Eşimin ailesine düşkünlüğü

Baştan oğulları evlensin diye dört dönerler, oğulları evlenince de boşamaya çalışırlar...

Ruh hastaları!

kizlar esim tarafindan hic bir gelisme yok.
ben daha 18 eylüle kadar istanbuldayim, hem is icin hem tatil amacli.
Ama inanin bana hic iyi gelmedi, burda 7/24 bu mevzu konusuluyor, ve cok yiprandim.
Dün Sultanahmete gittim. bol bol dua ettim.
Su an sadece üzgün ve enideliyim. Eylülde dönüste nafaka davasi baslayacak ve zor günler baslayacak.
Biraz korku var icimde...

ve yeni gelismelerle geldim bugün.
Dün bir hocaya gittim, bi akrabanin israri üzerine. Hoca bakti ve sunlari söyledi, bana büyü yapilmis, ölüm büyüsü.
Esimle ayrilmamiz icin ve bu ayriliktan sonra perisan olup kendimi yok etmem icin vs.
Ancak büyü yapildiginda adet görmüsüm ve bu yüzden tam tutmamis.

simdi ben ne düsünmeliyim?

Tatlım büyülere ister istemez inanırım ama hiçbi zaman yapılan kişiye tuttuğunu görmedim aksine yapan kişinin başına geliyor bişeyler. Şimdiki hacı hocalara inanma mazlum bi şekilde gidip birazda derdini anlattınmı hepsi aynı şeyi söylerler.
Senin tek yapacağın şey güçlü olup ayrılmak sakın birdaha arama benim elimde güzel bi mesleğim arkamda ailem olcak inan 1 gün kahır çekmezdim artık eskisi gibi insanlar boşanmış bekar vs ayrımıda yapmıyorlar kimse kimseyi yadırgamıyor ayıplamıyor neden dahada gururunu yerlere serceksin?
Hocaya gitmeyi bile senin gibi okumuş birine yakıştıramadım o kadar mı çaresizsin?
Dünyada bi o adam yok yarın öbürgün karşına daha iyi biri çıkar en güzel zamanlarını sana değer vermeyen biri için üzülerek geçirme.

aslinda caresizlikten degil, sadece son zamanda cok büyük bir bosluga düstüm. Mantikli bir hareket edecek durumda degildim.
Sebebini kendim bile bilmedigim bir neden yüzünden saatlerce aglama krizlerine girdim. Cevremdekiler de care aramaya baslayinca solugu orda buldum.
Su an bile karmakarisik duygular icindeyim. Cevremde mutlu evlilikleri görünce icim burkuluyor.

Ayrica hocaya nazar duasi icin götürüldüm, evliligimi mevzu etmedik yani, hoca bunu direk söyledi. Ben hicbirseyi anlatmadan.
Ben biten evliligime care aramayi keseli aylar oldu, sadece hala hazmedemiyorum sanirim.

büyünün gerçek olduğu hadislerce ve ayetlerce apaçık ortada...
karşındaki insanlar Allahtan korkmayan insanlarsa herseyi yapabilirler, elbet yaptığı şey başına dolanır ama benim kafamı kurcalayan hocaya evliliğin hakkında hiçbişey söylememişken onun sana bunları söylemesidir. güvenilir, bu işi para için yapmadığına emin olduğun birine danış derim yine de... bu işler pek şakaya gelmiyor...
felak ve nas surelerini de sakın dilinden eksik etme... böylece bütün ins ve cin şeytanlarına karşı korunursun Allahın izniyle...
şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum canım sana, konuyu açtığından beri yorum yapmasam da sürekli takipteyim seni, iyi olduğunun haberini almayı bekliyorum...

ne yazıkki evlilik bitiren kaynana ne ilk seninki ne de son seninki...dertleri nedir neyi hazmedemiyorlar anlamıyorum oğullarına sapıkça bir şekilde yapışmış durumda bazıları, iyi olanları da çıkıyor elbet sonuçta hepimiz bayanız günün birinde hepimiz kaynana olabiliriz ama oğlan anneleri gerçekten bir garip, hocaların %90 ı sahte zaten ve hepsi büyü var der içine kurt düşürür sonra tekrar çözer misin diye gittiğinde paralar isterler vs. hep aynı senaryolar. sen kendi paranı kazan yaşamaya devam et geçmişi unutmaya çalış daha çok gençsin, kolay şeyler değil tabiki ama bu şekilde takılı kaldığın sürece acını derinleştirir çözümsüz hale getirirsin, yola devam etmekten başka çaren yok, bir dahakine annesi olmayan bir eş araman muhtemel :)
bende de her haftasonu ziyaret etmezsek hastalandım öldüm bittim köpek mi var burda annen mi var belli değil şeklinde konuşarak huzurumuzu kaçıran bir kaynana var ama nişanlım neyseki durumun farkında idare ediyor bir şekilde. yani iş eşinde bitiyordu aslında kaynanaya ne kadar kızsan sorun kaynağı o olsa da adam adam gibi olduktan sonra evliliğine bir şey olmazdı

büyünün yokluğunu kimse idea edemez zamnında peygamber efendimizede yapılmış büyü ..gerçek olmasına gerçek ama sana denilenler doğrumu orasını bilemem h ocalara güven olmuoy ki ne malum para göz olmadığı para içinde demiş olabilir yok ben bozarım yok muska yapılmış yok bilmem ne... bu tür şeylere bir başlayınca allh vermesin sevet harcanıyor allh korusun sana tavsiyem allh yolunda dindar boyle işleri hayır için yapan birilerini bul büyü bozan dualar okut veya kendin oku nette var ..allhım boyle şeylerden korusun büyü yapan ve yaptıranın öteki dünyada yeri cehennemlikmiş ne amaçla olursa olsun

dediklerinde haklisin canim. para icin kandiran cok. Bu hoca büyü bozamam dedi, sadece kendi kendime okuyarak koruyabilirmisim.
Diger olaylar palavra dedi (büyü bozma vs).
Ya eger birisi bunu cidden yaptiysa, Rabbim öteki dünyada hesap sormayi nasip etsin.

allah izin vermediği sürece kimse bişi yapamaz canım allaha sığın bol bol du oku...

bugün okullar acildi, esim yeni isyerinde ise basladi, o kadar kötüyüm ki. Oysa bugünlere ne hayaller kurmustuk. Hala ne bir ses nede bir haber,
icim aciyor. Ben bu kadarini hakketmedim ya. Daha bir dakika bile uyumadim, iki gündür sirf agliyorum, yine rahatlamiyorum.
Nasil düzelicem ben? Zamanla düzelir sandim ama öyle degil, gün gectikce onu ne kadar özledigimi anliyorum.

Yarım kaldı canım; canının bu kadar yanması normal.... Sessiz sedasız seni böyle bırakmasaydı belki birlikteliğinizin sonu olmayacaktı.... Senin canını yakan yarım kalmışlık. Hala icinde çözmeye calısıyorsun bazı seyleri.

Oluruna bırakmaya calıs biraz.

evet bu benim icimi kemiren olay zaten. Hersey yarim kaldi bizim iliskimizde..
Su an ne durumda, ne hissediyor, öyle merak ediyorum ki.

Benim eşimde cok duskun resmen eteklerinde... Kaynanam bana cok soguk sevmıyor bellı edıyor bende uzak davranıyorum artık... Dunde laf konduryor bana işte oğullarım gozum gıbi dedi eşimde ya gelinlerin diye sordu kayanamda onlar benı tutarsa severım onları... Annelerı gıbı banada deger verırse basımın ustlerınde yerı var dedi.. Resmen laf gonderdı dıger gorumcemde yanımdaydı... Sizce ne demek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…