Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eski konularınızi bilmiyorum o konuda yorum yapmadım zaten,genel olarak bu konuda birkaç kişiye cevap niteliğinde sizin mesaja yazdım siz de gelen mesajları eleştiren biri olarak yoksa sizin konularınız ilgi alanım değil

Tamamda burası cinsellik bölümü evet ahlak bekçilerinin yeri mi?

Yine gelmiş her şeyi bir kendilerinin bildiklerini sanan, her konuda kulaktan dolma fikirleri olan, ona buna yargı dağıtanlar. Bir sizin aklınız var, başkaları sizin söylediklerinizi bilmiyor, hesap edemiyor zaten. İşinize bakın lütfen.

Son düzenleme:
Alkış emojisi olsa keşke ama boşver kim neresinden yaptırmak istiyorsa yaptırsın yorumu yapıp kacmak lazım yoksa dünyayı değiştirebileceğini umanlar pusu da bekliyor

Dinden bahsetmedim,bazı arkadaşlar ahlâk, günah terimlerini kullanmışlar o kadarı da yasak değildir zaten namaz ogretmiyo kimse burada

Yav sanki her ilişki anal olacak, vajeni unutucaz. Anal sex ile hemoroid oluşmaz. Erkek eş cinsellerde bile saydıklarınız nadiren olur. Onlar da kontrollüler ve dikkatliler. Yazdıklarınız realiteyi yansıtmıyor. Mesleğimden dolayı biliyorum, arada bir kuralına uygun anal yapan hiçbir kadında ve erkekte sorun olmaz.

Nickoooooo beni en sevdiğim sebzeden soğuttun

Dinden bahsetmedim,bazı arkadaşlar ahlâk, günah terimlerini kullanmışlar o kadarı da yasak değildir zaten namaz ogretmiyo kimse burada
Bize ne? Herkes sizin dininize göre mi yaşıyor, cinsellik bölümünde dâhi gelip yargı dağıtıyorsunuz? Yaşasa da size ne? Anal konusuna gelip de bezirganlık yapmayın. Kimse size sevabını günahını sormadı. Komik duruma düşmeyin. Aklınız varsa kendi hayatınıza harcayın, sizin kadar herkesin aklı var. Evli sevgilisi olan tipler gelip de, ahlâktan, günahtan gem vurmasın zaten.

Metres konusu açılınca ahlaktan söz edilebiliyor ise cinsel sıradışı tercihler de ahlak kelimesini cagristirabilir.Ayrica kimse anal yapana ahlaksız demedi ki nerede o yorum ?
Günahsa da kisisel bir günah çünkü. Metres konusu çoğu kisinin hayatını karartan bir şey, aynı tutmanız üzücü. Ben de Müslümanim bana göre de günah, ama yapandan da bana ne yani, kadın bunu sormamış ve herkes de Müslüman değil.

Tavsiyeniz dus hortumuyla bagirsaga su vermek birinin basina bu tavsiyeniz yuzunden bir sey gelirse ne yapacaksiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…