Eşimin ailesine düşkünlüğü

amin canim insallah.
sence cirpiniyor mu gercekten?

vah yandıma dusmus bıle..barısmak dahı ısterse sakın sasırma..kendınden emın ve ne ıstedıgını bıldıgını ıspatlarcasına ayakta dur..sakın mınnetın olmasın.. kendıne yenı bır duzen kurmaya basla canım hayatına bak.sen 5 ay ıyı beklemıssın.. anne ve babalar hep haklı cıkıyorlar degılmı..

su an onun tutustugunu görmek icime biraz su serpiyor o kadar. Asla barismam söz konusu degil, en zor dönemlerimi atlattim cok sükür. Artik toparlanma vakti.
Zamaninda onunla konusmak icin cok yalvardim. Okumussundur. Simdi onun bizim pesimizden kosmasi, babami yemege davet etmesi fln, ne bilim, güzel seyler.
Rabbim ona gün yüzü göstermesin insallah. Catir catir alicam ondan o nafakayi. :)

ohhhh..ıyı yaparsın vallahı:)
yorumları hemen hemen hepsını olmasada cogunu takıp ettım..yazdıklarından bellı toparlandıgın en azından artık guluosun bu guzel:) mıllete ınat hepte gul canım benım..hakkında hayırlısı olsun..ıyıkı o adama cocuk yapmamıssın:)aferinnn sanaa:)

ya cok tsk ederim, biliyor musun beni Allah korudu. Biz doktora gitmistik o ay, ve tekrar cocuk icin denemeye baslayacaktik. Demek ki sevdigi kullarindanim.
Allah zor durumda olan herkesin yardimcisi olsun insallah.

Bide esim babama demis ki, senin kizin mimar, benim iki kurus parama mi gözünü dikti.
Allahim ben bu adami nasil taniyamamisim.

canım benim sen, sana yapılan bu terbiyesizliğe nekadar dik duruyorsan emin ol etrafından o kadar tebrik alacaksın. onlar sadece kendi yakınlarına palavralar sıkarlar.

şu yaşadığını duyan her kadın senin boşanmanda sonuna kadar arkanda.

çocuğun yok. ailen sonuna kadar arkanda. genceciksin.

bu yaşadıkların da ileriki eşine ders olacak. haksızlığa tahammülsüz olduğunu görecek ve seni hiç bi erkek bir daha ezemeyecek.

onu kim alır. günlük saçma şeylerle yuva sıcağından uzak ömrü akar gider. ki müstehak da...

bu kocan şimdi barışma adımları atar sana. her zaman bakımlı güzel görün. dik dur. ama sakın yüz verme. kızma da. sevginin tersi nefret değildir umursamazlıktır. umursama onu.

alabildiğin kadarını al becerbiliyorsan donunu bile al. sürünsünnn.

bu harika yorum icin cok tsk ederim. Insallah dediginiz gibi böyle devam edicem. Zaten kapi önüne bile ciksam, güzel giyinip cikiyorum. :)
bide onun barismak istedigi günü de görürsem, bu sayfayi ebedi kapaticam. Inanin ona icimden kizmak bile gelmiyor. Hele bu son yaptigi, kendini resmen kücük düsürdü.

o da anasının akıllarıdır. yuvasını dağıtan adam paşa paşa para verecek. he para çare mi değil. ama kesemeyeceğimize göre adamı bu da onun cezası.

bi halt yiyorsan cezasını ödeyeceksin. mevzu senin onun parasına ihtiyacın olması değil. tazminatını da al. şimdi seni öyle doldurmaya çalışırlar "onun parasını napacan bilmem ne" hiç yeme. al parasını hayır yap istersen. senin kazandığını ailesine yedirirken iyiydi. ezik... kendi teklif etmesi gerek. düğün yapmışmışşş.

bu arada çok güzel bir mesleğin var. sıkı tutun işine. kendini geliştir. 3Dmax de uzman ol. çok iyi yerlere gel. o kaynana ölür zaten ozaman hasedinden :) günahını da almayayaım ama yazdıklarından anladığım kadarıyla bu tip kadınların dini imanı para. sen trilyoner olsaydın el üstünde tutardı aynı kaynana seni. oğlunu da kız gibi yapmış.

seni kıskananı kahretmenin yolu iyi ve güçlü olmaktır. bu devride ağlayana kimse "ahh canım" demiyor. kaçıyorlar. dik durandan çekiniyorlar.

herşey gönlünce olsun. ama o adamın bedbahtlığını da göreceksin ileride. etme bulma dünyası.

cok tesekkür ederim, o kadar haklisin ki. O kadar rahatladim ki yorumlarini okudukca.
Ben aldigim parami kaynanama verseydim, beni el üstünde tutardi. Ama ben kendimden taviz vermem.
Hepsinde hakkim var benim, Allah sorsun benim hakkimi onlardan. Rezil insanlar.
Adam kalkmis ben dügün yaptim, nafaka veremem demis ya. Aklima geldikce sinirleniyorum.

evlenirken düğün yapmış amannn ne değişik bir şey. bizleri analarımız kargoyla yolladı ya koca evine.

yaptınsa kendi şanına yaptın. ahh ahh milletin dini imanı para olmuş. gözleri doymuyor.

amann güzelim Allah kurtarmış seni. Bak ailen vermeseydi ailene uyuz olurdun içinde büyürdü. sen bi hata yapsaydın pişman olurdun. ama öyle saçma bir şeyden sana haksızlık etti ki kafan rahat önüne bakabilirsin.

İnan bugün sana hayırsız gibi gözükenin hayrını ileride görürsün.

canım merhaba,hiç üşenmedim başından sonuna kadar okudum konunu.çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun,artık söylenecek pek bişey kalmamış.daha çok gençsin zamanla herşey düzelir ve güzel bir yol çizersin kendine inşallah.çok güçlü buldum seni,duruşunu sakın bozma sen kazandın aslında...

ve bu aksam yine babami aramis esim. Nafakayi veremeyecegini, o kadar parasinin olmadigini söylemis.
"Ceremeyi simdi tek ben mi cekecegim" demis babama. Babam tavrini bozmamis ve konusulacak biseyin olmadigini söylemis.

Öyle yada böyle bu adamdan nafakami söke söke alicam Allahin izniyle!
Dua edin bana nolur...

öncelikle zaman ayirip da okudugun icin cok tsk ederim. Umarim cok yormadim gözlerinizi :)
Insallah gercekten dedigin gibi, güclü olmaya devam ederim. Su an icim rahat, esimin nasil kareketersiz biri oldugunu gördügüm icin rahatim.
Sorun bende degil ondaymis.

Komik ya,bir de babanızı arayıp duygu sömürüsü yapıyor.
Konunuzun başlarını takip etmiştim, sonra takip edemedim ama anladım ki aynı tas aynı hamam.
Sizin eşinizle kayınvalideniz bu kafayla giderse daha çok ahh alır, çok nafakalar öderler.
İnşallah caymazsınız nafakadan, onlar için kıymetli olan insan değil,maneviyat değil para.
Ancak paralarnı kaybederlerse anlarlar yaptıklarını, hoş yine de anlamazlar gibime geliyor ya neyse hayırlısı.

haklisin canim. Adam utanmadan babama yalvariyor nerdeyde. Babam konusmasina izin verse belki de o benden nafaka talep edecek :)
saka bir yana, bu adam evli olmanin ne demek oldugunu anlamamis, ki ne kadar üzücü aslinda.
Nafakayla birakmayacam sanirim, bosanma davasinin sonunda bir de tazminat davasi acmak istiyorum. Bana verdigi zararlar cok büyük.
Anladim ki sadece parayla yakarim canlarini.

Madem zararım var diyorsunız, bence mutlaka açın tazminat davasını.
Eş zamanlı açarsanız davaları, zaten birleştirilir ayrı ayrı uğraşmamış olursunuz hem çok yüz göz olup da yıpranmazsınız da.
Yukarda bir yorumda ihtiyacın olmasa bile hayır yaparsın o parayla demiş bir arkadaş, çok haklı.
Kanunun size verdiği tüm haklarınızı kullanın, bir yuva yıkılmış,bir genç kız mağdur olmuşsa kimsenin yanına kalmamalı yaptığı.
Size kolay gelsin.

öncelikle geçmiş olsun canım hepsni okuyamadım ama belliki zor günler geçirmişsin. 21 yaşındasın ve güzel bi mesleğin var yani hayata devam etmek ve yeni sayfa açmak için hiç de geç değil o yüzden üzülme bi tecrübe yaşamışsın zorlu olmuş ama seni güçlendirmiştir.burda nafakadan falan bahsetmişsin sakın vazgeçme ihtiyacın olmayabilir ama zaten ihtiyacını karşılamak için alma farzetki çektiklerinin ve göz yaşlarının bedeli aylık aylık ödeme yapmasa bile toplu olarak haciz yoluyla bile alıyosun o paraları(komşumuzun kızı benzer bi hikaye yaşadı)canını acıttıysa sende onun canını yak sonrada yola devam et allahın izniyle .....bundan sonra güzel insanlarla karşılaşmanı dilerim

Hepsini okudum helal olsun sana arkadaşım ya! Senin gösterdiğin bu cesaret aynı durumu yaşayan tüm kadınlara örnek olmalı...

konunuzu okudum çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarınıza, belliki eşiniz evlilikten beklediğini bulamamış sizi sevse bile soğumuş yapılan kavga gürültüden.

bazı arkadaşlar o kadar çok gaz vermiş ki, o ilahi adalet dediğiniz herkez için var arkadaşlar bunu hatırlatmak isterim.

yıkmak değil yapmak önemli olan

bu saatden sonra yapılacak pek bir şey kalmamış gibi görünüyor yollarınız ayrılsa bile sizin için en hayırlı olan bana sorarsanız size yapılanları geçip sizin yaptıklarınızı düşünerek özeleştiri yapmanızdır. bundan sonraki hayatınızda mutlu olmanızın tek yolu bu bana kalırsa

mutluluklar dilerim

cok tesekkür ederim, umarim artik huzurlu bir hayatim olur.
Niyetim onu illa süründürmek degil ama hakkim olani da istiyorum elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…