canım ya yaşadığın şeyler çok zor,bundan sonra yaşayacağın şeyler dahada zor olacak gibi.bu forumda çok okuyoruz hikayeleri,hadi diyelimki sadece kayınvalidenle yaşaman gerekiyordu ama birde eşinden ayrılmış ve çocuğu olan bir görümcen var.çoğumuz kaynınvalideyle problemler yaşarken birde görümcenle geçineceksin.bide evlenmeden önce yaşanan bir sürü şeyler.seviyor olabilrisin ama neden bu kadar sevgiye yenildin..anladığım kadarıyla eşinin mutluluğunuz için bir fedakarlığı yok gibi geldi bana.en başta direnmişsin ama her şeyi yine sen kabul etmişsin.senin bundan sonra yapacağın şey onlara karşı çok politik olman gerekiyor.hani derler ya üç maymunları oynacaksın diye.birde eşin bir şeyi çok iyi anlamış.senin onu terketmeyeceğini.bunu nasıl hissettirdiğiysen eşine bu şekilde tavırları yada sözleri var.ama bu değilki evliliğinizi bunlar belirleyecek.hepimiz bir şeyler yaşıyoruz,sabrediyoruz.gülben ergenin sandık lekesi diye bir şarkısı var.orda geçen söz var.a canım sende vazgeçilmez deyilsin.. diye.bu söz her zaman çok hoşuma gider.kimse vazgeçilmez değil...şunada üzüldüm.bende çocuk için tedavi görüyorum..ama bu insanlar senin anne olmana engel olmamalıdırlar.sen annelik duygusundan bile fedakarlık etmişşin.ama bazı şeylerde nereye kadar..