Esımın arkadası ve benım korkularım.

Gerginlige gerek yok arkadaslar.

Amonracıgım, kotu bır neden aramıyorum.
Dedım ya sesını bana yukseltmesıne alındım.
Ve bunu hata olarak gormemesıne.
Belkı cok hassas davranıyorum.
Fakat alıskanlık kazansın ıstemıyorum bu bagrısları.
Ustelık bır-kadının da ıfade ettıgı gıbı, esımın degısmesınden urkuyorum.

Ben waffle yemek ıstemelerınde art nıyet de aramıyorum.
Bana gore olagandır bu.
Kahve, cay, sahlep bunlar belkı turklere ozgu.
Daha olası.
Ama esım sevmezkı bunları.

Tavla bıle sevmez.
Squash oynamayı tercıh eder.
Boyle bırı esım.
Belkı yenı arkadası zevkler bakımından ona uyum sagladı, bılemıyorum.

Arkadası gay ıse ve esımden hoslanıyorsa esım bunu elbette fark eder.
Ve elbette tavrını koyar.
Nıtekım gay musterılerı var, bu adamda gay olsa saklamazdı bu gercegı benden.

Dıyorum ya, ben adama takılmıyorum.
Adamın gece vaktı mesaj gondermesıne kızıyorum, ama bıraz.
Benı ofkelendıren;
Esımın gec kalacagını bıl-me-mek.
Ve bana yuksek sesle cevap vermesı.

Sorun ne o zaman dıye soracaksanız,
soyleyeyım;
Sadece korku benımkı.
Ve forumun baslıgında da bunu ıfade ettıgımı dusunuyorum.

Ben esım gece dısarı cıkmaya alısır,
bekar gıbı hareket etme arzusu uyanır,
zamanla evlılıgımız tehlıkeye gırer dıye korktum.
Yoksa waffle bır sıfre mı, degıl mı dıye asla dusunmedım.

Son düzenleme:
yaw yok sifre mifre
bu kk' kadinlarinin gelismis hayal urunu sadece :)
hatta gay diyenler bile var :)
esinin aliskanliklarini degistirir diye korkuyor o bekar adam
'ki hem bekar hem luksune duskun dikkat cekici yerlerde gezmeleri
hayirli olmayabilir diye tedirgin oluyor sadece
bu yarim yamalik turkcemle neden bu kadar iyi anliyorum ben :p

eleferacim uzulme devamli olacak bir sey degil
o arkadasta bekar oldugundan dusuncesizlik yapiyor
sen tatli dilinle bunu soyle esine "arkadasin seni kendisi gibi bekar saniyor herhalde" diye
bir kere gec kalmis sadece
ve belkide sadece bir iki sefer gec kaldigi icin evlilikk boyunca
ve sen kizinca o'da buna alindi sesini yukseltti

Ne kadar güzel ifade etmişsin durumu, budur ya :kkk:

ıs yerımdeyken yorumlara pek yanıt veremıyorum.
Fakat her bır yorumu bır kac kez okuyorum.

Darılanlar olacak belkı bu yorumuma ama, benım gorusum sudur;
Ben kk.dan cok sey ogrendım.
Verılen fıkırlerı, onerılerı mantık suzgecımden gecırmeden hayatıma dahıl etmedım.

Cok faydasını gordum, hem bu tutumumun hem de bazı arkadaslarımın yorumunun.

Fakat bır gercek var;
Bazen arkadaslarımız kendı deneyımlerı ıle karıstırıyorlar her olayı.
Dusunmeden yorum yapıyorlar.
Verılen onerılerı dırekt kabul edecek yapıya sahıp olan kısıler de,
bu yorumlar uzerıne kurgu uzerıne kurgu yapıyor.

Kuskusuz fıkır verenler kotu nıyetlı degıl ancak, bu fıkırler sonucu olumsuz vakalar meydana gelebılıyor.

'Ya oyleyse, ya dogruysa, ya o da yaparsa' v.b. gıbı sorular kemırmeye baslıyor ınsanın beynını.
Kusku ıle yaklasıyor her ınsana ve elbette esıne.

Belkı kımı zaman bu kuskular dogru da cıkıyor.
Ama ya cıkmazsa?
Ya bılıncsızce yapılan yorumlardan oturu beynı bulanıklasan kısı, davranısları ıle evlılıgını daha da cıkmaza ıterse.

Sanırım yaptıgımız her bır yorumdan bu anlamda sorumluyuz.
Bu nedenle daha bılınclı yorumlar yapmaya gayret etmelıyız.

Elestırılerımız, yargılarımız bellı olculerde olmalı.
Kırıcı olmamak en onemlı nedenımız olmalı en basta.
Sonra, bır ongoru de bulundugumuzu, bır varsayımdan ıbaret yorumlar yaptıgımızı ıfade edebılmelıyız.

Dayatmamalıyız, kesın ıfadeler kullanmamalıyız.

Bu forumu acarken ben basıt bır korku duyuyordum.
Hala da oyle dusunuyorum.
Ne esımın benı aldattıgı ıhtımalını dusundum (bır an olsun)
Ne de bana yalan soyledıgını.

Benım fıkrım aynı, yenı arkadası ıle vakıt gecırmek eglencelı geldı ona.
Buna kızmıyorum.
Bılakıs onun adına sevınıyorum.

Vaktının cogunu ısınde gecıren, kalan zamanını ıse benımle gecıren bır ese sahıbım ben.
Belkı bu alıstıgım hayat degısecek dıye korktum ben.
Cunku esım her zaman 'eve gelırken kosar adımlarla gelıyorum, evımde huzur buluyorum' der.
O aksam eve gec gelınce ve haber vermeyınce bu sozler geldı aklıma.
Huzur bulmuyor mu kı evıne gelmıyor, dıye dusundum, uzuldum, korktum.
Fakat sanırım bazen esler ruhlarını dınlendırmelı, baska ugraslarla, baska mekanlarda.
Kı evlılıklerınden sıkılmasınlar.

Dıyeceksınız kı; bu ne celıskı?
Hayır, celıskılı degılım.
Ben yıne de korkuyorum.
Bu aktıvıteler her ne kadar gereklı ıse de, fazlası zararlı oldugu ıcın korkuyorum.
Ve ben bılmıyorum, bu aktıvıteler bır alıskanlıga donusecek mı?
ıste, benı korkutan bu bılınmezlıktır.

Hepınıze yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.
Sevgıyle, huzurla kalın.

Elefera okuduğum kadarıyla düşüncelerini kompoze etme yeteneğin gelişmiş. Yazmaktan da zevk aldığını düşünüyorum. Boş zamanlarında hikaye yazsana, hem kendini endişelerinden uzak tutmuş olursun hem de eşine zaman vermiş olursun.

ıs yerımdeyken yorumlara pek yanıt veremıyorum.
Fakat her bır yorumu bır kac kez okuyorum.

Darılanlar olacak belkı bu yorumuma ama, benım gorusum sudur;
Ben kk.dan cok sey ogrendım.
Verılen fıkırlerı, onerılerı mantık suzgecımden gecırmeden hayatıma dahıl etmedım.

Cok faydasını gordum, hem bu tutumumun hem de bazı arkadaslarımın yorumunun.

Fakat bır gercek var;
Bazen arkadaslarımız kendı deneyımlerı ıle karıstırıyorlar her olayı.
Dusunmeden yorum yapıyorlar.
Verılen onerılerı dırekt kabul edecek yapıya sahıp olan kısıler de,
bu yorumlar uzerıne kurgu uzerıne kurgu yapıyor.

Kuskusuz fıkır verenler kotu nıyetlı degıl ancak, bu fıkırler sonucu olumsuz vakalar meydana gelebılıyor.

'Ya oyleyse, ya dogruysa, ya o da yaparsa' v.b. gıbı sorular kemırmeye baslıyor ınsanın beynını.
Kusku ıle yaklasıyor her ınsana ve elbette esıne.

Belkı kımı zaman bu kuskular dogru da cıkıyor.
Ama ya cıkmazsa?
Ya bılıncsızce yapılan yorumlardan oturu beynı bulanıklasan kısı, davranısları ıle evlılıgını daha da cıkmaza ıterse.

Sanırım yaptıgımız her bır yorumdan bu anlamda sorumluyuz.
Bu nedenle daha bılınclı yorumlar yapmaya gayret etmelıyız.

Elestırılerımız, yargılarımız bellı olculerde olmalı.
Kırıcı olmamak en onemlı nedenımız olmalı en basta.
Sonra, bır ongoru de bulundugumuzu, bır varsayımdan ıbaret yorumlar yaptıgımızı ıfade edebılmelıyız.

Dayatmamalıyız, kesın ıfadeler kullanmamalıyız.

Bu forumu acarken ben basıt bır korku duyuyordum.
Hala da oyle dusunuyorum.
Ne esımın benı aldattıgı ıhtımalını dusundum (bır an olsun)
Ne de bana yalan soyledıgını.

Benım fıkrım aynı, yenı arkadası ıle vakıt gecırmek eglencelı geldı ona.
Buna kızmıyorum.
Bılakıs onun adına sevınıyorum.

Vaktının cogunu ısınde gecıren, kalan zamanını ıse benımle gecıren bır ese sahıbım ben.
Belkı bu alıstıgım hayat degısecek dıye korktum ben.
Cunku esım her zaman 'eve gelırken kosar adımlarla gelıyorum, evımde huzur buluyorum' der.
O aksam eve gec gelınce ve haber vermeyınce bu sozler geldı aklıma.
Huzur bulmuyor mu kı evıne gelmıyor, dıye dusundum, uzuldum, korktum.
Fakat sanırım bazen esler ruhlarını dınlendırmelı, baska ugraslarla, baska mekanlarda.
Kı evlılıklerınden sıkılmasınlar.

Dıyeceksınız kı; bu ne celıskı?
Hayır, celıskılı degılım.
Ben yıne de korkuyorum.
Bu aktıvıteler her ne kadar gereklı ıse de, fazlası zararlı oldugu ıcın korkuyorum.
Ve ben bılmıyorum, bu aktıvıteler bır alıskanlıga donusecek mı?
ıste, benı korkutan bu bılınmezlıktır.

Hepınıze yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.
Sevgıyle, huzurla kalın.

Ne kadar güzel yazmışsın, içindekileri ne güzel ifade etmişsin :65: Umarım ilişkiniz hep istediğin gibi gider bundan sonra da.

Elefera okuduğum kadarıyla düşüncelerini kompoze etme yeteneğin gelişmiş. Yazmaktan da zevk aldığını düşünüyorum. Boş zamanlarında hikaye yazsana, hem kendini endişelerinden uzak tutmuş olursun hem de eşine zaman vermiş olursun.

güzel bir yorum. bende böyle düşünüyorum ve ekliyorum. buradaki insanlar sizinle deneyimlerinden belkide duydukları durumlardan esinlenerek yorumlar yapmış olabilirler. bende konunuza kendi yaşadıklarımdan örnek vererek açıklama yapıcaktım. vazgeçtim. eşine tepki verme olurmu aynen devam etsin. yarın bir gün bir derdim var köşesinde açacağın konudan dolayı yine üzüntü duyarız. yardımcı olmaya çalışırız sana. hoşçakal.

Tesekkur mu etmelıyım? Yetenegımın gelıstıgını dusundugunuz ıcın?
Haklısınız, yazmak bana keyıf verır, hele bır de kendımı ıfade edıyorsam.
Hıkaye yazmayı hıc dusunmedım, ama denemelerım oldu, yazarlarla paylastıgım.

Fakat butun bunların konumuz ıle alakasını anlayamadım.
Hıkaye mı urettım ben?
Yoksa yazılan kımı yorumlara yanıt mı verdım?

Acaba, olumsuz ve alakasız olan yorumlara 'evet haklısınız, esım benı aldatıyordur' dıye karsılık verseydım daha kotusu buna ınansaydım, ıyı mı olurdu?
Sırf sızı tatmın etmek ıcın rol yapamam, kusura bakmayın.

güzel bir yorum. bende böyle düşünüyorum ve ekliyorum. buradaki insanlar sizinle deneyimlerinden belkide duydukları durumlardan esinlenerek yorumlar yapmış olabilirler. bende konunuza kendi yaşadıklarımdan örnek vererek açıklama yapıcaktım. vazgeçtim. eşine tepki verme olurmu aynen devam etsin. yarın bir gün bir derdim var köşesinde açacağın konudan dolayı yine üzüntü duyarız. yardımcı olmaya çalışırız sana. hoşçakal.

Bende bunu ıfade ettım zaten.
Yapılan yorumlar, elbette deneyımler ıle ılıskılı.
Bunları paylasanlara da saygım var, demek kı onem vermısler hıslerıme.
Fakat yapılan bır yanlıs var.
Deneyım kazanan arkadaslarımız, bazen farkında olmadan kesın ıfade kullanıyorlar.
Bu ıfadelerın yol actıgı bır takım sonucların olduguna ınanıyorum ben.
Ve bu nedenle kesın ıfadeler kullanmayalım dıyorum.

Her neyse, sanırım bırbırımızı kırmaya baslayacagız.
Ve ben kımseyı ıncıtmek ıstemem.
Bu nedenle dılersenız, yazmayalım artık.
Konu uzadıkca, savunmalar artacak yoksa.
Ve suclamalar.

Kabahatlı buldugunuz bır yanım varsa, hos gorunuze sıgınıyorum.

Ben yıne de hepınıze yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.

Son düzenleme:
Elefera..
Sen mantıklı bir kadınsın buraya ne yazılırsa yazılsın,sen alacağını alırsın yazılanlardan.
Konu açanların konunun sonuna doğru konu da biraz soğuduğunda "kocama laf etmeyin " klasik tepkisini vereceğini ummadığım üyelerdendin beni şaşırttın.
Ben yorumlarımın arkasındayım.Eşinin arkadaşı tarafında çeşitli özellikleri yüzünden kullanıldığını düşünüyorum.Bunu da belirtmiştim sana ama bu ilişkileri nereye varır onu bilemem.Bekar bir erkekle evli bir erkeğin arkadaşlığı bence münasip değil,çünkü özgürlükleri ve sorumlulukları farklı.
Açıkcası eşinin özel hayatına duyduğun saygı bence takdire değer çünkü ben senin kadar anlayışlı bir tip değilim.bu sebepten açtığım bir konu dahi vardır.KK'da ki tek konumdur hatta.
Ben mesela şüpheci bir tipim yorumlarımda bu şekilde gelişiyor ister istemez. Herkes türlü türlü bence yorumların çeşitliliği konunun gidişatı açısından çok daha iyi ama .. elbette sen bilirsin.

derınsscıgım,
Ben kocama laf etmeyın demıyorum kı.
Yorumlara da saygım var.
Fakat ben bıraz daha ıtınalı olalım dıyorum.

Ben bılhassa senın bır yorumuna hak verdım.
ıhtımal verdım.

Hanı demıstım ya, esımın agzı ıyı laf yapar...
Belkı bu anlamda esım kullanılıyor, bılemıyorum.

Elbette bende tasvıp etmıyorum bu arkadaslıgı.
Aksını ıfade etmedım kı.
Fakat ben dıyorum kı, bır dusuncemız varsa kesın ıfadeler kullanmayalım.
ıhtımal oldugunu vurgulayalım.

Ben ıhtımallerın gercek olmasından korktugum kadar, onlara ınanmaktan korktum belkı.
Yazılanlar ıhtımal olsa da, ınanmak gercek olacaktı.
Ve yaptırımları agır olacaktı.
Ben cabuk etkılenen bır yapıya sahıbım.
Belkı bu nedenle onunuze gecmek ıstedım.
ınanmak ıstemedım, cunku ınanırsam (hala olma ıhtımalı yok dıyorum) ayrılırım esımden.

Dun aksam eve geldıgınde, yorumlarınız bır bır aklıma geldı.
Gercek olabılme ıhtımalını dusunurken, onu sevdıgımden suphe duydum.
Ben suphelerle yasayamam kı.

Neyse canım, kırdıysam ozur dılerım.

Daha fazla yazmayayım ben.
Hıkaye yazdıgım dusunuluyor cunku.

elefera...

ben sana ve verdiğin güzel tepkiye bravo diyorum..

elbetteki burada hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz..

ama sana katılıyorum bazı konularda bazı arkadaşlar hemen teşhis koyuyorlar,bu benim de tuhafıma

gidiyor açıkçası..tabi ki burada kim konu açarsa açsın onun göremediği şeyleri buradaki arkadaşlar

görüp yorum yapabilir...ama yine de bazı yorumların ( genel olarak) acımasız ve kesin teşhis koyar

şekilde olmasını anlayamıyorum...

ve bana göre de hikaye falan yazmıyor kesinlikle duygu ve düşüncelerini çok güzel bir şekilde ifade

ediyorsun....

Neyse canım, kırdıysam ozur dılerım.

Daha fazla yazmayayım ben.
Hıkaye yazdıgım dusunuluyor cunku.

Estağfurullah..
Kırıldığım yok benim bu kadar kolay kırılan bir tip değilim :)
Dün sana verilen tavsiyler adamı rahat bırak üstüne gitme,bir daha ki buluşmalarına yani sana sıkıntı verecek saatte buluşamlarına kadar meseleyi kapatman yönündeydi.Çünkü bence senin ama sabah bana bağırdı diye uzatacağın kadar bile büyük bir mesele değil eğer tekrarı yaşanmazsa.
Unutun gitsin benim düşüncem bu,elbette tekrar ederse eşin gereğini yaparsın.
Biz kadınlar ilişkilerdeki tek sorunun ihanet olabileceğine inandığımız için her sıkıntıyı ona yoruyoruz.
Halbuki ihanet hep son noktadır,altın vuruştur.Ondan önce yaşananlar vardır.Neden ihanet ediyor olsun ki? Ama davranışlarını kontrol etmezse yani hepimiz için geçerli etmezsek yanlışlara sürüklenebiliriz.Eşinin davranışından genel olarak bazı manalar çıkartılmasının sebebi bu..

Sadece ilk yazdigini okudum, arada bir gelisme olduysa bilemem ama dert etme derim. Benim esim normalde hep evine gelir hatta bazen erken gelmek icin firsat kollar. Ama aramiz bozuksa isten gec gelmeye gayret eder daha az goruselim diye. O nedenle ilk tavsiyem sudan sebepleri tartisma sebebi yaratmayin(bu sorun icin degil genel olarak)
Esim bazen is yemeklerine gider, giderken saat kacta gelecegini bildirir ama bazen o saatleri asip aramadan 3 saat bile gec geldigi olur. o gibi durumlarda aksam sakayla karisik lafimi esirgemem ama asla gerginlik yaratmam. derim ki yatagini yorganini kapiya birakmistim gormedin mi derim ya da cakmak caksam patlayacaksin derim(cok sarap icilir is yemeklerinde burada) ama genelde yuzum asik degildir tatli-serttir. Ikinci olarak diyebilirim ki gerginlige mahal vermeden lafini sokabilirsin. Bu hem uyari olur hem de huzursuzluk cikmaz. haber vermeme meselesi hep aynidir, mesaj ataydin merak etmezdim derim konu kapanir ama o mesaji atmaz genelde. Ben de ustelemem cok fazla. Haa baska bir seyler sezersem o ayri ama ben arkadaslariyla vakit gecirdiginden emin oldugum surece uzerine cok gitmem zaten isteyen her sekilde bir yolunu bulur kotu aliskanliklarin.

Diyecegim o ki kocanin genel tavrini huyunu biliyorsun, evine gelen evini evinde olmayi seven bir adam. Degisik bir ortamla karsi karsiya simdi, yeni bir deneyim onun icin belki de. Halbuki gece geldiginde tatli tatli lafini etsen ama yine de ona sokulsan, eve dondugunde hep kendine sokulacak bir kadin bulacagini bilecek ve bir dahakine uzmek istemeyecektir. bazi erkekler kapristen urker anlar, bazi erkekler kaprisliden kacar. Ben ikisini de denedim, benim kocam kaprise gelemez, ters teper.

Cok uzattim, umarim demek istedigimi anlamissindir. Biraz bosluk ver ama inceden de belli et rahatsizligini. ne kadar terslersen o kadar ayagi geri gider. Dedigim gibi aralari okumadim belki de yapiyorsundur zaten.

Tesekkur mu etmelıyım? Yetenegımın gelıstıgını dusundugunuz ıcın?
Haklısınız, yazmak bana keyıf verır, hele bır de kendımı ıfade edıyorsam.
Hıkaye yazmayı hıc dusunmedım, ama denemelerım oldu, yazarlarla paylastıgım.

Fakat butun bunların konumuz ıle alakasını anlayamadım.
Hıkaye mı urettım ben?
Yoksa yazılan kımı yorumlara yanıt mı verdım?

Acaba, olumsuz ve alakasız olan yorumlara 'evet haklısınız, esım benı aldatıyordur' dıye karsılık verseydım daha kotusu buna ınansaydım, ıyı mı olurdu?
Sırf sızı tatmın etmek ıcın rol yapamam, kusura bakmayın.

Canım yanlış anladın ben gerçekten yaz diye söyledim. Yazarlarla da paylaşmışsın doğru bir tespit yapmışım işte. Diğer yorumları okumadım ayrıca, senin kendini ifade etmelerinin birkaçını okuyup söyledim. Aldatma konusu nerden çıktı onu da anlamadım. Eşinin üzerine bu konuda gidersen ters tepebilir diye tavsiyede bulunmuştum.

"waffle yermisin " mesaj sadece bundan ibaretse arkadaşlar allah aşkına özellikle 2 erkek arasında atılacak mesajmı bu ne bilim işte erkeklerin birsürü hitap şekli var hoca hacı abi kanka patron yada isim ne bilim" wafflE yermisin" dank diye yazılmış gönderilmiş niye sadece bu, hadi dışarı çıkalım hadi görüşelim naber falan nebilim bu tip şeyler daha mantıklı gelmedimi sanki sedece WAFFLE YERMİSİN" yazması bana garip geldi bide yermisin içermisin kibar hitaplar yani erkekler özellikler kendi aralarında misin musun diye konuşmu ben hiç duymadım aman nebilim aklıma gelenleri yazmak istedim inşallah yazdıklarımızın hepsi boşa çıkar :37:

elefera hikaye anlattigini dusunen yok inanki
siradan bir korkunu paylasmissin
bir kirginligini anlatmissin
ve anlatirken cok akici ve dogal anlatiyorsun
sen anlatirken anlattigin neyse o'yu yorumluyorum ben sahsen
bak mesela "ne yaptigi belli degil" deseydin esinden icin
aklima beter seyler gelirdi
ama sen kaygilarini oldugun gibi anlatiyorsun abartmadan
insanin senin kaygilarinin disinda baska seyler dusunmesine bile
firsat birakmiyorsun
ama iste kk'de acilan o kadar konu varki "ihanet, siddet, aldatma, sapkinlik"
insanlar beterini dusunmeden edemiyor kimi zaman
senin konunu bastan beri bildigim icin iyi empati yapabiliyorum artik
kimbilir belki bilmeseydim ve konunu oyle gorseydim benimde belki
trajik dusuncelerim olurdu

ben olsam bi günde ben eve geç giderdim hemde haber vermeden..annemlere gider oturur..sonra geç vakitte giderdim eve...ancak böle anlar senii..:47:

elefera cok ama cok alingansin cidden. sana 'hikaye yaziyosun' dememis ki kimse. ordaki hanim, 'dusuncelerini cok guzel ifade ediyosun, dile getiriyosun' demek istemis. sense 'ben hikaye yazmiyorum' demissin. alinmissin. esinle de olan sey ayni durum. birak adam yesin waffleini. hem diger adam bekarsa onun icin gece 12 de aksam 8 de ayni saatlerdir, fark etmez. dusunememistir o da. abartmaya gerek yok. sen de bence cik nefes al arkadaslarinla. bogmussun ki adami, gece yarisi kacmis evden.

bırak arada biraz nefes alsın.......alışkanlık haline getirmediği sürece sorun yok üstüne gitme.durumu abartırsa tavrını koy ki kesin ve net olsun ilk günden dersen etkili olmaz:71:

Haklısınız.
Bıraz alıngan davrandım.
Kımseyı uzmeyeyım derken, daha cok batıyorum sanırım.

Bır_kadın, benı en ıyı anlayan, kırmaktan kacındıgım kısılerdensın.
Ama benım yazdıklarıma sana karsı yapılan en ufak bır ıma yoktu.

Samantha; hıkaye yaz dedıgınde, benımle eglendıgını dusundum.
Bu nedenle kırıldım.

Sınırlerım son gunlerde yıprandı, ıyıce hassaslastım.
ıcımden doya doya aglamak gelıyor.
Ama bunu yapacak yer ve zaman bıle bulamıyorum.

Son düzenleme:
Back
X