Eşimin ailesine düşkünlüğü

Canım anlamadım senin biletlerinle mi gitmişler? Üzülme lütfen biran önce kurtulmaya bak bu insanlardan.

Canım anlamadım senin biletlerinle mi gitmişler? Üzülme lütfen biran önce kurtulmaya bak bu insanlardan.

Biz esimle tatil yapmak için bilet almıştık. Parasını komple ben verdim.
Adam tutmuş biz ayriyiz diye anasını kardeşini yollamış bizim tatile.
Yani biletlerimizi onların üzerine geçirmiş

Biz esimle tatil yapmak için bilet almıştık. Parasını komple ben verdim.
Adam tutmuş biz ayriyiz diye anasını kardeşini yollamış bizim tatile.
Yani biletlerimizi onların üzerine geçirmiş

yuh yani ya canım bu adam bence hiçbişeyi haketmiyo bırak ne hal,i varsa görsün bu ne biçim şey ya insanın içi sızlar biz birlikte gidemedik diye daha tutmuş anasıyla kardeşini yolluyo sanki inadına yaparmış gibi

evet beni de yikan bu. Adam utanmadan bile hala ne koparsam kar derdinde.
Anasi yuvamizi yikti ve bunun karsiliginda kadini kendi ellerimle tatile yolladim. FAcebook da resimleri carsaf carsaf.
Simdi avukatima gittim, resimleri gösterdim.

avukat ne dedi peki fotolara

kaynanamlar devletten yardim aliyorlar, kiralari fln ödeniyor.
Tatile gitmek icin devletten izin almalilar, yani alsinda tatile gidemezler. Avukatim yarin sabah arastiracak, izin alinmis mi diye.
Izin almislarsa, bi hakkim olmaz ancak izin alinmamissa, vay hallerine o zaman...

yani nasıl canım biraz açıklarmısın izinleriyle senin ne ilgin varki

yani nasıl canım biraz açıklarmısın izinleriyle senin ne ilgin varki

yani benimle direk bir ilgisi yok. Ama söyle ki, devletten yardim aliyor ya kaynanamlar, bu yüzden hep bulunduklari mahallede olmalilar. Hele yurtdisi tatili anca yazili bir izinle mümkün. Yani olay su ki, eger kaynanam alman devletinden izin almadiysa bu Trabzon-Tatili icin, o zaman resmen hakkinda dava acilicak, devleti dolandirmaktan. ALman devleti onu almanyada bildigi icin ona para yardiminda bulunuyor. Tabi diceksin ki alman devleti nerden ögrenicek?
Avukatim suc duyurusunda bulunucak :) Resimler de delil olarak gecerli. Resmin altinda kocaman tarih ve mekan yazmis akillilar :)

Ve bu olanlara rağmen eşin hala yüzsüzce periyodik olarak babanı arıyor.... Umarım araştırmalarının sonucu istediğin gibi çıkar. Diyecek söz yok artık. Ağlama ama üzme kendini, haklısın üzülmekte ama bak nelerden kurtulmuşsun, bu insanlarla geçecek bir ömürde neler yaşayacaktın allah bilir, şükret bence. Bu gördüklerinde senin üzülmen için değil şükretmen için neden

şimdi anladım canım inş izin falan almadılar sende sürüm sürüm süründür onları

ya ne kadar yüzsüzlermis gercekten.
Allahim en kisa zamanda kurtarsin beni bunlardan.
ya resimdeki yüz ifadesini görseniz kadinin, resmen kan beynime sicradi.
kadin genclesmis valla.

ya ne kadar yüzsüzlermis gercekten.
Allahim en kisa zamanda kurtarsin beni bunlardan.
ya resimdeki yüz ifadesini görseniz kadinin, resmen kan beynime sicradi.
kadin genclesmis valla.

istediği oldu canım oğlu kendine kaldı zafer kazandı gençleşmezmi bizimki koluna girip girip gezmelere gidiyomuş valla ağzımı bozuyorum bi koynuna almadıkları kalıyo yakında onuda yaparlar

istediği oldu canım oğlu kendine kaldı zafer kazandı gençleşmezmi bizimki koluna girip girip gezmelere gidiyomuş valla ağzımı bozuyorum bi koynuna almadıkları kalıyo yakında onuda yaparlar

benimki de ilk bastan öyle yapmis canim. cay icmelere gitmisler.
simdi benimki eve girmiyormus, girince de odasindan cikmiyormus.

benimki de ilk bastan öyle yapmis canim. cay icmelere gitmisler.
simdi benimki eve girmiyormus, girince de odasindan cikmiyormus.

valla benim ev noldu bilmıyorum canım eşyalarımda benim hala orda allah bilir kaynanam neler etmiştir o binbir heves ve hayellerle aldığım çeyizlerime oğlumun beşiğini odasını öle güzel süslemiştimki garibim sadece 12 gün yattı hiç içi sızlamadımı acaba o beşiği gördükçe

bunlarda vicdan olsa bunlarin zerresini yapmazlardir. Allah büyük canim ya.
bence sen bir an önce esyalarini al. Tabi kaldiysa evde bisey.
Kaynanan alip evine koymustur iyi seyleri.

bunlarda vicdan olsa bunlarin zerresini yapmazlardir. Allah büyük canim ya.
bence sen bir an önce esyalarini al. Tabi kaldiysa evde bisey.
Kaynanan alip evine koymustur iyi seyleri.

bende aynen senin gibi düşünüyorum canımda allah hayrını göstermesin bide eşyalar için mahkeme kararını bekliyorum

sevdigimiz güvendigimiz adamlara bak canim ya, biz neyin derdindeyiz onlar hala esyanin mallarin derdinde...

ben şunu çok iyi anladım ama canım hiçbir erkeğe haddinden fazla değer vermicekmişin erkekler hakikaten çok nankörler sen iyiysen eğer onlarda iyiler ve en ufak bi olumsuzlıkta herşeyi devirip döküyolar op yaptığın iyi şeyler fedakarlılar hpsi bi anda yok oluyo hep olumsuz yanlarını sölüyolar onlar böleler işte

aynen öyle canim ya.
senin mahkemen ne zaman bi daha?

seni çok iyi anlıyorum ama naçizane tavsiyem biletler için üzülme zaten ayrılmışsın herkes kendi kumaşını gösteriir onların seviyesine düşüp kendini küçük düşürme...
eşinede bir şekilde bunu ima edersin zaten..eşinde benimki gibiymiş.benim eşimde özel sigorta paramı çekip italyalara tatile gitmişti anasıının ewini yenilemişti mahkeme günü görmüştüm kudurdum ama allaha havale ettim...allah sabır versin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…