Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ironi yapıyorDilerim bir gün annenizle babanızla imtihan edilmesiniz.
Ya şu konuya gülücük koymak istemiyorum ama kendime güldüm çokNeden dolaylı yoldan beddua ediyorsunuz bana. Hepimiz ölücez sonuçta. Yanlış bir şey mi söylüyorum ki ben. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.
Ya şu konuya gülücük koymak istemiyorum ama kendime güldüm çokben sazan
bu konuda o kadar hassasım ki, öyle sinirlendim ki konu sahibine inanın anlayamamadım bile cidii cidii yazıyorsunuz dedim, nasıl saçlar ım uçuş uçuş oldu burda
. Neyse kusura bakmayın efem
Son cümleleriniz hariç size hak versem de son cümlede veremedim. Kendinizi çocukla kıyaslamayın. İnsanın evladı olunca onu ön plana koyması normal geliyor bana. Ben çocuğumu özlerim demek gayet insani bir durum. babasını kaybettiği için ve kendisi de bir baba olduğu için durumu da iyice içselleştirmişKizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?
Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Eylul yorumlara soyle bir göz gezdir hak vermeyeceksin hıcbır kelımesıne♥Son cümleleriniz hariç size hak versem de son cümlede veremedim. Kendinizi çocukla kıyaslamayın. İnsanın evladı olunca onu ön plana koyması normal geliyor bana. Ben çocuğumu özlerim demek gayet insani bir durum. babasını kaybettiği için ve kendisi de bir baba olduğu için durumu da iyice içselleştirmiş
Aynen canım aynen ben de şu an hızla bakıp eski konuları da hatırlayınca aaaa bu o üye mi deyip yorumumu düzeltmeye geldim ama senin yazdığını gördüm. Şimdi açardım ağzımı yumardım gözümü ama ban yemek istemiyorumEylul yorumlara soyle bir göz gezdir hak vermeyeceksin hıcbır kelımesıne♥![]()
Baba kaybından sonra 2 hafta nedir ki?Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?
Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Sizin hiç babanız öldğmü benim bir kez öldü aldıklar tıkadılar gomduler kör oldum babamı kaybedeli 13 ay oldu ediniz gibiyim hala çok zor durum allah yardımcısı oldunKizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Yo öyle demeyin Inşallah görürde, bu şeytandan kurtulur.Eski konulara bakınca hatırladım
Konu sahibinin yerinde olsam internet geçmişini döne döne silerdim
Mazallah adam şurada yazdıklarını görse değil sarılmayı adamın suratını zor görür bir daha![]()
Hangi konu o?Avid Tek Kelime Allahtan bul!
Beni benden ettin, yetme
Yo öyle demeyin Inşallah görürde, bu şeytandan kurtulur.
Patron olayi var Cabasi Kayinpederi vefatindan kisa süre önce oğlunu ariyordu. Bu mahlukta, yalan deyip Tripleniyordu Adam öldü hala rahat durmuyor.
Beni KK öfkelendiren bi bu, birde dün Bi kadin vardi kendini karnini yumrukliya yumrikliya düşük yapmiş.
2 ikisine hayatda acimiyorum
Konuları sahte olabilir. Çünkü bazı mesajlarında kızım demiş, bazısında oğlum var. Tek çocuk olduğunu da yazmış. Okudum yanlışlıkla da değil. Bazısında kocası kızımdan nasıl ayrılırım, bazısında oğlumdan nasıl ayrıldım diyırHangi konu o?
Nasıl insanlara dönüşülüyor böyle oldukça üzücü
Eşiniz şokta. 2 hafta olmuş gidememiş. Anlayış gösterin. Siz sarılıp opun ama karşılık beklemeyin. Sevdiginizi yanında olduğunuzu dile getirin sık sıkKizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.