Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavsiyeniz dus hortumuyla bagirsaga su vermek birinin basina bu tavsiyeniz yuzunden bir sey gelirse ne yapacaksiniz?
ben yapıyorum ama size zarar gelebilir eczaneden alın yazdım zaten yorumumda ☺ her yorumumu düzenlesem iyi olacak bir yorumumu okuyan diğerini okumayabiliyor

Bilenler yardimci oldu,bilmeyenlerde tavsiyede bulundu hepinize teşekkur ederim

Ahlaktan günahtan bahseden ben değilim çarpıtmak istiyorsun ve carpitiyorsun çok iyisin bu konuda.Sevgilim de ki varmis aaaaaaa benim niye haberim yok ay
Senin dinin benim dinim onun dini vs vs vs..dinden bahseden olmadı bayan muhalefet

Sen niye bu kadar hakimsin bu konuya ahskdm
Araştırmak öğrenmek
Bilginin sonu yok, bilgi güç

Siz hakim olduğunuz her konuyu yaşamış mi oluyosunuz yoksa etrafınızdaki yaşananlar veya okuduğunuz şeyler size tecrübe mi oluyormesela .

Aldatilanlara akıl veriyosunuz ya
İlla aldatildiniz mi siz, o akıl nerden geliyo ??
Niye hakimsiniz konuya mesela

Öyle dusunun.
Aklınıza hemen iğrenç yaftalamalar gelmesin kalbinizi bu kadar belli etmeyin

Dini yorum yapanların yorumları benim üstüme kaldı resmen.Ben dini boyutunu bilmiyorum,sağlıksız olduğu ile ilgili yorum yapan kişilerin elestirilmesine tepki gösterdim,dini boyutu kişinin kendiyle alakalı tabiki

Metres konusu açılınca ahlaktan söz edilebiliyor ise cinsel sıradışı tercihler de ahlak kelimesini cagristirabilir.Ayrica kimse anal yapana ahlaksız demedi ki nerede o yorum ?
Dert bolumüyle cinsellik bölümu aynı değil ayrıca metresle analı nasıl bir tuttunuz buraya kimse kimseyi zorla sokmuyor

Evli herifle yazışan babamdı zaten, profil kapatınca insanlar konularınızı göremiyor sanıyorsunuz herhâlde. Bir metres gelip de zaten ahlâktan günahtan bahsetmesin. Yazık içselleştirmiş bir de. Ayrıca sizin yüzünüzden banlanamam, bu son alıntı olsun.

Son düzenleme:
yorumumu düzenleyemedim sanırsam olmuyor o su vermek benim yaptığım birşey konu sahibini eczaneye yönlerdirdim zaten birkaç kez sanırsam herkese böyle açıklama yapmam gerekecek
Ilk yorumu oyle degildi, ayrica ben hemsire oldugum halde saglikla ilgili bir tavsiye verirken elli kere düşünüyorum, bu kadarida fazla yani

Canım yarım saat geçince artık mesaj kalıcı oluyor, düzenleyemez.
öğrendiğim iyi oldu teşekkürler ☺☺ arkadaşlar o su verme temizleme benim yaptığım birşey ben öyle yapıyorum lütfen siz hangisi sağlıklıysa onu yapın ☺☺☺ konu sahibinede aynısını birkaç sayfa önce yazdım teşekkürler

Bak canım, hakkımda olur olmsz yalan yanlış uydurma ithamlarda bulunma sana dava açarım uğraşırım seninle yeter fazla oluyorsun

Evet belirttiniz teşekkurler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…