Eşimin ailesine düşkünlüğü

Yav bırak Allahaşkına...
Kaynanaya inat kocanı eve bağlayacakmışsın falan...
Boşver yol ver gitsinler.
Bu gün bağlarsın yarın yine sorun çıkarırlar.
Sen bağla kayınvaliden çözsün...
Bir bakmışsın ki yıllar akmış gitmiş.
Gençliğin de gitmiş...
Yol ver gitsin.
Çünkü kocan olacak adam umutsuz vaka...
Kocanda iş yok ki neyin mücadelesini vereceksin?

Son düzenleme:
durumumda hala bir degisiklik yok. beyefendi hala meydana cikmadi.
Bugün beni bir tanidik teyze aradi, esimi aramis, esini de al bize yemege gel demis, esim de söyle cevap vermis: bu ara islerim cok, vaktim yok, insallah yakinda esimle beraber geliriz.
Bu ne simdi ya??!!

Yav bırak Allahaşkına...
Kaynanaya inat kocanı eve bağlayacakmışsın falan...
Boşver yol ver gitsinler.
Bu gün bağlarsın yarın yine sorun çıkarırlar.
Sen bağla kayınvaliden çözsün...
Bir bakmışsın ki yıllar akmış gitmiş.
Gençliğin de gitmiş...
Yol ver gitsin.
Çünkü kocan olacak adam umutsuz vaka...
Kocanda iş yok ki neyin mücadelesini vereceksin?

aynen...
bu adamdan ne koy olur ne kasaba...
simdi senin zorlamanla adam olsa 2 yil icinde yine ayni yere geri donersiniz...

Son düzenleme:
Bu kayınvalide ve bu eş yaşadıkları sürece (Muhteşem ikili) sen barışsanda belki eskisinden daha kötü olabilirsin sen artık bu ne yapmış ne söylemiş diye kendini ve sinir sistemini yıpratma kalbini de yorma Bu yorgunluk bir kaç sene sonra yavaş yavaş kendini belli ediyor Hayatı kendine zehir etme

durumumda hala bir degisiklik yok. beyefendi hala meydana cikmadi.
Bugün beni bir tanidik teyze aradi, esimi aramis, esini de al bize yemege gel demis, esim de söyle cevap vermis: bu ara islerim cok, vaktim yok, insallah yakinda esimle beraber geliriz.
Bu ne simdi ya??!!

anladığım kadarıyla eşin senden boşanmak istemiyor(sevdiği için olduğunu sanmıyorum,sevseydi bu kadar uzun zaman ayrı kalamazdı.belki evlendi ayrıldı durumuna düşmek istemiyordur),ona göre hatalı olan davranışlarını düzeltmen için seni süründürme çabasına girişmiş..onu çok sevdiğini biliyor,bunu kullanmaya çalışıyor.. bu kadar peşinden koşma bence,aracılar falan..hiç gerek yok. bi süre kendi haline bırak,annesiyle kalsın.. dönerse kendi dönsün,bu defada sen kararsızım falan dersin :KK34:

ahh bu aileler araya girinice işler b... oluyor canımm ya bende 21 yaşındaym eşim evlendikten sonra ana oğul birbirlwrine bi düşkün oldular sorma üst katımızda oturmalarına rağmen hergün o fena karıya gitmek istoyodu ne4yse ben haddinden geldimde biraz yola koydmm

ahh bu aileler araya girinice işler b... oluyor canımm ya bende 21 yaşındaym eşim evlendikten sonra ana oğul birbirlwrine bi düşkün oldular sorma üst katımızda oturmalarına rağmen hergün o fena karıya gitmek istoyodu ne4yse ben haddinden geldimde biraz yola koydmm

canim takdigini nize de söylermisin?

canim takdigini nize de söylermisin?

çok basit ben çalışıorm eşimde çalışıo o akşam gelince ama kaynanam gile giderdi bende bu durumdan hiç hoşlanmıyorm eve gitmek istoyrm neticede biz yeni evliyiz ilk bir ay öyle oldu o kaynanama gidiyodu bende mecbur peşinne gidiodm sat 10 a kadar ordaydk sonra eve giderdik ama benm canıma tak etti ben artık direk eve gidiorm oda anladı durumu peşime geliyo artık evee her akşam cadı kaynanayı görmek zorunda değilimm :))

çok basit ben çalışıorm eşimde çalışıo o akşam gelince ama kaynanam gile giderdi bende bu durumdan hiç hoşlanmıyorm eve gitmek istoyrm neticede biz yeni evliyiz ilk bir ay öyle oldu o kaynanama gidiyodu bende mecbur peşinne gidiodm sat 10 a kadar ordaydk sonra eve giderdik ama benm canıma tak etti ben artık direk eve gidiorm oda anladı durumu peşime geliyo artık evee her akşam cadı kaynanayı görmek zorunda değilimm :))

ne mutlu sana gerci benim direkman öyle bir derdim yok ama izine gittigimde ilk iznimizde pesimizden ayrilmadilar nereye gittiysek beraber gittik. bakalim ikinicisi nasil olacak?

bana tuttuklari ev harabeydi, camlari fln hersey cok kötü. Hic bir desteklerini göremedim, tam tersi bize bir sürü borc yüklediler. Hala dügün masraflarimizi biz cekiyoruz.
Allah hepsini bildigi gibi yapsin. Cok canimi acittilar. Haketmedigim halde.

aynen canmmm ya hiç bi bok yapmadıkları halde bide böbürlenerek ben yaptm ben yaptm diyolar ya en çokta o koyuyoo hiç yardm etmediler o kadar ev borcu ödedik bide alacaklılardan çok onlar üstümüze geliyodu ödeyin ödeyin hep bizi arıyolar diye annemin süt hakkını bile ben kendi bileziğimle verdm ama bide ona sor der herşeyi ben yaptm

ne mutlu sana gerci benim direkman öyle bir derdim yok ama izine gittigimde ilk iznimizde pesimizden ayrilmadilar nereye gittiysek beraber gittik. bakalim ikinicisi nasil olacak?

işte benmde en büyük korkum o tatlım ya geçende kaynanamlardaydm diyoki ben oğlumla bu sene kıbrısa gidecem sanki hayatında kaç kere kıbrısa gitmiş çok anlayışsız ilk senemiz ilk tatilimiz bi müsade ette yanlız gidelimm

işte benmde en büyük korkum o tatlım ya geçende kaynanamlardaydm diyoki ben oğlumla bu sene kıbrısa gidecem sanki hayatında kaç kere kıbrısa gitmiş çok anlayışsız ilk senemiz ilk tatilimiz bi müsade ette yanlız gidelimm

ay inanirmisin gecen sene ilk defa gittik esim illa bi karadeniz turu yapmak istedi...kaynanam kaynatam kücük kaynim ve eltim gittik.utanmasalar tatile de gelirlerdi herhalde de niye gelmediler bilmiyorum...:KK47:

işte düşüncesizlikk yaa valla bazen öyle bi laf koyasım geliyoki sormaa yaa sizde resmen aşiretle gitmişsiniz kız:)))

ay inanirmisin gecen sene ilk defa gittik esim illa bi karadeniz turu yapmak istedi...kaynanam kaynatam kücük kaynim ve eltim gittik.utanmasalar tatile de gelirlerdi herhalde de niye gelmediler bilmiyorum...:KK47:

işte düşüncesizlikk yaa valla bazen öyle bi laf koyasım geliyoki sormaa yaa sizde resmen aşiretle gitmişsiniz kız:)))

ahhh ahh ne diyorsun sen...ordu mübarek...gittik birde trabzonda cok kötü bi otelde kaldik. o kadar kisiyle 5 yildizli otele malesef gidemedik kiiii...ha sunu da ekleyeyim benim safdirik kocam tr varinca verdi parasini babasina lazim olunca ondan aldi...cocuk sanki ya kaybederse...sacmaliga bak yaaa

ahhh ahh ne diyorsun sen...ordu mübarek...gittik birde trabzonda cok kötü bi otelde kaldik. o kadar kisiyle 5 yildizli otele malesef gidemedik kiiii...ha sunu da ekleyeyim benim safdirik kocam tr varinca verdi parasini babasina lazim olunca ondan aldi...cocuk sanki ya kaybederse...sacmaliga bak yaaa

ayy allah ben olsam sinir krizi geçirirdim senin kocanınkide iş bari elinden tutsaydın kaybolmasaydı :)) yaşın aç bu arada

konuunun sonuna gelinceye kadar sinirlerim alt üst oldu.
agır yazacagım ama kendine gel biraz.
tabi zor aşık oldugun bir sürü hayaller kurdugun adam böyle dengesiz ve aklı dengesi bozuk çıksın.
seni getirip annenin evine bırakan bi adamdan koca mı olur ?
onu geçtim cevap vermesinler , arayıp sormasınlar?
delimisin kızım sen hala davayı o acsın diyorsun?
hemen git aç davanı,kendin yeni eve çık,oturup düşünürsen neden diye psikolojik bunalıma girer böyle ne yapacagını bilemezsin.merak etme kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor.
o ömrünün sonuna kadar mutlu olamayacak bu dengesizlik ve annesiyle.
kendini düşünmüyorsan ileride dogacak çocugunu düşün,böyle saçma bi sülalenin genlerinimi taşısın???
baban haklı bence sanki seni zorla vermek ister gibi neden arayacak? onların araması lazım.ne kadar geçmiş beyefendi kararsızmış ? oldu canım? bence sen yüz vermişsin bu kadarki cesaret edip seni annenin evine bırakıyo. biliyo ki gelse seni alabilecek. şimdi böyle durursan ileride neler yaşarsın.
dayak yedim desen,hakaret etti desen,aldattı desen bu kadar sert konuşmazdım ama bu adam degil.
hemen ayrıl hemen!!! aslada dönme!!!

başından beri okudum yorumları...gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum...bu erkekler yıllarca annelerinden ayrı da yaşasalar da (askerlik, okul,iş...) evlendikten sonra anneleri bir değerli oluyor...hoş annelerini atsınlar demiyoruz zaten o bir gerçek te...annesi ile eşi arasındaki farkı bilmelii....aile kavramını iyice özümsemeli...senin hakkında da hayırlısı olsun be gülüm. kafana takıpta hasta falan olma. senin sağlıgın her şeyden önemli sonuçta...alsın oğlunu da başına çalsın...bu şeytan kılıklı insanlardan da Yüce Mevlam hepimizi korusun..seni de bir an önce kurtarsın canım

X