Hepsini okudum helal olsun sana arkadaşım ya! Senin gösterdiğin bu cesaret aynı durumu yaşayan tüm kadınlara örnek olmalı...
konunuzu okudum çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarınıza, belliki eşiniz evlilikten beklediğini bulamamış sizi sevse bile soğumuş yapılan kavga gürültüden.
bazı arkadaşlar o kadar çok gaz vermiş ki, o ilahi adalet dediğiniz herkez için var arkadaşlar bunu hatırlatmak isterim.
yıkmak değil yapmak önemli olan
bu saatden sonra yapılacak pek bir şey kalmamış gibi görünüyor yollarınız ayrılsa bile sizin için en hayırlı olan bana sorarsanız size yapılanları geçip sizin yaptıklarınızı düşünerek özeleştiri yapmanızdır. bundan sonraki hayatınızda mutlu olmanızın tek yolu bu bana kalırsa
mutluluklar dilerim
bir yuva yıkılıyo adamın derdi para ya ....vereceği nafakadan yakınacağına yıkılan yuvasına yanması gerk şunların takıldığı noktaya bak allh akıl versin ya..madem ole soke soke al nafakanı tazminatını akılları başlarına gelsin ..parları gidince canları gidiyo bazı insanların ..
bence de al canım. benide en çok şaşırtan eski cep tlf nu nu senden istemesi ve kayınvaldenle kaynının tatil olayı olmuştu. Cevaplamak istersen birşey sormak istiyorum bu son nafaka olayından sonra soğdun mu?
İçinde ona karşı birşey kalmamış olmasına sevindim. Bazen bunlar yaşandığı halde bile hala söküp atamayanlar olabiliyor, gönül bu kimse kınamayaz zaten... bundan sonra bütün güzellikler hep seninle olsun inşallah!
canım buradan iyi haberlerini bekliyorum. dik durmaya devam et. mutlu olmanı çok istiyorum. gelişmelerden haberdar et.
sevgiler
İki kere gelmiş...
Ama denk de gelmiş... bu arada bende hikayenizi okudum.. sanırım siz de eşinizle kütüphanede tanışmıştınız...
Biraz da bu açıdan duygularınız incinmiş olabilir...
İnşallah geçecek... Geçmeyen bir acı yok, zamanın dişli çarkında...
Allah size sabır versin
deyermi sizce kendinizi bu kadar yıpratmaya unutmayın önce siz siz önemlisiniz eden bulur böle düşünün ve kendinizi üzmeyin
Avukat arkadaşlarımız bu konuyu daha iyi bilirler,
Ancak üniversite arkadaşım açtığı nafaka davasını kazandıktan sonra eşi hiç ödemedi.. Bir sene sonra arkadaşım evlendiğinde ihtiyati tedbir diye bir şey olması lazım, öyle bir karar aldırdı, birşeyler yaptı, ödenmemiş tüm nafakasını en sonunda aldı.. Nasıl aldığını tam bilemiyorum.. En güzeli de, bunu çehiz parası yaptı...
Bir şey daha... Bilemiyorum, teselli olur mu? Boşanma sonuçlanana kadar iki kez ağır depresyon teşhisiyle arka arkaya hastahaneye kaldırılmış bu arkadaşım, boşandıktan üç ay sonra bir düğünde halay çekerken tanıdı yeni eşini... Daha o zamanlarda bile şunu söylüyordu... Boşanmak, boşanana kadar demirden leblebiymiş...
Siz çok taze, çok genç ve eminim çok güzel bir hanımefendisiniz... Kişilik bozukluğu olan bir psikolog arkadaşa sahip şizofren eşinizden ayrılıyor olmanıza üzülmeyin bence.. Bu tavırlarda ki biriyle birlikte olacak o zavallı insana üzülün... Eşiniz yine ayrılacaktır.. ve yine... hayatına girenlere yazık...
Dilerim Rabbim sizi öyle güzel yerlere getirir ki.. Mutlu olmak kelimesi sizde anlam bulur...