Eşimin ailesine düşkünlüğü

Hepsini okudum helal olsun sana arkadaşım ya! Senin gösterdiğin bu cesaret aynı durumu yaşayan tüm kadınlara örnek olmalı...

Cok sagol bu güzel yorumun icin. Baska türlü örnek olabilseydim keske. :)
Hersey gönlünüzce olsun. Bu positifliginizi lütfen asla kaybetmeyin.

kismen katiliyor olsamda yorumuza, katilmadigim noktalar da mevcut.
Öncelikle tabiki hatalarim olmustur ancak hangi hareketim bu evlilige bu sekilde son verilmesine bir sebepdir, size soruyorum?
Benim derdim evliligin bitmesi degil, sekli. Bosanmanin, ayrilmanin da bence bir adabi var ve kesinlikle bu sekilde degildir.
Yinede dediklerinizi dikkate alacagim, ama bu bosanmada özelestiri yapacak en son kisi benim sanirim.

bir yuva yıkılıyo adamın derdi para ya ....vereceği nafakadan yakınacağına yıkılan yuvasına yanması gerk şunların takıldığı noktaya bak allh akıl versin ya..madem ole soke soke al nafakanı tazminatını akılları başlarına gelsin ..parları gidince canları gidiyo bazı insanların ..

evet beni de üzen bu oldu canim ya.
Adam benim hayatimi bitirdi, beni herkese kücük düsürdü. Karsiligi bile olmayan bu nafakayi dert ediyor bu adam.
Rabbim bildigi gibi yapsin. Donuna kadar alicam insallah.

bence de al canım. benide en çok şaşırtan eski cep tlf nu nu senden istemesi ve kayınvaldenle kaynının tatil olayı olmuştu. Cevaplamak istersen birşey sormak istiyorum bu son nafaka olayından sonra soğdun mu?

bence de al canım. benide en çok şaşırtan eski cep tlf nu nu senden istemesi ve kayınvaldenle kaynının tatil olayı olmuştu. Cevaplamak istersen birşey sormak istiyorum bu son nafaka olayından sonra soğdun mu?

evet canim bu son olay herseyi bitirdi icimde. Acik söylemek gerekirse, düne kadar kendime bile kiziyordum, keske o adam konusmasaydim, keske daha cok cabalasaydim diye. Simdi anladim ki, iyiki yapmamisim ve erkenden bu adamin gercek yüzünü gördüm. Artik ondan utaniyorum. Bu kadar aciz davranacagini hic düsünmemistim.

İçinde ona karşı birşey kalmamış olmasına sevindim. Bazen bunlar yaşandığı halde bile hala söküp atamayanlar olabiliyor, gönül bu kimse kınamayaz zaten... bundan sonra bütün güzellikler hep seninle olsun inşallah!

cok tesekkür ederim, insallah benim gibi durumda olan herkes en kisa zamanda kurtulur (ben dahil!)
Güzel dileklerin icin de ayrica tsk ederim.

canım buradan iyi haberlerini bekliyorum. dik durmaya devam et. mutlu olmanı çok istiyorum. gelişmelerden haberdar et.

sevgiler

Bugün kardesim kütüphaneye gitmis ve hala esim olan adami baska bir kizla görmüs. Yanyana, basbasa ders calismislar, beraber laptoplarinda bisey izlemisler.
Ben tüm gün isimi biraktim ve agladim. Sizce ben abartiyor muyum? yani bu neyin acelesi? Nerden bulmus olabilir ki? Kafamda tüm gün bu sorular.
Kardesime tonlarca soru sordum, kiz güzel mi, yasi kac, esmer mi kumral mi.
Off off, simdiye kadar cektigim acilar baska, bu aci bambaskaymis.
Dualariniza ihtiyacim var arkadaslar.

Öncelikle... Allah size sabır versin.. Ne denir ki..
İnşallah bu zor zamanları geçirdiğinizde ve geriye dönüp baktığınızda, yaşadıklarınız size güç gelmez de, güç verir...
Bu genç döneminizde, göğüslediğiniz tüm zorluklar ve iradenize hayran kaldım...
Eşinize gelince...
Henüz boşanmadığınız için ikili ilişkilere eşiniz dikkat etmek zorunda..
Bu ikili ilişki arkadaşlık amacından çıkarsa, dava konusu edebilirsiniz... Bu açıdan, zaten bitmiş olan ilişkinizde, alacağınız tazminat oranını arttırabilirsiniz...
Lütfen eşinizi kontrol edin, ettirin.. Avukatınızla da bu konuyu görüşün..

Buradan bakınca senin hiçbir şey kaybemediğin.. ve fakat eşinizin çok şey kaybettiği gayet açık...
Ancak bunu görmeniz zaman alacak...

Dilerim Allah kalbinize sükun, size dayanma gücü verir.. Sizi olgunlaştıracak bu sınav da, aslında sizi sonrasında bekleyen daha güzel bir şey içindir...
Selamlar,

İki kere gelmiş...

Ama denk de gelmiş... bu arada bende hikayenizi okudum.. sanırım siz de eşinizle kütüphanede tanışmıştınız...
Biraz da bu açıdan duygularınız incinmiş olabilir...

İnşallah geçecek... Geçmeyen bir acı yok, zamanın dişli çarkında...
Allah size sabır versin

Son düzenleme:
deyermi sizce kendinizi bu kadar yıpratmaya unutmayın önce siz siz önemlisiniz eden bulur böle düşünün ve kendinizi üzmeyin

Cok tesekkür ederim, su an kendimi gercekten gücsüz hissediyorum.
Haklisiniz, sanirim mekan da beni incitti. Bu adam daha nafakami ödemiyor ki tazminatda neler yapmayacaktir.
Bu güzel düsünceleriniz icin de ayrica tsk ederim. Beni mutlu ettiniz.
Umarim dediginiz gibi ilerde huzura kavusurum. Su an sadece üzgünüm. Evet bitmis bir iliski ama hemen yeni birini bulmak da neyin nesi?

Avukat arkadaşlarımız bu konuyu daha iyi bilirler,

Ancak üniversite arkadaşım açtığı nafaka davasını kazandıktan sonra eşi hiç ödemedi.. Bir sene sonra arkadaşım evlendiğinde ihtiyati tedbir diye bir şey olması lazım, öyle bir karar aldırdı, birşeyler yaptı, ödenmemiş tüm nafakasını en sonunda aldı.. Nasıl aldığını tam bilemiyorum.. En güzeli de, bunu çehiz parası yaptı...

Bir şey daha... Bilemiyorum, teselli olur mu? Boşanma sonuçlanana kadar iki kez ağır depresyon teşhisiyle arka arkaya hastahaneye kaldırılmış bu arkadaşım, boşandıktan üç ay sonra bir düğünde halay çekerken tanıdı yeni eşini... Daha o zamanlarda bile şunu söylüyordu... Boşanmak, boşanana kadar demirden leblebiymiş...

Siz çok taze, çok genç ve eminim çok güzel bir hanımefendisiniz... Kişilik bozukluğu olan bir psikolog arkadaşa sahip şizofren eşinizden ayrılıyor olmanıza üzülmeyin bence.. Bu tavırlarda ki biriyle birlikte olacak o zavallı insana üzülün... Eşiniz yine ayrılacaktır.. ve yine... hayatına girenlere yazık...

Dilerim Rabbim sizi öyle güzel yerlere getirir ki.. Mutlu olmak kelimesi sizde anlam bulur...

anlattiginiz insan adina cok sevindim, bu tür hikayeler beni inanin cok motive ediyor. Evet ya, sanirim hayat devam ediyor diyorum kendime.
Bu nafaka davasinda zaten tedbir koydurdum. Yani ödemedigi takdirde haciz yoluna gidilecek. Yani kacari yok, söke söke alicam ondan o parayi :)
aslinda tam olarak neye üzüldügümü bilmiyorum, kaybettigim 4 seneme mi, kaybettigim hayallerime mi, yasadiklarima mi...
düsündügüm zaman sunu söylüyorum kendime, adam o kadar nasibini almamis ki yasadiklarimizdan, gitmis ayni taktikle devam etmis. Mekan ayni, fikir ayni, kisi baska. Bu da bana aslinda onun acizligini gösterdi. Bir arkadasim sunu söyledi bugün: kartalkiz esin ayni yerde ayni sekilde kiz ariyorsa, bil ki seni kaybettigine yandi ve ayni sartlar altinda yeni bir "Sen" ariyordur.

bencede doğru dedemiş arkadaşın eksikliğini doldururum diye avunuyor o daha çok yanarsen bekle canım

hiç düşünme bile hemen boşan. balık baştan kokar. gençsiniz. kaynanan da gençtir daha. çooook çektirir bu kadın size. hayatın kararır. çocuk olduktan sonra daha da zor olur boşanmak. çünkü eninde sonunda boşatır sizi. yol yakınken kurtar kendini. kadın hasta jocarta sendromu bu. asla değişmez. seni de harcar oğlunu da. ama pes etmez böyleleri. arkana bile bakma. hayatından da kafandan da at gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…