Esımın arkadası ve benım korkularım.

Gerçekten böyle eşleri olan erkeklere acıyorum ben...bu nasıl bir boyunduruk böyle. İki saat geç kalınca olay çıkıyor, aynı kişiyle 2-3 kez görüştü diye takipler başlıyor. Bence kendinizi de eşinizi de boşuna yoruyorsunuz...bu kadar kıstırılmış bir ilişkide sevgi değil ancak korku ve çekinceler olur. Kişiler kendi sınırlarını kendi bildiği sürece o evlilikte sonsuz güven, o özgürlükten gelen sonsuz sevgi olur. Bunu belki yıllar geçip ilişkiniz oturunca anlayacaksınız.
Demişsiniz ki "o bana yasaklar koyuyuorsa bende koyarım" Bence O da size yasak koymamalı...evlilik yasaklardan kurallardan oluşan birşey olduğu sürece sıkıyor erkekleri işte. Biz bir şekilde boyunduruğa giriyoruz ama onlar giremiyor, girmeyi bırak öyle hissetmeleri bile evlilikten sıkılmanın en büyük sebebi oluveriyor, böylece elde tutulmaya çalışılan adam iyice kaybediliyor.
Birini seviyorsan serbest bırak lafı evliliktede geçerlidir...biri beni böyle sıksa gitme,yapma, etme dese onu inadına yaparım şahsen. Mesela eşim giyimime hiç karışmaz ama kısıtlama getirse eminim onun inadına dekolte,mini falan giyerdim.Bu insanda bir nevi kendini ispatlama dürtüsüdür. Yapamazsın dedin ama yaptım işte durumu bir nevi. Yasak arzu doğurur bunu unutmayalım.
Eşini takip etmek istiyorsan yine et, kuşkun ortadan kalkar umarım. Söylediklerimi uygulayıp uygulamamakta sana kalmış sonuçta ama denenmiş ve başarılmış bir tarif. 9 yıldır yapıyorum sonuçta :)

waffel yermisn banada herkesin söylediği gibi şifre gibi geldi belkide bu bi adam değil kadın ve waffelden kastı kendi beni yermisin demek istiyordur belkide sizi kuşkulandırmak istemem ama o mesajdaki mumaranın kime ait olduğunu öğren adam nerde çalışıyosa git tanış ama kendini tanıtman bakalım eşin doğrumu söylüyor birkac kere görüştüğü adamla nasıl sıkı fıkı oluyor anlamıyorum takipp et oratlık çok kötü ne kızlar var adamlara neler yapıp elde ediyolar

bence süphelenmekte ve kırılıp kızmakta haklı arkadaş
bilinmeyen ve sürekli gereksiz bir şekilde gecenin bir yarısı davet gönderen bir arkadaş
benide rahatsız ederdi şahsen bana sorarsanız bu gece çıkmaları yoğunlaşıcak bilmiyorum
ben artık kimseye ve hiçbişeye güvenmiyorum hayatta herşeye şüpheyle yaklaşır oldum
kazık yemekten bukadar kısa sürede olan bir samimiyet açıkçası beni rahatsız ederdi yokmuymuş sevgilisi filan adamın sizide tanıştırsınlar beraber gezin

Gerçekten böyle eşleri olan erkeklere acıyorum ben...bu nasıl bir boyunduruk böyle. İki saat geç kalınca olay çıkıyor, aynı kişiyle 2-3 kez görüştü diye takipler başlıyor. Bence kendinizi de eşinizi de boşuna yoruyorsunuz...bu kadar kıstırılmış bir ilişkide sevgi değil ancak korku ve çekinceler olur. Kişiler kendi sınırlarını kendi bildiği sürece o evlilikte sonsuz güven, o özgürlükten gelen sonsuz sevgi olur. Bunu belki yıllar geçip ilişkiniz oturunca anlayacaksınız.
Demişsiniz ki "o bana yasaklar koyuyuorsa bende koyarım" Bence O da size yasak koymamalı...evlilik yasaklardan kurallardan oluşan birşey olduğu sürece sıkıyor erkekleri işte. Biz bir şekilde boyunduruğa giriyoruz ama onlar giremiyor, girmeyi bırak öyle hissetmeleri bile evlilikten sıkılmanın en büyük sebebi oluveriyor, böylece elde tutulmaya çalışılan adam iyice kaybediliyor.
Birini seviyorsan serbest bırak lafı evliliktede geçerlidir...biri beni böyle sıksa gitme,yapma, etme dese onu inadına yaparım şahsen. Mesela eşim giyimime hiç karışmaz ama kısıtlama getirse eminim onun inadına dekolte,mini falan giyerdim.Bu insanda bir nevi kendini ispatlama dürtüsüdür. Yapamazsın dedin ama yaptım işte durumu bir nevi. Yasak arzu doğurur bunu unutmayalım.
Eşini takip etmek istiyorsan yine et, kuşkun ortadan kalkar umarım. Söylediklerimi uygulayıp uygulamamakta sana kalmış sonuçta ama denenmiş ve başarılmış bir tarif. 9 yıldır yapıyorum sonuçta :)

:46::46::46: kesinlikle katılıyorum , ben asla yasaklara tahammül edemem karşımdakini de kendim gibi bilirim ...aklı başında iki medeni insanız , çoluk çocuk değiliz ne o öyle onunla gezme buna takılma, şu saatten sonra dışarda olamazsın, nereye gidiyorsan beni de götüreceksin .....bunun adı evlilik değil bence modern kölelik olur

Dun aksam bu mevzuyu hıc konusmadık.
Hatta hıc konusmadık.
Esım, bır kac kez konusmaya calıstı ama benım ıcımden gelmedı.
Gece sarılıp, uyuduk yıne de.

Sabah ıkımızde sessızdık.
Konusmak gelmıyor ıcımden artık.
Bu tavrımın nedenı, suphe duymam degıl.
Ben ondan suphe duymuyorum.
Arkadası ıle dısarı cıkmasına da kızmıyorum.
Sadece bu kadar kısa surede olusan samımıyete anlam veremıyorum.
Ve o adamın gecenın bır vaktı gelen davetlerınden hoslanmıyorum.
Evet, esım henuz bır kez kabul ettı boyle bır davetı.
Ama zaten ne kadar zamandır tanısıyorlar kı!

Bır kadın oldugunu dusunen arkadaslarım,
bu konuda esıme ıtımatım var.
Guven duygusu elle tutulmaz, gozle gorulmez.
Ama vardır bır takım nedenlerınız.
Benımde oyle.
Esıme bu konuda gercekten guvenıyorum.

Adamın bır kac mesajını daha okudum ustelık.
Bırınde sayısal oynadıgından bahsetmıs, bırınde kahvede oldugunu yazmıs.
Ustelık dıyorum ya, esım arkadası ıle yanımda konusur, bır yerlere kacmaz.

Dıyeceksınız kı oyleyse nıcın esıne tavır yapıyorsun?
Cunku dun sabah bana bagırdı! Ve bu cok gucume gıttı.
Ardından hatasını anlamadı, bunun aksıne hıc bır hatası olmadıgını ıddıa ettı.

Evlılıgın bır kolelık olmadıgını soyleyen arkadaslarım;
elbette evlılık demek kolelık demek degıldır.
Fakat bır takım kurallar olmalı, olmalı kı ılıskı daha saglıklı ılerleyebılsın yıllar boyu.
Bana yasak koyarken ıyı ıse, ona da yasak konmalı.
Kaldı kı benım derdım dısarı cıkması degıl.
Gec kalacagını haber vermemesı, dısarıda oldugundan son anda haberım olması.

Ben mısılleme yapmak ıstemıyorum.
Bu bızı cozume goturmez.

Su an sadece ona neden kırgın oldugumu bılmesını ısterdım.
Fakat bu kez o benımle konusmak ıstemeden, ben konusmayacagım.
Hatta kızmayacagım bıle.

bence waffel şifre felan değil. Eşiniz esnafmış bu adamda gelmiş, demekki biraz muhabbet etmişler bu adam eşinizin sohbetini sevmiş. Waffel den bahsetmişlerdir, adam da demiştir sana ısmarlayayım birlikte yiyelim diye. Zaten eşinizde bir kere çıkmış bu kişi ile ve size de getirmiş waffelden. Zaten en güzel kararı kendiniz vermişiniz bu konuyu üstelemeyerek. Evet size haber vermesi gerekiyodu, böyle gecikmeleri bende hiç sevmem. Ama inşallah tekrarlanmaz bu gece çıkmaları.

Son düzenleme:
yaw yok sifre mifre
bu kk' kadinlarinin gelismis hayal urunu sadece :)
hatta gay diyenler bile var :)
esinin aliskanliklarini degistirir diye korkuyor o bekar adam
'ki hem bekar hem luksune duskun dikkat cekici yerlerde gezmeleri
hayirli olmayabilir diye tedirgin oluyor sadece
bu yarim yamalik turkcemle neden bu kadar iyi anliyorum ben :p

eleferacim uzulme devamli olacak bir sey degil
o arkadasta bekar oldugundan dusuncesizlik yapiyor
sen tatli dilinle bunu soyle esine "arkadasin seni kendisi gibi bekar saniyor herhalde" diye
bir kere gec kalmis sadece
ve belkide sadece bir iki sefer gec kaldigi icin evlilikk boyunca
ve sen kizinca o'da buna alindi sesini yukseltti

Burada bir çok şey okuduk. Eşlerini gerçekten insanların burada nasıl aldatıldığını okuduk yeri geldi inandık yeri geldi inanmak istemedik ama çok şey gördük. Biz elefera ya zaten kesin bişi karıştırıyor demedik eşi için sadece aklımıza ilk gelen ihtimalleri sıraladık, o dur veya değildir elbette bilemeyiz sonuç olarak bizde Eleferanın eşini başından beri burada açtığı yorumlardan tanıyoruz. Neyse umarım diğer konuların gibi tatlıya bağlanıp kapanır bu konuda.

Burada bir çok şey okuduk. Eşlerini gerçekten insanların burada nasıl aldatıldığını okuduk yeri geldi inandık yeri geldi inanmak istemedik ama çok şey gördük. Biz elefera ya zaten kesin bişi karıştırıyor demedik eşi için sadece aklımıza ilk gelen ihtimalleri sıraladık, o dur veya değildir elbette bilemeyiz sonuç olarak bizde Eleferanın eşini başından beri burada açtığı yorumlardan tanıyoruz. Neyse umarım diğer konuların gibi tatlıya bağlanıp kapanır bu konuda.

diğer konularından da biliyorum sen yapı olarak çok takıyosun herşeyi canım beni yanlış anlama
ama baykuş gibi hep kötüsünü düşünüyosun
sıkmıyo musun eşini biraz fazla
herşeyin altında kötü şeyler arama
eşine bunları yansıttıkça sorunlarınız oluyo
biraz kendinide adamceğizi de rahat bırak.:27:

sevocan haklisin aslinda
heleki neler okuyoruz burda
ve takdir edersinki cogu kisi ben dahi paranoya bile olma ihtimalimiz var
cunku cok ucuk seylere sahit oluyoruz
demin bir konu okudum mesela Allah korusun Allah gostermesin boyle bir aciyi
abla ve eniste aski falan
yani olmayacak bir sey yok
fakat eleferanin dedigine gore sadece bir kere gec geldi bir iki saat gec geldi oda
ve o bekar arkadas potansiyel bir tehlike sonucta
cunku hem bekar hem yeni arkadas olmuslar
hani haftada bir kac sefer bu hadi walfe yiyelim mesaji gelse
bende ickilenirim..
neyse umarim devami gelmez

Waffle kesinlikle bir şifre!
Hatta arkadaşıda gay!!

:1:

yaa arkadaslar benim esim hic ama hic disari cikmaz
18 aydir evliyiz iki kere cikmistir o'da gec kalmadan
hani bizim fazla cevremiz gidip geldigimiz kimselerde yok
en iyi niyetimle dedim cik biraz hava al diye :)
hani psikolojisini dusundugum icin
ama konulara bakip takacak olursam buyuk hata ettim
sonucta cikmadi ama bir daha teklif etmem neyime gerek :)

sevocan haklisin aslinda
heleki neler okuyoruz burda
ve takdir edersinki cogu kisi ben dahi paranoya bile olma ihtimalimiz var
cunku cok ucuk seylere sahit oluyoruz
demin bir konu okudum mesela Allah korusun Allah gostermesin boyle bir aciyi
abla ve eniste aski falan
yani olmayacak bir sey yok
fakat eleferanin dedigine gore sadece bir kere gec geldi bir iki saat gec geldi oda
ve o bekar arkadas potansiyel bir tehlike sonucta
cunku hem bekar hem yeni arkadas olmuslar
hani haftada bir kac sefer bu hadi walfe yiyelim mesaji gelse
bende ickilenirim..
neyse umarim devami gelmez

Beni anlamışsınn çokkkk teşekkür ederim BİR KADIN

diğer konularından da biliyorum sen yapı olarak çok takıyosun herşeyi canım beni yanlış anlama
ama baykuş gibi hep kötüsünü düşünüyosun
sıkmıyo musun eşini biraz fazla
herşeyin altında kötü şeyler arama
eşine bunları yansıttıkça sorunlarınız oluyo
biraz kendinide adamceğizi de rahat bırak.:27:

Seni neden yanlış anlayayım.
Baykuş tabirin hiç hoşuma gitmedi ama ilk yazarkende söyledim; eşimden yana bir problemim çok şükür olmadı( olmayacağını göstermez) ama erkeklere güvenim yok. Burada çok şeyler okudum ve okuyorum burası beni çok etkiliyor ama buradanda kopamıyorum. Kaldıki ben eşimi hayatta sıkmam (sıktığımı nerden çıkarttın) bir evlilikte veya ilişkide herkesin olduğu gibi bizimde olabilir veya olamazlarımız var bu sıkmakmı???? Sorunlarım varmış eşimle buna sadece:60::60:

Seni neden yanlış anlayayım.
Baykuş tabirin hiç hoşuma gitmedi ama ilk yazarkende söyledim; eşimden yana bir problemim çok şükür olmadı( olmayacağını göstermez) ama erkeklere güvenim yok. Burada çok şeyler okudum ve okuyorum burası beni çok etkiliyor ama buradanda kopamıyorum. Kaldıki ben eşimi hayatta sıkmam (sıktığımı nerden çıkarttın) bir evlilikte veya ilişkide herkesin olduğu gibi bizimde olabilir veya olamazlarımız var bu sıkmakmı???? Sorunlarım varmış eşimle buna sadece:60::60:

yaw ben elefaraya dedim :60:
sen niye alındın üstüne:60::60:

Back
X