Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası beni ilgilendirmiyor çünkü muhatabınız ben değilim. Yanlış olan yeri söyledim sadece

Eski konuların zaten biliniyor eğik kulaklı kuzum benim, bakmaya gerek yok.

Bak o duş hortumu ile talihsiz kazalar yaşayabilirsin, suyu az açtım derken musluk gevşer falan su ile dolarsın aman diyim ya yapma şunu, lavman falan kullan.

Eski konularınızdan bahseden bendim ama açıp da bakmadım. Zaten geçen gün açmıştınız konuyu, çok geçmedi üzerinden, üstüne bir de o kadar içler acısı bir haliniz vardı ki konunuz gerçekten aklımda kalmış. Günah falan diye de yargılamadım, sadece öyle bir ortamda bu aktivite garip geldi, şaşkınlığımı dile getirdim.

Orası beni ilgilendirmiyor çünkü muhatabınız ben değilim. Yanlış olan yeri söyledim sadece
ben şahsen yanlış olduğunu düşğnmüyorum yatalak bir hastamız var doktorumuz kabızlık durumunda su verebileceğimizi söyledi devamlı uygulanmadığı süteçte suyun bir zararı olmuyor

rahatsız oluyorum cidden artık sıkıldım Allah belamı verseydide konu falan açmasaydım geçti bitti gitti artık herşeyde önüme getirilmese artık

Ayrıca evet o kadar anlattı ki baskasının evinde kalan bunlari nasıl yapiyor diye bi şasırdım ve sorguladik bunda kötü birsey yok bence

Ayrıca evet o kadar anlattı ki baskasının evinde kalan bunlari nasıl yapiyor diye bi şasırdım ve sorguladik bunda kötü birsey yok bence
bana göre kötü birşey dalga bile geçtiniz rahatsız olacağımı düşünmedinizmi? karşınızdaki insan değilmi klavyede ne yazarsam yazayım karşınızdaki umrunuzda değilmi

Bi yorumum varmış onunda arkasindayım kondom ve spriralle hamile kalmak ben inanmam
peki... ben başka konulara yorum yaptığımda beni kendi konularımla rahatsız etmezseniz sevinirim konu neyse konuya uygun yorumunuzu yapın lütfen

Tesekkur ederim öneriniz icin

kondom+ spiralle kalmadım tek spiralle kaldım daha öncesinde kondomda kullanıyorduk ama spiral korur düşüncesiyle bıraktık. anal seks zaten devamlı yaptığım birşey değildi şu 2 senede hiç yapmadım çünkü kaynanamın evindeydim. başkasının evinde bu tür şeyleri yapmak istemedim her ne kadar yatak odam eşyalarım burda olsa bile. hamileliktede yapmayı düşünmüyorum çünkü hamilelikte hemoroid çok artıyor. evet ben malım spiralin tek koruyacağını düşündüm. sağlık ocağındaki ebemede sordum kaymadığı sürece korur dedi. ben salaklık ettim ve çift korunmayı bıraktım.kendi evime geçiyorum nolur kaynanın evindesin annenin evindesin muhabbetleride bitsin benim herşeyim yoluna giriyor artık.

Son düzenleme:
Haklisiniz her zaman yapilacak bişey degil ayda yilda bir yapilacak bişey

Haklisiniz her zaman yapilacak bişey degil ayda yilda bir yapilacak bişey
eczanede lavman torbaları satılıyor. suyu kaynatır ılıtır o şekildede kullanabilirsiniz. benim yöntemi denemeyin. bana bir zararı olmadı ama size olabilir siz bu şekilde kullanabilirsiniz

eczanede lavman torbaları satılıyor. suyu kaynatır ılıtır o şekildede kullanabilirsiniz. benim yöntemi denemeyin. bana bir zararı olmadı ama size olabilir siz bu şekilde kullanabilirsiniz
Güzel öneri tesekür edrrim, o anda kim ugrascak lavmanla önden çikarip soksun arkaya

ben şahsen yanlış olduğunu düşğnmüyorum yatalak bir hastamız var doktorumuz kabızlık durumunda su verebileceğimizi söyledi devamlı uygulanmadığı süteçte suyun bir zararı olmuyor
Bilimsel açıklama değil ama dimi? Sizde bir şey olmadı diye kimsede olmaz diye bir durum yok. Nereden tutulursa elinde kalıyor

Tesekkur ederim, ilk yaptigim icin aci oldu diye düşünüyorum, önerininizi dikkate alacam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…