- 17 Ocak 2020
- 27.436
- 39.620
Hemoroid OlcanÖncelikle iyi akşamlar, eşimin arada anal iliski istegi vardi, bende kirmamak ve merakdan kabul ettim, zevki az vardi acisi biraz fazlaydi, aciyi aza indirip zevki fazla almak için ne yapabilirim lütfen linçlemeyin
evet ☺☺ umarım keyifli bir cinsel hayatınız olurEvet siz hortum denemeyin diye belirtmis siniz
İki güne bir yapmıyorlarmış ki ayda yılda birmiş.Hemoroid Olcan
Sonra ömür boyu artık bokunu da tutqmazsin
Hemoroidim diye rahatta kaka yapamazsın
Hemoroid den sonra anal sekste yok
Domalarak vajinal seks bile yok hatta çünkü dotunde karnabahar açmış gibi görünecek öyle görünmek istemezsin, ozguvensiz bı ilişki olacak artık ömür boyu
Seni o hale getiren de o değilmiş gibi artık seni beğenmez olur soylim
Önden yapar gibi her firsatta anal yapmiyoruz, ayda yilda bi olan anal icin sizinle ayni fikirde değilimHemoroid Olcan
Domalarak vajinal seks bile yok hatta çünkü dotunde karnabahar açmış gibi görünecek öyle görünmek istemezsin, ozguvensiz bı ilişki olacak artık ömür boyu
Bu anal ilişkiyi niye isterlerki ya .yorumda bir arkadaşın dedigi gibi hem günah hemde saglikli degil .benim eşimde sever cok ama ben istemem yapmamÖncelikle iyi akşamlar, eşimin arada anal iliski istegi vardi, bende kirmamak ve merakdan kabul ettim, zevki az vardi acisi biraz fazlaydi, aciyi aza indirip zevki fazla almak için ne yapabilirim lütfen linçlemeyin
siz sanırım çok fazla yaptınız ve bu konuda bilginiz varHemoroid Olcan
Evet ayda yilda bir, dediğiniz gibiİki güne bir yapmıyorlarmış ki ayda yılda birmiş.
Aynı fikirde olman gerekmiyor zaten grup yapacak değilizÖnden yapar gibi her firsatta anal yapmiyoruz, ayda yilda bi olan anal icin sizinle ayni fikirde değilim
Bu konuda okuyup araştırmak eğitime aç olmak yeterlisiz sanırım çok fazla yaptınız ve bu konuda bilginiz var
İstemeyen yapmasin, ben anal yapiyorum sizde yapin diye bişey söylemedimBu anal ilişkiyi niye isterlerki ya .yorumda bir arkadaşın dedigi gibi hem günah hemde saglikli degil .benim eşimde sever cok ama ben istemem yapmam
Tüm konunun özeti
İki tane dua bilmeyenlerin gelip dinden imandan bahsetmeleri çok ilginçBu konuda okuyup araştırmak eğitime aç olmak yeterli
Bu basit şeyleri bilmek için dinden imandan çıkmış biri olmam gerekmiyor bazılarınız gibi
İki yıldır kendi evlerinde yaşamıyorlarmış, başka bir yerde de anal seks için çok sık değil 4-5 ayda bir yapıyoruz demiş. Bu hesaba göre… Neyse, bana ne kardeşim bana ne.Ay neyse ki yapmamış nasıl rahatladım.
Teşekkur ederimdinle alakalı yorum yapma yasak ☺☺ üstte üç nokta var ona bas engelle derim
Farkındaysanız konu sahibi analli bir konu bulunca hemen denemek istemiş,zararlı olan önerilerde insanlar müdahale edebilir tabiki de,konu sahipleri dikkate alır ya da almaz.Burasi anonim bir yer her türlü eleştiriye açık olacaksınız yorumu beğenmedigibizde beğenmedim linki var onu kullanırsınız ama bu konuya o kişiler girmesin ahlak bekçisi olmasın vs diyemezsinizaynen konu benim olsaydı birçok kişiyi engellerdim bir tavsiye veriyorum adam geçmiş konularıma bakıp eee sende şöylesin sanane kardeşim sanane ben tavsiyemi vermişim sende ver değilmi? yok harammışta hak yolu varmışta konu sahibi dinimi sormuş. ahlak bekçisiyseniz bu konuda işiniz ne. hiçbir konuda tavsiye veremez oldum tavsiye verirsem hemen linç
2 yıldır yapmıyorum 2 yıldan önce 4 5 ayda bir yapıyorduk. bunu o yorumumda yanlış ifade etmiş olabilirim ama sonrasında düzelttim. evet sanane bu kadar cinsel hayatımı hesaplamana gerek yokİki yıldır kendi evlerinde yaşamıyorlarmış, başka bir yerde de anal seks için çok sık değil 4-5 ayda bir yapıyoruz demiş. Bu hesaba göre… Neyse, bana ne kardeşim bana ne.
Susar mısın artık margırıt hanımİki yıldır kendi evlerinde yaşamıyorlarmış, başka bir yerde de anal seks için çok sık değil 4-5 ayda bir yapıyoruz demiş. Bu hesaba göre… Neyse, bana ne kardeşim bana ne.
konu benim değil. bana eski konularımdan müdahale edemezsiniz. başkasının konusunda benim konumu açamazsınız eğer beni eleştirmek istiyorsanız açtığım konulardan birine gidip eleştirebilirsiniz o zaman eleştiriye açık olurum.Farkındaysanız konu sahibi analli bir konu bulunca hemen denemek istemiş,zararlı olan önerilerde insanlar müdahale edebilir tabiki de,konu sahipleri dikkate alır ya da almaz.Burasi anonim bir yer her türlü eleştiriye açık olacaksınız yorumu beğenmedigibizde beğenmedim linki var onu kullanırsınız ama bu konuya o kişiler girmesin ahlak bekçisi olmasın vs diyemezsiniz