Orası beni ilgilendirmiyor çünkü muhatabınız ben değilim. Yanlış olan yeri söyledim sadecetamam benim yolumun sağlıklız olduğunu söylesin o zaman tayzikli su kullanın bile dememişim hemen tayzikli suya çekilmiş daha sonra eski konularıma bakılmış her yazdığım yoruma işsiz gibi eski konularımamı bakacaklar
Eski konuların zaten biliniyor eğik kulaklı kuzum benim, bakmaya gerek yok.tamam benim yolumun sağlıklız olduğunu söylesin o zaman tayzikli su kullanın bile dememişim hemen tayzikli suya çekilmiş daha sonra eski konularıma bakılmış her yazdığım yoruma işsiz gibi eski konularımamı bakacaklar
Eski konularınızdan bahseden bendim ama açıp da bakmadım. Zaten geçen gün açmıştınız konuyu, çok geçmedi üzerinden, üstüne bir de o kadar içler acısı bir haliniz vardı ki konunuz gerçekten aklımda kalmış. Günah falan diye de yargılamadım, sadece öyle bir ortamda bu aktivite garip geldi, şaşkınlığımı dile getirdim.tamam benim yolumun sağlıklız olduğunu söylesin o zaman tayzikli su kullanın bile dememişim hemen tayzikli suya çekilmiş daha sonra eski konularıma bakılmış her yazdığım yoruma işsiz gibi eski konularımamı bakacaklar
ben şahsen yanlış olduğunu düşğnmüyorum yatalak bir hastamız var doktorumuz kabızlık durumunda su verebileceğimizi söyledi devamlı uygulanmadığı süteçte suyun bir zararı olmuyorOrası beni ilgilendirmiyor çünkü muhatabınız ben değilim. Yanlış olan yeri söyledim sadece
rahatsız oluyorum cidden artık sıkıldım Allah belamı verseydide konu falan açmasaydım geçti bitti gitti artık herşeyde önüme getirilmese artıkEski konularınızdan bahseden bendim ama açıp da bakmadım. Zaten geçen gün açmıştınız konuyu, çok geçmedi üzerinden, üstüne bir de o kadar içler acısı bir haliniz vardı ki konunuz gerçekten aklımda kalmış. Günah falan diye de yargılamadım, sadece öyle bir ortamda garip geldi, şaşkınlığımı dile getirdim.
Ayrıca evet o kadar anlattı ki baskasının evinde kalan bunlari nasıl yapiyor diye bi şasırdım ve sorguladik bunda kötü birsey yok benceEski konularınızdan bahseden bendim ama açıp da bakmadım. Zaten geçen gün açmıştınız konuyu, çok geçmedi üzerinden, üstüne bir de o kadar içler acısı bir haliniz vardı ki konunuz gerçekten aklımda kalmış. Günah falan diye de yargılamadım, sadece öyle bir ortamda bu aktivite garip geldi, şaşkınlığımı dile getirdim.
Ay neyse ki yapmamış nasıl rahatladım.Ayrıca evet o kadar anlattı ki baskasının evinde kalan bunlari nasıl yapiyor diye bi şasırdım ve sorguladik bunda kötü birsey yok bence
bana göre kötü birşey dalga bile geçtiniz rahatsız olacağımı düşünmedinizmi? karşınızdaki insan değilmi klavyede ne yazarsam yazayım karşınızdaki umrunuzda değilmiAyrıca evet o kadar anlattı ki baskasının evinde kalan bunlari nasıl yapiyor diye bi şasırdım ve sorguladik bunda kötü birsey yok bence
Kim nerde dalga geçti bilmiyorum ben konularıniza yazmadım diye hatırliyorumbana göre kötü birşey dalga bile geçtiniz rahatsız olacağımı düşünmedinizmi? karşınızdaki insan değilmi klavyede ne yazarsam yazayım karşınızdaki umrunuzda değilmi
peki... ben başka konulara yorum yaptığımda beni kendi konularımla rahatsız etmezseniz sevinirim konu neyse konuya uygun yorumunuzu yapın lütfenBi yorumum varmış onunda arkasindayım kondom ve spriralle hamile kalmak ben inanmam
Tesekkur ederim öneriniz icinÖncelikle mümkünse lavman yoksa da bol su ile içini yıkayarak anüsünü temizlemelisin, sonrasında kendini rahat bırakmalı ve kontrolü partnerine vermemelisin, iyi bir kayganlaştırıcı ile kendi kontrolünde acele etmeden yaparsan (tabii ki partnerinin erken boşalma problemi yoksa, zira anal ilişkide erkekler vajinal ilişkiden çok daha önce boşalabiliyor) gayet de zevk alırsın.
kondom+ spiralle kalmadım tek spiralle kaldım daha öncesinde kondomda kullanıyorduk ama spiral korur düşüncesiyle bıraktık. anal seks zaten devamlı yaptığım birşey değildi şu 2 senede hiç yapmadım çünkü kaynanamın evindeydim. başkasının evinde bu tür şeyleri yapmak istemedim her ne kadar yatak odam eşyalarım burda olsa bile. hamileliktede yapmayı düşünmüyorum çünkü hamilelikte hemoroid çok artıyor. evet ben malım spiralin tek koruyacağını düşündüm. sağlık ocağındaki ebemede sordum kaymadığı sürece korur dedi. ben salaklık ettim ve çift korunmayı bıraktım.kendi evime geçiyorum nolur kaynanın evindesin annenin evindesin muhabbetleride bitsin benim herşeyim yoluna giriyor artık.Bi yorumum varmış onunda arkasindayım kondom ve spriralle hamile kalmak ben inanmamspiral varkende kondom kullanan erkeğe hiç inanmam ayrıca siz bosalmayi artık hep anala yaptıgınızı soylemistiniz nasıl oldu bu bebek ilginç
Haklisiniz her zaman yapilacak bişey degil ayda yilda bir yapilacak bişeykondom+ spiralle kalmadım tek spiralle kaldım daha öncesinde kondomda kullanıyorduk ama spiral korur düşüncesiyle bıraktık. anal seks zaten devamlı yaptığım birşey değildi şu 2 senede hiç yapmadım çünkü kaynanamın evindeydim. başkasının evinde bu tür şeyleri yapmak istemedim her ne kadar yatak odam eşyalarım burda olsa bile. hamileliktede yapmayı düşünmüyorum çünkü hamilelikte hemoroid çok artıyor. evet ben malım spiralin tek koruyacağını düşündüm. sağlık ocağındaki ebemede sordum kaymadığı sürece korur dedi. ben salaklık ettim ve çift korunmayı bıraktım.kendi evime geçiyorum nolur kaynanın evindesin annenin evindesin muhabbetleride bitsin benim herşeyim yoluna giriyor artık.
eczanede lavman torbaları satılıyor. suyu kaynatır ılıtır o şekildede kullanabilirsiniz. benim yöntemi denemeyin. bana bir zararı olmadı ama size olabilir siz bu şekilde kullanabilirsinizHaklisiniz her zaman yapilacak bişey degil ayda yilda bir yapilacak bişey
Güzel öneri tesekür edrrim, o anda kim ugrascak lavmanlaeczanede lavman torbaları satılıyor. suyu kaynatır ılıtır o şekildede kullanabilirsiniz. benim yöntemi denemeyin. bana bir zararı olmadı ama size olabilir siz bu şekilde kullanabilirsiniz
Bilimsel açıklama değil ama dimi? Sizde bir şey olmadı diye kimsede olmaz diye bir durum yok. Nereden tutulursa elinde kalıyorben şahsen yanlış olduğunu düşğnmüyorum yatalak bir hastamız var doktorumuz kabızlık durumunda su verebileceğimizi söyledi devamlı uygulanmadığı süteçte suyun bir zararı olmuyor
Tesekkur ederim, ilk yaptigim icin aci oldu diye düşünüyorum, önerininizi dikkate alacamtemizliğe dikkat edersen, kayganlaştırıcı sürersen bir sıkıntı olmayacağını söylüyor doktorlar burada insanlar hala kakanı tutamazsın diyor. bence de abartılmadığı sürece zevkli bir şey. zevk almak için yavaş yavaş başlamayı deneyin. yeterince istediğinizde zevkli oluyor zaten.
yukarıdaki yorumda denemeyin dedim zaten teşekkürlerBilimsel açıklama değil ama dimi? Sizde bir şey olmadı diye kimsede olmaz diye bir durum yok. Nereden tutulursa elinde kalıyor
Evet siz hortum denemeyin diye belirtmis sinizyukarıdaki yorumda denemeyin dedim zaten teşekkürler