Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım büyülere ister istemez inanırım ama hiçbi zaman yapılan kişiye tuttuğunu görmedim aksine yapan kişinin başına geliyor bişeyler. Şimdiki hacı hocalara inanma mazlum bi şekilde gidip birazda derdini anlattınmı hepsi aynı şeyi söylerler.
Senin tek yapacağın şey güçlü olup ayrılmak sakın birdaha arama benim elimde güzel bi mesleğim arkamda ailem olcak inan 1 gün kahır çekmezdim artık eskisi gibi insanlar boşanmış bekar vs ayrımıda yapmıyorlar kimse kimseyi yadırgamıyor ayıplamıyor neden dahada gururunu yerlere serceksin?
Hocaya gitmeyi bile senin gibi okumuş birine yakıştıramadım o kadar mı çaresizsin?
Dünyada bi o adam yok yarın öbürgün karşına daha iyi biri çıkar en güzel zamanlarını sana değer vermeyen biri için üzülerek geçirme.
büyünün yokluğunu kimse idea edemez zamnında peygamber efendimizede yapılmış büyü ..gerçek olmasına gerçek ama sana denilenler doğrumu orasını bilemem h ocalara güven olmuoy ki ne malum para göz olmadığı para içinde demiş olabilir yok ben bozarım yok muska yapılmış yok bilmem ne... bu tür şeylere bir başlayınca allh vermesin sevet harcanıyor allh korusun sana tavsiyem allh yolunda dindar boyle işleri hayır için yapan birilerini bul büyü bozan dualar okut veya kendin oku nette var ..allhım boyle şeylerden korusun büyü yapan ve yaptıranın öteki dünyada yeri cehennemlikmiş ne amaçla olursa olsun
allah izin vermediği sürece kimse bişi yapamaz canım allaha sığın bol bol du oku...
bol bol dua etmeye calisiyorum. Cok ihtiyacim var artik huzur´a.
iki hafta sonra davamiz aciliyor hayirlisiyla.
bugün okullar acildi, esim yeni isyerinde ise basladi, o kadar kötüyüm ki. Oysa bugünlere ne hayaller kurmustuk. Hala ne bir ses nede bir haber,
icim aciyor. Ben bu kadarini hakketmedim ya. Daha bir dakika bile uyumadim, iki gündür sirf agliyorum, yine rahatlamiyorum.
Nasil düzelicem ben? Zamanla düzelir sandim ama öyle degil, gün gectikce onu ne kadar özledigimi anliyorum.
Yarım kaldı canım; canının bu kadar yanması normal.... Sessiz sedasız seni böyle bırakmasaydı belki birlikteliğinizin sonu olmayacaktı.... Senin canını yakan yarım kalmışlık. Hala icinde çözmeye calısıyorsun bazı seyleri.
Oluruna bırakmaya calıs biraz.
evet bu benim icimi kemiren olay zaten. Hersey yarim kaldi bizim iliskimizde..
Su an ne durumda, ne hissediyor, öyle merak ediyorum ki.