Neden konuşmuyorsun peki? Tepkisinden ya da tepkisizliğinden mi cekiniyorsun?
evet bu benim icimi kemiren olay zaten. Hersey yarim kaldi bizim iliskimizde..
Su an ne durumda, ne hissediyor, öyle merak ediyorum ki.
çok zor çok allh sabrını artırsın gerçekten.. ama şunu soylim tekrar birleşseydinizde çok bir şey fark etmiyo senin eşin olsun benim eşim olsun annelerinin sozlerinden çıkmazlar ya benim gibi tekrar birleşip haytına devam edecektin yada ayrılık hangisi zor ikiside zor gerçekten bazen insan tahammül edmiyo kaynanasının oğlunu dizinin dibine çekmesine ama ne yapcan eşimi seviyorum diyosun ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen ben gitmeyi başaramadım ikiside zor.. inan hep aklımdasın kartal kız acaba bir gelişme oldumu diye devamlı bakıyorum hakkında hayılısı
malesefki onlar kendilerini kusursuz gorürler ..eğer kendilerini biraz kabahtli gorseydi seninle konuşurdu atıyorum kartalkız ikimiznde hatsı oldu%50 ,%50 derdi bir taraf sorumlu tutulmazdı bir erkek ne olursa olsun iki tarfı idare etmeli ,edemeyince bir tarf devamlı eziliyo bu da gelinler oluyo aileleri kusursuz ya..
anladım ki eş ne yaparsa yapsın hıcbırzaman aile kadar degerlı olamıyor...........
Yok canım artık o bensiz çok mutlu bir sekilde hayatını yaşıyor.
Yok canım artık o bensiz çok mutlu bir sekilde hayatını yaşıyor.
hic karsilasmiyormusunuz artik?
cnm çok üzüldüm durumuna..
bende başta istenilmemiştim amaa sonra kabul ettiler paşa paşa..ama kabul ettiler ya kıymetli oldular bir bakıma..
orta yolu bulmak hep kocalara düşüyor ama onlar bir türlü bunu anlayamıyorlar(bazıları)
Allahım hakkında hayırlısını versin.inşallah düzelir aranız..
eger esini seviyorsan, bagirmadan cagirmadan esine gercekleri anlat. esini kendine bagla.
Ben basaramadim. Annesi kazandi ve biz bosaniyoruz.
Rabbim kimseye yasatmasin.
cnm bnm eşime anlatacağımı anlatıyorum ben zaten ama bnm eşim ailesine düşkün.kaynanamlada yakın oturuyoruz..
ben sesimi çıkartmadığım takdirde mutluyuz ama bir başladım mı evde huzur kalmıyor.Alttan alıyorum bazen.bazense banane diyip geçiyorum sıkıntımı anlatıyrum eşime.hakversede bnm tarafımda nadiren yeralıyor.
ona sorsan saygıdan diyor..ama diyorum ya kim art niyetliyse o 3. kişilere diyorum bunu Allahım onları bildiği gibi yapsın.çocuklarının bu denli mutsuzluğuna alet olan anneler bence anne olamaz olmamalıı
amin canim amin. Rabbim bildigi gibi yapsin.
gerci bizim bosanma sebebimiz bile tam belli degil. Bosaniyoruz ama niye, kimse bilmiyor.