Karar ver ve ona bağlı ol. güçlü ol. kurtuluşun bu. Şimdi kocanı terkedeceksin ya ama öyle ültimatom değil.. ciddim bi daha yok ki sanmıyorum yapabilecğeini. O yüzden onilar gelip eve yerleşecek. bu 2. yolu seçeceğini gördük. seviyorsun kocanı bence de 2.yi seçmen ii. Bu görümce kaynana yarın evde canını sıktı diyelim, sakın evini terketme. Sen kavga yüzünden anne evine gideren o zaman o evin hanımı olmazsın. Kavga mı ettiniz o boyuttaki biri gidecek dimi. SEN GİTME. kaynana gitsin bi iki gece, kocan gitsin.... Allah kavga huzursuzluk vermesin inşallah ama oldu da oldu diye söylüyorum. evini terketme. Orasının senin evin olduğunu bu şekilde de belli edersin. Ters gitme ama aşırı alttan alırsın ezerler seni. Ezdrime. görümcen evin yemeğini yapsın bi zahmet. yapmıyo mu. yap et deme ama kocanın yanında "ayy yemek yok bi makarna yapayım bari" de mesela. uyanık ol. arsız ol. dünyada arsızlar mutlu.
Allah ıslah etsin onları. İnşallah düzelirler. Gerçi kayanana görümcene sorsan sen kötüsündür. onlar farkında bile değildir zulümlerinin. Çocuk yapma. Allah korusun diyelim ki düzelmedi. Kocan da seni ezdrmeye devam ediyor. Böyle bir şey olursa zaten kocanı da sevmeyeceksin. Ayrılmak kolay olur ozaman.
Rabbim yardımcın olsun.
amin bacım amin Allah ım benim gibi olan herkesiz yardımcısı olsun. forumda geziyorum bakıyorum herkez bişilerden şikayetçi yalnız değilim. ne yapalım kader bu yaşayacağın sonuç aynı hep yolların ayrı yerden gitsede Allah ım sonumuzu hayır etsin. evladım da hayırlı zamanda hayırlı vakitte olur inşallah