Eşimin annesinin umursamazlığı

Ahahaha hanımefendi asla muhatabım değilsiniz muhatabım sadece soruyu soran kişi bi köşede kendi başınıza kudurmaya devam edebilirsiniz

Önceki konunuza göre, nikah yeri olarak kayınvalidenizin önerdiği yer zaten olmamış gibi görünüyor.

Böyle durumlarda biraz hassas bakıyorum olaylara. Ben insanlara böyle yaparım çünkü ki dediğim gibi ben kendisini aradım da belki o yüzden beklentideyim. Aramak istemeyebilir elbette ama herkese benim kızım gibi showu yapmasına sinir oluyorum sildiysen tamamen sil

Ahahaha hanımefendi asla muhatabım değilsiniz muhatabım sadece soruyu soran kişi bi köşede kendi başınıza kudurmaya devam edebilirsiniz
Muhatabınız ben ve diğer yorum yapan üyeler değilse bizi karıştırmadan yorum yazın. Onlar saçma sapan şeyler yazıyor deme hakkınız var mı? Muhatap tabi değiliz, sizin gibi yobaz koca delisi biriyle nasıl muhatap olalım? Kuduran bence sizsiniz, konu sahibi daha 1 sene dolmadan gerçeği görmüş harekete geçmiş. Kocasından eziyet çekmeyi kabul etmemiş evini ayırmış. Darısı sizin gibi kocasına, kocasının ailesine, büyüklerine eziklenen nice kadınlara olsun. Size de bir gün o cesaret gelir umarım.

Sizde biliyorsunuz gerçekte kızı gibi değilsiniz. Söylediği kişilerde he hee deyip geçmiştir... Takılmayın... Siz kafaya koymuşsunuz boşanıyorsunuz. Aramak istemesinde beklentiniz normal ama aramasın... Silin gitsin

Önceki konunuza göre, nikah yeri olarak kayınvalidenizin önerdiği yer zaten olmamış gibi görünüyor.
Onun önerdiği yer oldu. Sadece eşim annesine biz orayı istemiyoruz farklı bir yeri istiyoruz diyemediği için annesine, onun istediği yerde uygun tarih olmadığını söyledi. Annesi kabul etmedi tabi ki başka yakın yerlere bakın sizin istediğiniz yer olmaz uzak diye reddetti. Gün sonunda onun istediği yer oldu

Hala o kadar kuduruyorsunuz ki çok hoşuma gidiyor yazdıklarımı bile algilayamayacak kadar agresiflesmişsiniz konu sahibine git kocanın evine dedigimi hatırlamıyorum beklentiye girmekte hakli diyorum allahaskina akşam varsa kocaniza falan sarin burdaki insanlara değil

Sildiysen tamamen sil diyorsunuz da iki gün sonra barisirsaniz o lafların geri dönüşü olmayacağı için ve dışarıya karşı çocukları ayıran konumuna düşmemek için orta yollu ve tarafsız bir tavır almış. Olması gereken bu zaten. Yani sizi gerçekten kızı gibi gördüğü için değil, sosyal kod böyle bir şey işte. İçinden muhtemelen bu kız varken oğlum bizden uzaklasiyordu iyi oldu diyordur ama ayrılmazsanız diye de çok da şeyetmiyor yani bunu farketmemek imkansız.

Eşimin ailesi tıpkı bizler gibi doktor yurtdisina seyahat etmekten benimle uğraşmaya beni eziklemeye fırsatları olmuyor fırsatları olsa da yapmayacak kadar iyi kalpli ve donanimlilar bak sen dünkü miniminnacik insanlar hayatım hakkında fikir sahibi de olmuş

Sizin diğer üyeliğinizin ismi ne? Ben sizi bir yerden çıkaracağım

E öyleyse bu beklentileriniz anlamsiz değil mi?
Sorun sizin ayrılığı kabullenememeniz ve hâlâ evliliginize dair umudunuzun olmasi olabilir mi?
Sorun evliliğimizden umudum olması değil ince düşünce beklemem sanırım. Evlilikten beklentim annesinden babasından olmazdı. İnsanlık bekledim sadece

Kadın kanser hastası ve hastalığının türüne bağlı olarak uzak yerlere gitmekte sorun yaşıyor; güçsüz kalıyor olabilir mi ? Veya düğün vb yapılmadıysa; kendi semtlerine ve çevrelerine daha yakın bir yerde mi nikahın yapılmasını istedi ? Böylece kendi çevrelerinden katılımın daha fazla olacağını mı düşündü ?

Diyelim ki olay tamamen kendi istediğinin olmasıydı; bu durumda da neden her şeye evet dediğinizi sorgulamalısınız.

Hayır hastalığıyla ilgili değil uzak dediysem 20 dk mesafede bir yer öyle gidilmeyecek bir uzaklık değil öyle olsa ondan önce ben düşünürdüm zaten. Düğün yerine kına yapıldı ama kına da onlara yakın yerdeydi. Son dediğinizi çok sorguladım zaten o yüzden çok suçluyorum kendimi.

Çapanın gururu Ayşe'de bile senden daha çok akıl vardır, emin ol.

Kayınvalidenin anneliği nikahın devam ettiği kadardır bunu sakın unutma. O da üvey annelik zaten de neyse…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…