Kesinlikle öyle.evlendikten sonra aileler ancak ihtiyaç sahibi olursa "yardım" adı altında birşeyler yapmak kafası var ne yazık ki insanlarda.
oysa senelerce emek vermiş insanlar, türkiyenin en zengini bile olsalar evlatlarından böyle şeyler görmeyi hakeder. mevzu aradaki duygusal bağ tamamen.
çok haklısınız yazınızda.
Kesinlikle öyle.
Ve ciddi anlamda mutlu oluyorlar.
İhtiyaçları olduğu icin değil, çocuklari tarafından değer gördükleri için.
Çünkü insan sevdiğine harcar, jest yapar.
Burada okuyorum ailem bize para harcatmaz lafından mutlu oluyor insanlar çok enteresan. Yaşlı başlı anne babami yanında hiç para harcamadim diye ondan övünç duyacağım.
Markete girip 2 poşet eşya alsan zaten 400 tl. Lüks olarak 1 kilo kıyma olur en fazla. Adamlar asgari ücretli pikniğe giderken eşim et almış diyor.. yok utanmayın hem evlerinde kalın hemde 2 bin lira aylık gelirle onlar alsın size et. Allahım böyle sonradan gören,100 liranın hesabını yapanlardan ailemizi korusun.degil mi, bu devirde asgari ucretli birinin evine gidip yatili kalacaksan zaten yiyecegini icecegini goturmen sart.
400 TL de boyle bakinca 15 gun icin hic de yuksek bir rakam degil.
Kıymetlıdırler amma. NeyseNe kadar yanlış düşünce inananamıyorum ya, sizin çocuğunuz gelse size eve bişey alınıp 400 masraf diye otelde kalsa hoşunuza mı gider? Evine misafirliğe gidilmiş el değil ki ne güzel almış alışveriş yapmış, insanlar asgari ücret ile gçiniyormuş, yılda bir kere gitmişsiniz 2 bin 3 bin çok mu ya, hayret ediyorum artık, benim babamın durumu iyi abimin de durumu iyi ama babam senede bir kere yaylarara gezmeye gider arabanın gidiş geliş yakıtın abim doldurur, bu babamın beklenti içinde olması değil, gerçekten kalpleriniz kötü, kendi ailelerimize giderken alınsa lafını etmezsiniz, çok ayıp ya
Bi konuma gelmişsiniz de hayırlı evlat olamamışsınız,Herkes döşemiş aile de aile hikayelerini. Araştırıp baksan aile sıkıntılarını açmışlardır şu forumda.
Ben konu sahibi gibi düşünüyorum. Biz birsek, eş isek planlamalarimizla harcama yapmalıyız. Asgari ücrette asgari ucret diyip durmuşlar. 8 yılımı verdim , onca çabayla şu anki konumuna, mesleğime gelebilmek için. Zamanında yan gelip yatarlarsa alırlar asgari ücreti. Takmayın şu yorumları. Eşinizle oturun konuşun. Ne meraklılar, insanlari susturmaya anlamıyorum!
Çok tatlisinizBi konuma gelmişsiniz de hayırlı evlat olamamışsınız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?