Eşimin ailesine düşkünlüğü

Neden konuşmuyorsun peki? Tepkisinden ya da tepkisizliğinden mi cekiniyorsun?

defalarca denedim ama o hep benden kacti. Konusmaya yanasmiyor, sebebini de anlamadim.
zaten bu saatden sonra bi degisme olmaz herhalde. Ben sadece onun bana bunu yaptigina inanamiyorum.
Iki hafta sonra bana nafaka baglanacak, o zaman görücem tavrini.

Bana da yardım edin lütfen..çok üzgünüm çookk :KK43:( nişanlım ile kavga ettik :KK43: ve ben ona sinirle bu iş bitti dedim :KK43:( oda o sinirle babasına nişanı attı demiş :KK43: şuan herşey sessizde..biz haziranda nişanlandık onun ailesi gereken hiçbirşeyle ilgilenmediler.ne alışveriş ne takı ne ilgi alaka hiçbirşey..hazirandan bu yana bu konulara çok üzüldüm.çok sorguladım neden diye..kavgalar ettik.bunların köyü bağı bahçesi işleri çook.bunları ilgilenmemelerine bahene gösterdiler.benim ailem bayramda onları beklediler hasat zamanı olduğu için gelemediler.bende bayramda aramadım onları.sadece evde yaşlı bir babaanne var onu aradım.geçenlerde benim bayramda aramamam konu olmuş ve nişanlım aramalıydın dedi.içimden gelmiyor kızlar.elim gitmiyor.kırgınlıklarım var hemde çookk.mesele maddi değil.insan kendi ailesinin yanında mahçup oluyor.bende bu konu üzerine onlar üzerine düşeni yaptılarda mı arama sorma bekliyorlar dedim..ve böylece bu sona kadar geldik..ne dersiniz bu işe??

evet bu benim icimi kemiren olay zaten. Hersey yarim kaldi bizim iliskimizde..
Su an ne durumda, ne hissediyor, öyle merak ediyorum ki.

içini kemirmesin sakınn..tabıkıde bızım soyledıklerımız sana acılarına teselli olmayacaktır.. ama gercekten sunu bil kii su an bitmiş olması senin için daha iyi oldugunu dusunuyorum..çocugun felan olsa hersey daha da zorlaşır..cunku bastan belli etmişler..senın ıcın umarım herseyın hayrlısı olurr..

çok zor çok allh sabrını artırsın gerçekten.. ama şunu soylim tekrar birleşseydinizde çok bir şey fark etmiyo senin eşin olsun benim eşim olsun annelerinin sozlerinden çıkmazlar ya benim gibi tekrar birleşip haytına devam edecektin yada ayrılık hangisi zor ikiside zor gerçekten bazen insan tahammül edmiyo kaynanasının oğlunu dizinin dibine çekmesine ama ne yapcan eşimi seviyorum diyosun ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen ben gitmeyi başaramadım ikiside zor.. inan hep aklımdasın kartal kız acaba bir gelişme oldumu diye devamlı bakıyorum hakkında hayılısı

çok zor çok allh sabrını artırsın gerçekten.. ama şunu soylim tekrar birleşseydinizde çok bir şey fark etmiyo senin eşin olsun benim eşim olsun annelerinin sozlerinden çıkmazlar ya benim gibi tekrar birleşip haytına devam edecektin yada ayrılık hangisi zor ikiside zor gerçekten bazen insan tahammül edmiyo kaynanasının oğlunu dizinin dibine çekmesine ama ne yapcan eşimi seviyorum diyosun ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen ben gitmeyi başaramadım ikiside zor.. inan hep aklımdasın kartal kız acaba bir gelişme oldumu diye devamlı bakıyorum hakkında hayılısı

cok tsk ederim, her ne kadar kendime bile itiraf edemesem de, esimi cok seviyorum. Bu yaptiklari beni derinden etkiledi. Kaldiramiyorum.
Kesinlikle bizim bir gelecegimiz yok, bunu biliyorum. Ama dedigin gibi, ikisi de cok zor.
Hele simdi Banu ablanin konusunu okurken icimden gecirdim, keske benim esim de hatasini anlasa. En azindan iki medeni insan gibi ayrilsak.

malesefki onlar kendilerini kusursuz gorürler ..eğer kendilerini biraz kabahtli gorseydi seninle konuşurdu atıyorum kartalkız ikimiznde hatsı oldu%50 ,%50 derdi bir taraf sorumlu tutulmazdı bir erkek ne olursa olsun iki tarfı idare etmeli ,edemeyince bir tarf devamlı eziliyo bu da gelinler oluyo aileleri kusursuz ya..

malesefki onlar kendilerini kusursuz gorürler ..eğer kendilerini biraz kabahtli gorseydi seninle konuşurdu atıyorum kartalkız ikimiznde hatsı oldu%50 ,%50 derdi bir taraf sorumlu tutulmazdı bir erkek ne olursa olsun iki tarfı idare etmeli ,edemeyince bir tarf devamlı eziliyo bu da gelinler oluyo aileleri kusursuz ya..

görümcemin bana türkiyeden hediye getirdigi biblonun icinden muska cikti, bunu onunla cok paylasmak istiyorum mesela. Ama o bunu hic bir zaman bilmicek...üzgünüm, sebepsiz yere tüm bunlar.

çok üzldüm ya ama bilsede inanmazki belkide sana bile iftira atarlar biz koymadık o yaptırdı diye eşini inandıramzsın yani yapısı benim eşimin karakteri gibi olduğu için soylüyorum evliliğinin en güzel günleri içde kaldı yaşanamamışlıklar allah yanlarına koymasın ..seni çok iyi anlıyorum 3 ay baba evinde kaldığımda ""zeynep sağdaş yarım kalanlar rağmen ""şarkısını dinleyip gece gündüz ağlıyordum en iyi bu şarkı ifade ediyordu beni ...inşalla geçer bu günler çokk mutlu olrsun

selam kızlar..bnm eşimde ailesine düşkün.bu yüzden sık sık kavgalarımız olyor..
hiç orta yolu bulamıyor..büyüyemedi bnm kocabebek..

Yok canım artık o bensiz çok mutlu bir sekilde hayatını yaşıyor.

cnm çok üzüldüm durumuna..
bende başta istenilmemiştim amaa sonra kabul ettiler paşa paşa..ama kabul ettiler ya kıymetli oldular bir bakıma..
orta yolu bulmak hep kocalara düşüyor ama onlar bir türlü bunu anlayamıyorlar(bazıları)
Allahım hakkında hayırlısını versin.inşallah düzelir aranız..

hic karsilasmiyormusunuz artik?

hayir canim, 1 hafta önce türkiyeden döndüm. Evi baskasina kiralamis. Su an ne gördüm ne duydum. Nerde oldugunu bilmiyorum. Nerde calistigini bile bilmiyorum.
Sadece Iphonlarda bir chat-programi oluyor ya, orda onu online görüyorum. bisey yazmadi simdiye kadar.

cnm çok üzüldüm durumuna..
bende başta istenilmemiştim amaa sonra kabul ettiler paşa paşa..ama kabul ettiler ya kıymetli oldular bir bakıma..
orta yolu bulmak hep kocalara düşüyor ama onlar bir türlü bunu anlayamıyorlar(bazıları)
Allahım hakkında hayırlısını versin.inşallah düzelir aranız..

eger esini seviyorsan, bagirmadan cagirmadan esine gercekleri anlat. esini kendine bagla.
Ben basaramadim. Annesi kazandi ve biz bosaniyoruz.
Rabbim kimseye yasatmasin.

eger esini seviyorsan, bagirmadan cagirmadan esine gercekleri anlat. esini kendine bagla.
Ben basaramadim. Annesi kazandi ve biz bosaniyoruz.
Rabbim kimseye yasatmasin.

cnm bnm eşime anlatacağımı anlatıyorum ben zaten ama bnm eşim ailesine düşkün.kaynanamlada yakın oturuyoruz..

ben sesimi çıkartmadığım takdirde mutluyuz ama bir başladım mı evde huzur kalmıyor.Alttan alıyorum bazen.bazense banane diyip geçiyorum sıkıntımı anlatıyrum eşime.hakversede bnm tarafımda nadiren yeralıyor.
ona sorsan saygıdan diyor..ama diyorum ya kim art niyetliyse o 3. kişilere diyorum bunu Allahım onları bildiği gibi yapsın.çocuklarının bu denli mutsuzluğuna alet olan anneler bence anne olamaz olmamalıı

ama şunuda bil muhakkak anlayacak eşinin değerini birgün seninkide..biz ne zaman tartışsak pişman oluyor yaptığına bnmki..seninkide olacak.ama inşallah iş işten geçmemiş olur

Son düzenleme:
cnm bnm eşime anlatacağımı anlatıyorum ben zaten ama bnm eşim ailesine düşkün.kaynanamlada yakın oturuyoruz..

ben sesimi çıkartmadığım takdirde mutluyuz ama bir başladım mı evde huzur kalmıyor.Alttan alıyorum bazen.bazense banane diyip geçiyorum sıkıntımı anlatıyrum eşime.hakversede bnm tarafımda nadiren yeralıyor.
ona sorsan saygıdan diyor..ama diyorum ya kim art niyetliyse o 3. kişilere diyorum bunu Allahım onları bildiği gibi yapsın.çocuklarının bu denli mutsuzluğuna alet olan anneler bence anne olamaz olmamalıı

amin canim amin. Rabbim bildigi gibi yapsin.
gerci bizim bosanma sebebimiz bile tam belli degil. Bosaniyoruz ama niye, kimse bilmiyor.

amin canim amin. Rabbim bildigi gibi yapsin.
gerci bizim bosanma sebebimiz bile tam belli degil. Bosaniyoruz ama niye, kimse bilmiyor.

nasıl yani yok yere mi?
bu daha kötü ama?
belki barışırsınız düzelir herşey cnm bnm..dua et.hayırsızsa senin için zor olsada bitmeli.
inan sorun yaşamaktansa bazen bitmeside çok doğru bir karar..

X