Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konularınız ortada ne bekliyorsunuz .Evet nefret ediyor bu yüzdende insanı isteklerini bile tiksinerek yazıyorsunuz.Almasaydiniz eşinizi hem yalanda demişti size öyle basit bir konuda değil üstelik.Tüm büyüyü bozdunuz. Açık açık nefret ediyorum dememiştim herkes öğrendi şimdi tüh.
Okuyan var mı bunu ya?Kitap yazsaydın ablacım ordan günlere böler okurduk
Eski konularınız ortada ne bekliyorsunuz .Evet nefret ediyor bu yüzdende insanı isteklerini bile tiksinerek yazıyorsunuz.Almasaydiniz eşinizi hem yalanda demişti size öyle basit bir konuda değil üstelik.
Cahil yaşlı yoksul ve görgüsüz olabilirler ama sizi seviyorlar, değer veriyorlar, seni de aileye dahil etmek için çirpiniyorlar gördüğüm kadarıyla. Siz onlardan daha iyi niyetli gelmediniz bana. En basitinden amcaları görmeye gelmiyor diye defalarca şikayet etmişsiniz ama gelselerdi yine şikayet edecektiniz rahatsız ediyorlar , ne biçim insanlar diyecektiniz. Belki o begenmedigimiz cahil kv. "zırt pırt abinizle yengenizi rahatsız etmeyin, yegeninizi burda görün" demiştir. Sizin soğuk tavrinizdan çekiniyorlardir ziyaret etmeye...
Hayat böyledir hanımefendi gerçekler görmek istemesenizde orada durur.Size bunu birisi hatırlattığı da bu çirkinlik olmaz(çirkinlikten dem vuran birinin eş ailesi hakkında paragraflarca yakışıksız ithamlari)Sorun eşinizi sevmeniz yalanını hoş görmeniz fakat eş ailesinden nefret ettiğiniz için onların hiçbir şeyleri ne tahammül edememeniz.Yemeyip içmeyip eski konuları okuyup gelmişsiniz. Bir de insanı en üzüldüğü yerden vurmaya çalışıyorsunuz. Boşuna demiyorlar kadın kadının kurdudur diye. Çirkinleşeceksiniz belli. Siz devam edin. Ben uymayacağım daha fazla.
Hayat böyledir hanımefendi gerçekler görmek istemesenizde orada durur.Size bunu birisi hatırlattığı da bu çirkinlik olmaz(çirkinlikten dem vuran birinin eş ailesi hakkında paragraflarca yakışıksız ithamlari)Sorun eşinizi sevmeniz yalanını hoş görmeniz fakat eş ailesinden nefret ettiğiniz için onların hiçbir şeyleri ne tahammül edememeniz.
E tamam işte, kv cahil yaşlı, ilk torun çılgınlığına kapılmış gariban bir kadın ama belli ki ailenin diğer fertleri gayet makul hareket ediyor. Toptan düşüncesiz kötü bir aile olsa misafirden hizmetten başınızı kaldiramazdiniz ama hiçbir rahatsızlıkları yok insanların size...ya bilmiyorum kv ve kp ye içim çok buruldu benim. Benim kv yle tanismaniz gerekiyor bu ailenin kiymetini anlayabilmeniz için. Felak nas okumadan telefonlarını bile acamadigin insanlar var hayatta haberin yok.Ne kadar iyi niyetlisiniz. Tam tersi kv sürekli onları da bizimle iletişime zorluyor. Onlara sürekli abinize gidin diyor. Bana da sürekli davet et diyor.
Ayrıca abartıyor diyeceksiniz ama ortanca kardeşi iki yılda toplam 10 defa ya gördüm ya görmedim. Eve gelmez zaten gece uyumaya gelir. Dolayısıyla karşılamıyoruz. Çalıştığı yere birkaç defa uğradık çocuğu öyle gördü. Ben de gördüğüm zaman eve de bekleriz diye davet ediyorum zaten. Açıkçası onlarla bir problemim yok. Onlar da bence annelerinin ısrarından hoşlanmıyor.
Kv kendini de paralasa kendi çocuklarının onu taktığı yok kendileri gelmek istemiyor. Küçük kardeş de ortancanın yanında çalışıyor ama gelip çocuğun yüzüne bile bakmıyor. Kimse kimsenin umrunda değil maalesef. Keşke kv bunu kabullense biraz kenara çekilse belki insanlar kendi iradeleriyle iletişim kuracaklar. Çevresindeki herkesi birbiriyle iletişime zorladığı için herkes herkesten kaçıyor şu an.
Bizi eşimin teyzelerine gitmemiz için darladığından hiç bahsetmedim değil mi? Gün bile söylüyor. Eşimin vardiyasını takip ediyordu önceden. Bu hafta evdesin akşama teyzene gidin oturun diyordu.
Teyzeleri de bize gelmeye zorluyordu. Bir keresinde teyzelerden bir bana demişti ki ablam ısrar ediyor gidelim diye ama çalışıyorsun sana kıyamıyorum. Sen istediğin zaman uğra hatta yemeğe gelin ben çok gelmek istemiyorum demişti
O zaman dürüst olacaksınız milletin aklı ile alay etmeyeceksiniz.İsime geleni hoş görürüm gelmeyeni gömerimi benimsemiş siniz siz.Sevmeyin fakat insanı davranislari millete kusur diye pazarlamayin.O kötü yengenizden ne farkıniz kalır sonra.Bu da gayet insani bir şey değil mi? Eşimi seviyorum ama ailesini sevmiyorum. Bu ilk defa karşılaştığınız bir durum değildir herhalde. Uzayda yaşamıyorsanız eğer.
E tamam işte, kv cahil yaşlı, ilk torun çılgınlığına kapılmış gariban bir kadın ama belli ki ailenin diğer fertleri gayet makul hareket ediyor. Toptan düşüncesiz kötü bir aile olsa misafirden hizmetten başınızı kaldiramazdiniz ama hiçbir rahatsızlıkları yok insanların size...ya bilmiyorum kv ve kp ye içim çok buruldu benim. Benim kv yle tanismaniz gerekiyor bu ailenin kiymetini anlayabilmeniz için. Felak nas okumadan telefonlarını bile acamadigin insanlar var hayatta haberin yok.
O zaman dürüst olacaksınız milletin aklı ile alay etmeyeceksiniz.İsime geleni hoş görürüm gelmeyeni gömerimi benimsemiş siniz siz.Sevmeyin fakat insanı davranislari millete kusur diye pazarlamayin.O kötü yengenizden ne farkıniz kalır sonra.
Hahaaa.Sen seni avutacak tatlı yalanlar aramaya devam et.İsine gelmeyen gerçekler için daima burdayım.Kaynanam üye oldu herhalde. Merhaba kaynanam.
Kendi gelinleri de çok kötü onu atlama.Abisinin karısı.Bir Eşimin ailesi çok kötü benim ailem mikemmel konusu daha
Atlayarak okudum orası gözümden kaçmışKendi gelinleri de çok kötü onu atlama.Abisinin karısı.
Eski konularında var hatırlıyorumAtlayarak okudum orası gözümden kaçmış
Hahaaa.Sen seni avutacak tatlı yalanlar aramaya devam et.İsine gelmeyen gerçekler için daima burdayım.
Eski konularında var hatırlıyorum