nasıl yani yok yere mi?
bu daha kötü ama?
belki barışırsınız düzelir herşey cnm bnm..dua et.hayırsızsa senin için zor olsada bitmeli.
inan sorun yaşamaktansa bazen bitmeside çok doğru bir karar..
Iyi günler ablalarim / arkadaslarim,
ben 22 yasinda üniversite mimarlik bölümü ögrencisiyim. 1 senelik evliyim ve su an cok kötü bir durumdayim. Esimi 4 senedir taniyorum. Zor sartlarda evlendik, ailem kesinlikle istemedi, 1 sene bekletti en sonunda kabul ettiler (istemeyerek de olsa). O zamana kadar hersey güzeldi. Evlendikten sonra esim ailesine iyice düskün oldu. Dügün sabahi apar topar annesine gittik. Her hafta sonu annesinde kaliyorduk vs vs. 2 ay önce esim ögretmen oldugu icin tayini cikti baska bir sehire, annesine 90km uzaklikta (benim okulum da orda, hergün gidip geliyorum). annesi bunu duyunca ogluna hep alttan alttan göndermeler yapti. Onu demoralize etti. Orda yapamazsin edemezsin diye. En sonunda da esimle ufak bir tartisma yüzünden beni babamlara birakti, kendi de annesine tasindi. 1.5 ay oldu ne ses var ne seda. Ne bosanicam diyor nede barisicam.
Cok kötü durumdayim, hayattan zevk alamiyorum cünki onu seviyorum. Sizden tavsiyeler bekliyorum ablalarim.
Ay canım ya.Hergün böyle haberleri okuya okuya içim sıkıntı doldu.İnşallah feraha erersiniz.Allah eşine kendi korkusunu versin.Nasıl bu şekilde davranıyor anlamıyorum.Halbuki ne kadar günah bir bilse.Annesine de hiç yakıştıramadım çok ayıp.Aynısını genç iken kendi kaynanası yapsaymış mutlu olur muymuş acaba
karmakarisin bir durum. Tek emin oldugumuz sey: bosanmak.
Davanin acilmasini bekliyoruz. Ben davayi aciyorum. Bugün yarin nafakami baglatiyorum. Iki güne dananin kuyrugu iyice kopacak herhalde.
sen açma bence..bırak o açsın.madem o kadar kararlı görünürde bırak o açsın.
güya benim kaynanam da kendi kaynanasindan cok cekmis ve konusmuyorlar. Kaynatam annesini disarda görür gelirdi, eve getiremezdi.
Kaynanam öyle kötü bir insan. Esim olacak insandan bunlari hic beklemezdim. Üzgünüm sadece.
Nedenini düsünmekten vücudumda yaralar cikmaya basladi artik.
su an babamlarin yanindayim, onun soyisminle. AIlem cok karsi cikmisti bu evlilige. Gerisini sen düsün :)
yani artik davayi acmak zorundayim, ondan bana hayir gelmez. Güven denilen bisey kalmadi.
Canım kimbilir o kendi kaynanasına neler yapmıştır.Burası etme bulma dünyası.Sana en büyük tavsiyem kaynanan sana ne derse desin sakın karşılık verme hanımlığını bozma.Allah yardım edecektir sana.Allah'ı vekil tayin et gerisine karışma.Maneviyatını güçlendir biraz çok iyi geldiğini göreceksin.Ve bu yaşadıklarının hepsi geçecek geçtiği günleri düşün.Mesela 1 yıl sonrasını düşün.Seni seviyorum
canım davayı açtıktan sonra acaba olur muydu diyeceksin hep...
dava açmak kolay ama sonrası?
boşanma sebebimiz belli değil dedin diye böyle yazıyorum.
su an babamlarin yanindayim, onun soyisminle. AIlem cok karsi cikmisti bu evlilige. Gerisini sen düsün :)
yani artik davayi acmak zorundayim, ondan bana hayir gelmez. Güven denilen bisey kalmadi.
canim 5 aydir bir haber bekliyorum. Adam hayatini kurmus bile. Mutlu bensiz. Ona kalsa bosanma olmasin ama asla da barisma olmaz.
Maksadini hala kimse anlamadi.
önceki yazdıklarınıda okudum arkadaşım..belkide bşanmak senin için en doğru karar..zaten dediğim gibi bazen en doğru karar vazgeçmek olabiliyor..
hakkında kayırlısı ne ise onu versin Rabbim.Allah o kaynananıda eşinide bildiği gibi yapsın..
ama diyorum ya o çok pişman olacak çoooookkkkk
o psikolog bozuntusu yanlış kişiye teşhis koymuş o zaman..
kişilik bozukluğu o eşin olacak adamda varmış senin..kararsız insandan herşey beklenir cnm bnm..Allahım senin yolunu açık etsin..
çok sinirlendim eşine kusura bakmada..okudum önceki yazdıklarını.inan tanıyor olsam 2 çift lafım olurdu ona..
Insallah onun pisman oldugu günleri de görürüm. O kadar cok istiyorum ki bunu. Affedecegimden degil, belki icime az da olsa su serpilir diye düsünüyorum.
Rabbim çok büyük çook..
İlahi-i Adalet diye birşey var..sen bebeğini kaybet sana yaptığına bak ya?sırf bu yüzden günaha girmiş zaten.
birşekilde devran dönecek cnm.ya ayağına gelecek yada Allah onu öyleleriyle karşılaştırır ki...Rabbimin takdirini kimse blemez.sana tek temennim hakkında ne hayırlı olacaksa Rabbim onu nasib etsin sana cnmm
zaten kadin bana telefonda hakaret ettiginde agzimi bile acmadim. Asla da saygisizlik yapmam. Allaha havale ediyorum hepsini.
Beni yok yere üzdü hepsi. yle zor günler gecirdim ki, Rabbimin sayesinde biraz daha iyiyim. 5 ay oldu hala kimseden bir ses cikmadi.
Güzel yorumlarin icin cok tsk ederimmm, nolur dua edin bana. cok ihtiyacim var.
Tamam canım şimdi dua ediyorum sana ve sana gıpta ile bakıyorum.Ses çıkarmadıysan olacakları sadece seyret diyorum canımm ben seni çok seviyorum