ben yapıyorum ama size zarar gelebilir eczaneden alın yazdım zaten yorumumda ☺ her yorumumu düzenlesem iyi olacak bir yorumumu okuyan diğerini okumayabiliyorTavsiyeniz dus hortumuyla bagirsaga su vermekbirinin basina bu tavsiyeniz yuzunden bir sey gelirse ne yapacaksiniz?
Sen niye bu kadar hakimsin bu konuya ahskdmBende dün yedim meğer ne gaz yapıyormuş
Bu arada kefir mayasına da benziyo
Kefirden de soğu
Ahlaktan günahtan bahseden ben değilim çarpıtmak istiyorsun ve carpitiyorsun çok iyisin bu konuda.Sevgilim de ki varmis aaaaaaaBize ne? Herkes sizin dininize göre mi yaşıyor, cinsellik bölümünde dâhi gelip yargı dağıtıyorsunuz? Yaşasa da size ne? Anal konusuna gelip de bezirganlık yapmayın. Kimse size sevabını günahını sormadı. Komik duruma düşmeyin. Aklınız varsa kendi hayatınıza harcayın, sizin kadar herkesin aklı var. Evli sevgilisi olan tipler gelip de, ahlâktan, günahtan gem vurmasın zaten.
Onun poposu şemsiye gibi acilmiş, bizimki de öyle olur diye korkuyoSen niye bu kadar hakimsin bu konuya ahskdm
Araştırmak öğrenmekSen niye bu kadar hakimsin bu konuya ahskdm
Dini yorum yapanların yorumları benim üstüme kaldı resmen.Ben dini boyutunu bilmiyorum,sağlıksız olduğu ile ilgili yorum yapan kişilerin elestirilmesine tepki gösterdim,dini boyutu kişinin kendiyle alakalı tabikiGünahsa da kisisel bir günah çünkü. Metres konusu çoğu kisinin hayatını karartan bir şey, aynı tutmanız üzücü. Ben de Müslümanim bana göre de günah, ama yapandan da bana ne yani, kadın bunu sormamış ve herkes de Müslüman değil.
Dert bolumüyle cinsellik bölümu aynı değil ayrıca metresle analı nasıl bir tuttunuzMetres konusu açılınca ahlaktan söz edilebiliyor ise cinsel sıradışı tercihler de ahlak kelimesini cagristirabilir.Ayrica kimse anal yapana ahlaksız demedi ki nerede o yorum ?
Evli herifle yazışan babamdı zaten, profil kapatınca insanlar konularınızı göremiyor sanıyorsunuz herhâlde. Bir metres gelip de zaten ahlâktan günahtan bahsetmesin. Yazık içselleştirmiş bir de. Ayrıca sizin yüzünüzden banlanamam, bu son alıntı olsun.Ahlaktan günahtan bahseden ben değilim çarpıtmak istiyorsun ve carpitiyorsun çok iyisin bu konuda.Sevgilim de ki varmis aaaaaaabenim niye haberim yok ay
Senin dinin benim dinim onun dini vs vs vs..dinden bahseden olmadı bayan muhalefet
Ilk yorumu oyle degildi, ayrica ben hemsire oldugum halde saglikla ilgili bir tavsiye verirken elli kere düşünüyorum, bu kadarida fazla yaniBen yapiyorum siz yapmayin diye belirtmisdi bi yorumunda
Bencede duzenleyinben yapıyorum ama size zarar gelebilir eczaneden alın yazdım zaten yorumumda ☺ her yorumumu düzenlesem iyi olacak bir yorumumu okuyan diğerini okumayabiliyor
Ilk yorumu oyle degildi, ayrica ben hemsire oldugum halde saglikla ilgili bir tavsiye verirken elli kere düşünüyorum, bu kadarida fazla yani
Canım yarım saat geçince artık mesaj kalıcı oluyor, düzenleyemez.Bencede duzenleyin
Ahlaktan günahtan bahseden ben değilim çarpıtmak istiyorsun ve carpitiyorsun çok iyisin bu konuda.Sevgilim de ki varmis aaaaaaabenim niye haberim yok ay
Senin dinin benim dinim onun dini vs vs vs..dinden bahseden olmadı bayan muhalefet
öğrendiğim iyi oldu teşekkürler ☺☺ arkadaşlar o su verme temizleme benim yaptığım birşey ben öyle yapıyorum lütfen siz hangisi sağlıklıysa onu yapın ☺☺☺ konu sahibinede aynısını birkaç sayfa önce yazdım teşekkürlerCanım yarım saat geçince artık mesaj kalıcı oluyor, düzenleyemez.
Peki hemsire hanim anal iliski yapinca öyle şemsiye gibi açilma oluyo muIlk yorumu oyle degildi, ayrica ben hemsire oldugum halde saglikla ilgili bir tavsiye verirken elli kere düşünüyorum, bu kadarida fazla yani
doğuma şöyle 1 hafta kala popon çiçek gibi açılıyorPeki hemsire hanim anal iliski yapinca öyle şemsiye gibi açilma oluyo mu
Zorla duruyorum demedim ki,konuya yorum yap beni bosverDert bolumüyle cinsellik bölümu aynı değil ayrıca metresle analı nasıl bir tuttunuzburaya kimse kimseyi zorla sokmuyor
Bak canım, hakkımda olur olmsz yalan yanlış uydurma ithamlarda bulunma sana dava açarım uğraşırım seninle yeter fazla oluyorsunEvli herifle yazışan babamdı zaten, profil kapatınca insanlar konularınızı göremiyor sanıyorsunuz herhâlde. Bir metres gelip de zaten ahlâktan günahtan bahsetmesin. Yazık içselleştirmiş bir de. Ayrıca sizin yüzünüzden banlanamam, bu son alıntı olsun.
Evet belirttiniz teşekkurleröğrendiğim iyi oldu teşekkürler ☺☺ arkadaşlar o su verme temizleme benim yaptığım birşey ben öyle yapıyorum lütfen siz hangisi sağlıklıysa onu yapın ☺☺☺ konu sahibinede aynısını birkaç sayfa önce yazdım teşekkürler