Eşimin ailesine düşkünlüğü

ya daha bu ne ki? türkiyeye kardesine araba götürmek istiyordu bende tabiki karsi ciktim borcumuz var dedim. senmisin bunu diyen acti agzini yumdu gözünü sen benim kardesimi kiskaniyorusun diye. ben kim senin kardesin kim?

aaa ayni bizim davalar. Esim kaynima banka cüzdanini veriyordu, istedigi kadar para ceksin diye. Ama benim esim cok az para aliyor daha, yani bize bile yetmiyordu o yüzden ben bide calisiyordum.
Bana dedi ki o zamanlar: benim param, istedigime veririm. Ona da sustum ben.

annesi de herseye razi. Ben hem okudum hem calistim, önünden yemegi hic eksik olmadi. O da yetmedi annesini hep doktorlara götürdüm. SImdi hepsi nankör.

hatanın en büyüğünü d burada yapmışsın hayatım.
sen kadınsın ya yerini bilsene be cnm. neden erkekmiş gibi sahipleniyorsun eşinin ailesini.

bırak madem o arayıp sormuyor ver dilekçeni avukatına o ilgilensin. seninle konuşmak istediğinde yüzüne bile bakma. az çok anlayabiliyorum. çok zor bu senin için ama peki babnın evinde böylece durmak zor değilmi.
allah kimsenin aklını başından almasın. eşin de pişman olcak ama iş işten geçmiş olacak

annesi de herseye razi. Ben hem okudum hem calistim, önünden yemegi hic eksik olmadi. O da yetmedi annesini hep doktorlara götürdüm. SImdi hepsi nankör.

Demekki anneside istemiyor birlikteliğinizi olumlu olsaydıı bir çaba gösterme gayretine girerdi..

Birde berabermi oturuyordunuz eviniz ayrımıydı?

Niye rahat bırakmıyorsun onu?

Belki boşanmak istiyor ama kafası karışık. Niye bu kadar üstüne düşüyorsun?

Kendini birazcık geri çek. O gelsin sana boşanmak için, o gelsin sana barışmak için. Ağırdan al biraz. Birilerini araya koymaktan, onun karşısına çıkmaktan vazgeç. Elinden gelen birşey yok şu noktada.

avukata gittim, anlasmamiz gerekiyor ama esim buna da yorumsuz kaliyor. ne yapmak istedigini bilmiyorum.

neden anlaşmanız gerekiyormuş adam bırakmış seni daha ne anlaşması bu ne yani bir eşyaymış gibi gelinlikle aldığı eve sanki eşya teslim eder gibi. Bildiğim kadar bazı avukatlar çekişmeliyle uğraşmak istemiyorlar anlaşmalı daha kolay hemsenden alacak hem de karşı taraftan

hatanın en büyüğünü d burada yapmışsın hayatım.
sen kadınsın ya yerini bilsene be cnm. neden erkekmiş gibi sahipleniyorsun eşinin ailesini.

bırak madem o arayıp sormuyor ver dilekçeni avukatına o ilgilensin. seninle konuşmak istediğinde yüzüne bile bakma. az çok anlayabiliyorum. çok zor bu senin için ama peki babnın evinde böylece durmak zor değilmi.
allah kimsenin aklını başından almasın. eşin de pişman olcak ama iş işten geçmiş olacak

ailesi herseyi esimden bekledi hep, kendisi bu durumda eziliyordu. Bende ona destek olmak amacli hep yardimci olmaya calistim. Yeterki esim mutlu olsun diye.

ya daha bu ne ki? türkiyeye kardesine araba götürmek istiyordu bende tabiki karsi ciktim borcumuz var dedim. senmisin bunu diyen acti agzini yumdu gözünü sen benim kardesimi kiskaniyorusun diye. ben kim senin kardesin kim?

Sende tamam de bana da al bitane de harca parası varsa ne yani Allhım sabır ihsan eyle:KK43:

aaa ayni bizim davalar. Esim kaynima banka cüzdanini veriyordu, istedigi kadar para ceksin diye. Ama benim esim cok az para aliyor daha, yani bize bile yetmiyordu o yüzden ben bide calisiyordum.
Bana dedi ki o zamanlar: benim param, istedigime veririm. Ona da sustum ben.

ay valla sen beni anlatiyorsun ben seni sanirim. canim ona bakarsan bizim de durumumuz yok. borc icinde kivraniyoruz ay sonunu zor getiriyoruz. ben parami bu zamana kadar ayirmiyordum ama bundan sonra ayiracagimi söyledim. tabi bu hic hosuna gitmedi ama kendi hatasi. ben durduk yerde parami ayirmadim. baska seye gelince gurur yaparlar neden bu konuda yapmiyorlar. onlar bize bakmakla hükümlü. evlendikten sonra ailesine degil. hadi desenki zor durudalar ama öyle birsey de yok. ben babasi tarlaya ev diksin diye calismiyorum dogrusu anam agliyor calisirken. üstüne üstlük birde evin isine yetisemiyorsun oda laf oluyor

ama eşinin nankörlüğü işte. senin için aynı şeyleri düşünmemiş. bi üstte yazan arkadaşımız gayet iyi niyetli bi tavsiyede bulunmuş cnm. bence bu noktada tek yapman gerekn -en kendini olabildiğince geri çekmen...

neden anlaşmanız gerekiyormuş adam bırakmış seni daha ne anlaşması bu ne yani bir eşyaymış gibi gelinlikle aldığı eve sanki eşya teslim eder gibi. Bildiğim kadar bazı avukatlar çekişmeliyle uğraşmak istemiyorlar anlaşmalı daha kolay hemsenden alacak hem de karşı taraftan

alman kanunu iste, sacma sapan. Anlasamazsak 1 sene ayri yasamaliyiz. O zaman o istemese de bosanabiliyorum.

Niye rahat bırakmıyorsun onu?

Belki boşanmak istiyor ama kafası karışık. Niye bu kadar üstüne düşüyorsun?

Kendini birazcık geri çek. O gelsin sana boşanmak için, o gelsin sana barışmak için. Ağırdan al biraz. Birilerini araya koymaktan, onun karşısına çıkmaktan vazgeç. Elinden gelen birşey yok şu noktada.

tam 4 haftadir hic sesimi cikarmadim, aramadim, onu görmedim, evimize bile ugramadim. ama yinede ses seda yok.

avukata gittim, anlasmamiz gerekiyor ama esim buna da yorumsuz kaliyor. ne yapmak istedigini bilmiyorum.

sen dilekçeni ver avukata.. o ilgilesin neden anlaşmanız gerekiyorki. adam çıkmış gitmiş.

boşver nafakayı falan böyle bi insanın senin hayatından çıkması en büyük nafaka sana..

mevzu nafaka degil, kesinlikle istemem zaten. Sadece ya 1 sene ayri kalicaz yada anlasirsak hemen bosanicaz. Mevzu bu ablalarim.

Yapmamanız gerektiği halde aramış ,fazlasıyla üstüne düşmüşsünüz, daha ne yapacaksınız ki.
Madem istemiyor daha fazla uğraşıp, havalara sokmayın beyefendiyi bence.
Böylelerine hadi yolun açık olsun diyebilmeli yoksa dönse bile mutlu olacağınızı düşünmüyorum.
Dönecekse de kendisi biraz çaba harcasın.
Düşmeyin üstüne, dik durun, hatta boşanma davasını siz açın.
Böyleleri anca böyle akıllanır, oda akıllanırsa.

alman kanunu iste, sacma sapan. Anlasamazsak 1 sene ayri yasamaliyiz. O zaman o istemese de bosanabiliyorum.

Hımm belki barışırsınız diye böyle bir kanun olabilir, o zaman sende al büyükleri söylesinler onlarda kararını gerçekten hala bitirmek istiyorsan bitti dedirt ama sen söyleme bırak ailen halletsin yok eğer hala barışma ümüdin varsa arkadaşım bunu açık belli edersin. Her iki konuda da Allah yardım etsin.

:KK53: inanmıyorum şok oldum bune yaa kaynanaya bak al oğlunu koy çuvala salla salla vur duvara.
gidin boşanma davasını açın avukat uğraşsın nasısa eline mahkeme kağıdı geçicek busefer o senin peşinden koşar eminim..:63:

barismak degil de bi sekilde sonuca baglanmali artik. Yani bu belirsizlik cok kötü. Davayi onun acmasini istiyorum artik. O acsin ki ilerde pismanligi iki katina ciksin.

X