Eşimin annesinin umursamazlığı

Bence bu saygı duyulacak bir şey ilerde devam etseniz ve tekrar boşanma aşamasına gelseniz sizin için katlandik olur, bence çok doğru bir hareket ailelerin bu tarz olaylara karışmasını doğru bulmuyorum.

Neden arasınki?
Çok saçma istekleriniz var.

Her gün arasın sorsun demiyorum ama 2 ay olmuş babamın durumunu da biliyorlar aramızda kötü bir şey de geçmedi beni aramıyorlarsa ailemi aramalarını beklememin nesi saçma

Gerçekten çok saçma. Ben eşimden boşanmaya karar verdiysem annesi neden arasın yapma etme diye Bunun nezaketle ne alakası var?
Siz nezaket değil ego tatmini bekliyorsunuz.
Yapma etme diye değil gerçekten cımbızla çekerek okuyorsunuz sayfalardır nasılsın geçmiş olsun demek için de arayabilirlerdi diyorum aramızda bu kadar hukuk vardı ben kötü günleri olduğunda manevi olarak onlara destek oldum benim de bir kez olsun geçmiş olsun demelerini beklemem neden saçma olsun hiç mi insanlarla böyle bir bağınız olmadı? Geçmiş olsun denmesiyle egomu nasıl tatmin edebilirim açabilir misiniz biraz gerçekten çok komiksiniz

Hah çete üyeleri böyle kendi aranızda sessiz sedasız kudurun bana bulaşmayın aynı model farklı renk araba gibi geldiniz de geldiniz bıktım ne yazarsanız yazın
Bölümünüz nedir sayın doktor hanım, 18 yaşında tıp isteyen biri olabilir misiniz acaba? Ya da tıp 1.sınıf? Genelde onlar böyle doktor hanım der de kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…