Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi bir soru sormuş.Bir çoğu yargılamaya gelmişler,sırayla beğenmedim atmaya.Bu konuda fikriniz yoksa yada konu sizin onaylamadığınız bir şeyse cinsellik konusunda dolanmazsınız.Bir sürü ahlak bekçisi var konuda.
Konu sahibi bu sizin özeliniz,iğneleyici,yargılayıcı yorumları dikkate almayın.Hatta istemediğiniz kişilerin konunuza yorum yapmasını engelleyebilirsiniz.
Ya ben bu konuyu nasıl kaçırmısım?Ağlayacağım şimdi.
Konu sahibi acı olmaması için kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.

Tesekkur ederim elbette begenmeyen var yargilayan var

Kayganlastirici kullandim sanirim az geldi

İlk oldugu için mi bilmiyorum kasmisda olabilirim
Öncelikle mümkünse lavman yoksa da bol su ile içini yıkayarak anüsünü temizlemelisin, sonrasında kendini rahat bırakmalı ve kontrolü partnerine vermemelisin, iyi bir kayganlaştırıcı ile kendi kontrolünde acele etmeden yaparsan (tabii ki partnerinin erken boşalma problemi yoksa, zira anal ilişkide erkekler vajinal ilişkiden çok daha önce boşalabiliyor) gayet de zevk alırsın.

aynen konu benim olsaydı birçok kişiyi engellerdim bir tavsiye veriyorum adam geçmiş konularıma bakıp eee sende şöylesin sanane kardeşim sanane ben tavsiyemi vermişim sende ver değilmi? yok harammışta hak yolu varmışta konu sahibi dinimi sormuş. ahlak bekçisiyseniz bu konuda işiniz ne. hiçbir konuda tavsiye veremez oldum tavsiye verirsem hemen linç

Tavsiyeniz çok sağlıksız. Sonuçları iyi olmayabilir. O yüzden tavsiye veririken dikkat etmelisiniz

temizliğe dikkat edersen, kayganlaştırıcı sürersen bir sıkıntı olmayacağını söylüyor doktorlar burada insanlar hala kakanı tutamazsın diyor. bence de abartılmadığı sürece zevkli bir şey. zevk almak için yavaş yavaş başlamayı deneyin. yeterince istediğinizde zevkli oluyor zaten.

Tavsiyeniz çok sağlıksız. Sonuçları iyi olmayabilir. O yüzden tavsiye veririken dikkat etmelisiniz
tamam benim yolumun sağlıklız olduğunu söylesin o zaman tayzikli su kullanın bile dememişim hemen tayzikli suya çekilmiş daha sonra eski konularıma bakılmış her yazdığım yoruma işsiz gibi eski konularımamı bakacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…