- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
arkadaşıma tamamen katılıyorum. 50 yıl öncesinden ya da ıssız yerlerden bahsediyorsunuz sanırım. ne olmuş dullarsa yani?? adamlar dulların kapılarınımı yumrukluyorlar bu ülkede?? kaçıncı çağda yaşıyoruz bu geri kafalılığı bırakalım artık. o zaman madem dullar bu kadar tehlikede kayınvaliden dul başıyla nasıl çalışıyor iş yerinde ya birşey gelse başına dimi ama. hasta kadın sobalı evde oturacaktı diyorsunda hasta yaşlı kadın nasıl çalışıyor arkadaşım??
2 yaşındaki bebeğine bakıyor diyorsun canım 2 yaşındaki çocuk meme bile emmiyor pekala kayınvaliden bakıp görümcen çalışıp daha güzel bir eve taşına bilirler. yetmediği yerde sizde destek olursunuz 2 kişi çalışıyorsunuz nihayetinde.kaldıki bu ülkede heryerde doğalgazlı evler yok. çoğu insan hala soba yakıyor nesi varmış bunun?? zaten onlar sobalı evin düzenine alışıklar ortada bir zorluk göremiyorum ben.
insanlar yalnız başına yaşıyorlar yaa onlar 2 kadın bir çocuk yaşayamıyorlar güya. ve sende buna inanmışsın zaten sende böyle düşünüyorsun dul kadın yalnız oturamaz başına neler gelir diyorsun. bence o zaman zaten boşanma kesinlikle. hiçbir şekilde bu konuyu takip etmiyorum artık alan memnun satan memnun. mutlu mesut yaşayın görümcenle kaynananla.
eger sobalı evde oturamayzı derlerse de dglgazlı eve cıksınlar sizi rahat bırakmayacakları kesın.....
arkadasa tamamen katılıyorum...... nyse sen memnunsun bu konuyu kapat bence de....