Eşimin ailesine düşkünlüğü

kendimi cok feci sekilde aptal ve kullanilmis hissediyorum...

sanırım sona doğru yaklaşmışsınız.senin adına hem üzüldüm hem de sevindim canım.

umudunu hiç kaybetme,herşey senin için daha güzel olacak buna inan.geriye dönüp baktığında,yaşadıklarından ders aldığını göreceksin.
yeni hayatında mutluluklar seninle olsun.

aslina bakarsaniz ben hala ayni yerdeyim, sadece icimde cok yol katettim.

kendimi cok feci sekilde aptal ve kullanilmis hissediyorum...

öyle kullanıyorlar zaten ama sen o parayı gözden çıkartmıştın gidemiycektiniz tatilede..başının gözünün sadakası olsun sayemde tatil gördüler de bence degmez. para umrunda olmayarak daha çok üzeceksindir onları...öfkene sahip olursun umarım

niye anlasmali bosanmiyorsunuz?
bizimki öyle olucak insallah ocak ayinda. 5 dakikada bitiyormus.

anlaşma yoluna gidilmiyo işte canım ne o ne ben o yüzden uzuyo ama sanırım bu mahkemede herşey biticek çünkü ben çok sıkıldım yıprandım artık gücüm kalmadı bu stresi yaşamaya dayanamıyorum bitsin gitsin artık diyorum tükendim bittim artık bitsin

O kadar doğru söylemişsin ki ekleyecek birşey bulamadım. Allah sabır versin ve biran önce kurtarsın o insanlardan .

bu sabah yeni avukatimla görüstüm. Cok güzel haberler verdi bana :)
Esimden nafaka talep ediyorum. Eylülden itibaren ayliginin nerdeyse yarisini bana vericek.
Bosandiktan sonra da nafaka talep ediyorum. Ve avukatim sunu söyledi: ekimde bosanma davasini acabilirim.
Sebep olarak da, bizim 1 senedir (evin icinde olmak dahil) ayri yasadigimizi beyaz edicem.
Yani anlicaniz mahkemeye su iletilecek: BU cift 1 sene de evin icinde kardes gibi yasadi.

Rabbimin izniyle kurtuluyorum galiba hepsinden... NOlur bana dua edin.

O kadar doğru söylemişsin ki ekleyecek birşey bulamadım. Allah sabır versin ve biran önce kurtarsın o insanlardan .

evett bencede ıkınızdee cok dogru söylemişssinizz..(((ben şunu çok iyi anladım ama canım hiçbir erkeğe haddinden fazla değer vermicekmişin erkekler hakikaten çok nankörler sen iyiysen eğer onlarda iyiler ve en ufak bi olumsuzlıkta herşeyi devirip döküyolar op yaptığın iyi şeyler fedakarlılar hpsi bi anda yok oluyo hep olumsuz yanlarını sölüyolar onlar böleler işte))))

evet aynen dediginiz gibi. Benim esim cok emindi sevgimden ve simardi adam.
BU saatden sonra bi daha o denli sevemem zaten. Olan benim o büyük sevgime ve güvenime oldu.
dün eski evimizin önünden gectim tesadüfen. Arabasi kapinin önündeydi.
Icimden bir ses, kapiyi cal ve ondan hesap sor dedi. Ne istedin benden? Bana bunlari neden yaptin demek istedim ona.

Sonra da yoluma devam ettim, ve ne gerek var ki dedim...

ne gerek var ki beni bir kalemde silen adamdan hesap sormaya... ben izin verdigim o beni böyle yikti.
ALlahim ona tek mutlu gün yasatmasin bundan sonra.

yaşatmaz canım hiç merak etme senin kıymetini bildimiki mutluluğu hak etsin peygamber efendimizin kadınlarla ilgili hadisleri;
"Kadınlar konusunda Allah'tan korkun. Çünkü sizler onları Allah'ın emanetiyle aldınız."
"Kadınlar hakkında size hayrı vasiyet ediyorum."
"İki zayıf hakkında sizi uyarıyorum: Yetim ve Kadın."
"Sizin hayırlı olanınız ailesine hayırlı olandır. Ben ailesine en hayırlı olanınızım."
"Kamil İmana sahip Müslüman ahlâken güzel olandır. En hayırlı mü'min de eşine karşı ahlâkı en iyi olandır."
görüldüğü gibi islamiyettte kadın herzamn üstün tutuluyor allh kimsenin kızını araya verdirmesin seninde yardımcın olsun allh hesabını sorar kocandan..

cok tesekkür ederim.
Keske ona bu satirlari okutabilsem yada biri ona bunlari anlatsa.
Dilerim hic mutlu olmaz, her gelen beni aratir, ben ondan es olarak, koca olarak razi degilim, Rabbim de olmasin.

Ahh ahhh bende ayni durumdayim senin bastaki gibi ailesi yüzünden 5 gündür kocamdan ayriiyim cok zor sen nasil atabildinmi bu seyleri üzerinden?

bende senin benzerin gibi sorun yasiyorum evlenmeden o kadar kiymetli olmayan ailesi simdi herkesten önemli benden bile.düsünün yani ki bana senin garantin yok diyecek kadar.onun icin üzülme...

inanılmaz yaa, aynı şeyi bana da söyledi eşim. "Senin bi gün çekip gitmeyeceğin ne malum? Beni seçim yapmaya zorlama!" dedi. Böyle adamlar genellikle evlenmeden önce analarına 3-5 kuruşta olsa para yolluyorlar. Oğulları evlendikten sonra damlayan çeşme duruveriyor. Bi anda oğulları kıymete biniyor. Yada iki aile arasında ya maddi yada kültür farkı oluyor. Eğer ki kadının ailesi bi şekilde adamın ailesinden daha üstünse adamın ailesi bunu kaldıramıyor, kıskançlık yapıyor, aman oğlum bana sırtını çevirirseye dönüyor iş. Kadın da kocasıyla benim ailem senin ailen muhabbetine bir iki kere girdiğinde de o kıymetli olmayan erkek anası bi anda ilah oluyor gözlerinde.
Off! off! bende çok dertliyim. Daha bu yaz boşanmalardan döndük

kizlar niye bukadar takiyosnuzki esinizin ailesine düskün olmasina?bence bu cok güzel bisey ailesine düskün olmayan karisina cocogunada olmaz benc.tabi bu biraz kars tarafin ailesinin nasil insanlar olduguna bagli ben cok sansliyim bu konuda

canim Allah sanada sabir versin...basima daha neler geldi bi bilsen....ayni kaderi paylasiyoruz sanirim....konumu okumak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...iyorbu-sebeple-tartistik-75.html#post20556723

gel buyur dertleselim...

senin yaşadığını bende yaşadım 9 ay oldu boşanalı.benim 23 yaşına kadar elini tuttuğum ilk erkekti ve onunlada evlendim.sen bana allahın emanetisin derdi senden başkasıyla evlenmem derdi.ne oldu sevgisini istediğim için evliliğimiz bitii.evet o eski ilgiyi istedim evliliğimin ilk günlerinde hayır başta bana öyle olmasaydı belki beklemzdim.bide beni çok iyi tanıyordu.ne oldu küçük bir problemi hemen ailesine iletti ailesi geldi ve onlara karşı çıkamadı ve boşandık.maddi olarak hiç sıkmadım.hayallerimden vazgeçtim durumları yok diye.500 tl lik gelinlik aldırıdım çok görmüşler.boşandıktan sonra hep ben aradım sordum tekrar bir arada olabiliriz dedim o olmaz dedi aileler bozuştu ben kaldıramam ailemde istemez dedi.erkek değilmiş bunlar.boşvereceğiz mecburen.kısaca bak sen onun durgun olduğuna sevdiğinden değil boşanmak erkeğede kolaay değil onun sancısını çekiyor.sana garanti veriyorum en fazla 3 ay sonra o halinden memnun bir şekilde gezer.ben şimdi çok pişmanım onu aradığıma zorla görüşmeye çağırdığıma teleffonu yüzüme kapatırdı sevmiyormuşum derdi.ben aramıyorum şimdi oda aramıyor.ama allah a dua ediyorum belki de beddu b dünyada ahımı alsın ahirette de hakkımı alsın.

gerçekten çok haklısınz bir taraf diğer tarfatan durumu düzgün oldumu aşalık kopmleksi yapılıyo halbuki kimsenin onları ezdiği yok kaynanam annem bana veya kızıma bişe alsa şunun şurası kotü yok bişeye benzemiyomuş hep laf vurur o bişe alsa yada örgü falan yapsa bana annem kim işledi ellerinize sağlık falan der bendede var aynı aile problemleri boşanmadn dondüm şimdi bir kızım var eşim çok aşırı ailesine tutkun daha doğrusu anesine bende pek hesaba almamaya çalışırım kaynanamı kadın bana savaş açıyor haliyle evde herkes onun sozünü dinliyor ahhh şu kaynanalar varya yönetecek kukla arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…