Eşimin ailesine düşkünlüğü

Affetmedim ailesini, affedemem. Ne varsa çözülmesi gereken yada kim kimi affedecekse allah katında olacak bu, asla karşılaşmayacağım, yüzyüze gelmeyeceğim onlarla. Eşimi affettiince doğruları yaptı, o kendince doğruları yaptı, bizi bitirdiğini fark etmeden. Pişman, çok pişman ama ben pişman değilim. Belki de anladığı için olanları affettim onu, belki de 9 yıllık evliliğimizde yaşadıklarımız hatırına, bilmiyorum, sadece affettim.

ve korktugum oldu...
yarami yeniden kanatmayi yeniden basardi. Az önce yine babami aradi. Babam artik onun telefonlarina cikmayacagini söyledi.
Ama eminim babam yanliz kalir kalmaz onu arayacaktir.

Ne istiyor bu adam benden? Neden rahat birakmiyor bizi? Neden arada hala hortluyor ve isin üzücü yani hala beni üzmeyi basariyor?
BEn neden hala "amaan ararsa arasin, umrumda degil" diyemiyorum?
Dagildim yine arkadaslar...

Ne istiyormuş hala babandan?

ya anlamadim gitti. Konusacak biseyleri yok aslinda.
Davayi acmiyor, ben acamiyorum. Ev dagildi. Hersey bitti.
Babam cikmicam artik dedi. Bakalim...
sence bu adam bunu niye yapiyor?

Bence hala kendisi de ne istediğini bilmiyor. Belki birileri el uzatır diye düşünüyor. Bu saate kadar nerdeymiş?

Bence hala kendisi de ne istediğini bilmiyor. Belki birileri el uzatır diye düşünüyor. Bu saate kadar nerdeymiş?

ya inan 2 haftalik araliklarla ariyor. Tam iki hafta dolunca yine ariyor babami, konusma tam 40 saniye sürüyor.
Gereksiz bir konusma, havadan sudan.

ya inan 2 haftalik araliklarla ariyor. Tam iki hafta dolunca yine ariyor babami, konusma tam 40 saniye sürüyor.
Gereksiz bir konusma, havadan sudan.

ben anlamadığım şey ne biliyomusun madem herşey bitmiş neden babanı arıyor ve baban neden hala onunla görüşüyoki bişey sorucam eşin tekrar denemek istese sen ve ailen ne düşünürdünüz tekrar denermiydin canım

yok canim, tekrar denemek istemem bu saatden sonra. Heleki artik yokluguna baya bi alismisken.
Ailem de kesinlikle karsi. Babam insanlik nagmina cikiyor telefonlarina.
BEnim babam diyor ki, onlar gibi kacsam, onlar gibi olurum. Derdi neyse söylesin.
Yüzsüz iste benimkisi. Hala ariyor.

anladım canım hakkında hayırlısı ama eğer öle bi talepte bulunursa eğer sende ailende düzeliceğine inanıyosanız bikere daha dene derim ben bi yuvanın yıkılması kolay deil canım çok zor ama eğer düzeliceğine ihtimal bile vermiyosan allah hakkına en hayırlısını versin

ya belirsizlik beni bitiriyor. Ya beni birakan o, istedigi oldu ve ben ondan vazgectim. KEndi hayatimi kurmaya basladim.
Arada niye ariyor? amaci ne?
Barismak icin desem, somut adimlari yokki. Bosanmak icin desem, davayi da acmiyor.
Nasil olucak bilmiyorum.

canım bence eşin yeniden denemek istese zaten şimdiye kadar bişeyler yapardı ama bu aramalar ne ben onu anlamıyorum tamamen çıksa hayatından sende artık tamamen umudunu kesip yoluna bakarsın ama bu adam sürekli biyerden bitiveriyo

evet zaten mevzu da bu. bide yani hep tam 2 hafta arayla.
bu ara onu görmüyorum ve daha iyiyim, bide duymazsam daha cabuk toparlanirim.
Ama arada arayinca yine kötü oluyorum.
Kimse anlamiyor bu aramalarinin sebebini. Garip.

yorum bile yapamıyorum canım ya allah yardımcın olsun ne dim

yorum bile yapamıyorum canım ya allah yardımcın olsun ne dim

evlenmeden önce benim esim 7 sene erkek arkadaslariyla yasadi, annesini cok az görürdü. Yani hic böyle degildi ben o yüzden evlenmyi kabul ettim. Yoksa asla istemezdim.

bunu yaşamadan bilemiyosun canım benım..erkekler bayanlar gıbı dusunmuyoo artık kendıı evlerı sorumlulukları oldugunu kolay kolay kabul edemıyolar bence... ama bence kesin tavrını koy ınceldıgı yerden kopsun...bunu demek kolay mı..değil ama insan da bı yerde artık pes dıyor..senı anlamadıgımızı dusunme az cok senle aynı seylerı yasayanlar var..senın ıcın en hayırlısı neyse o olsun..

arkadaslar ben yine cok kötüyüm, sabahdan beri hüngür hüngür agliyorum.
benim zamaninda aldigim tatil biletlerinle kaynanam kaynimla memleketine gitmis, resimlerini de face´e koymuslar.
tarihi görünce bittim resmen.
allahim ben nerde yanlis yaptim da böyle zor bir imtihan geciriyorum.
Neden bu adami cikardin karsima?
nolur akil verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…