Eşimin ailesine düşkünlüğü

eğer kesin kararlıysan ayrılmak için bence süründürme ozamn sana daha da cephe alır ve ona sadece o zamn içerisinde dahil olursun üstüneüslük nefreti kazanırsın. herşeyi onun istediği gibi yapki vakti zamnı geldiğinde senn gibi birini kaybettiği için pişmanlık içinde kıvransın. çünkü insanoğlu bıktıran nefret eden şeyleri ilerde aramaz. kurtulduğuna şükreder. gün olurki yaptıklarını çeker insanoğlu.. sanmaki onun yanına kar kalırbu yaptıkları

2 aydir nerdeyse hic aramadi etmedi, ne bosanalim dedi ne de barisalim.
DÜn babama sunu demis: madem kizin beni artik istemiyor, o zaman bitsin.
Yani yine suclu ben oldum. Güya benim kararimi degistiremezmis. Insanlara beni böyle lanse edicek simdi.

esim sadece karar vermekten kactigi icin konusmuyor. Su an arada kaldigini bilmiyorum.

eğer eşinize ayrılıyoruz tamam bitti dava açıyorum derseniz afedersin it gibi sana gelir, eee gelmezsede anlakii bitmiştir bu iş ayrıl ve onu hiç umursama asil ol herzaman asiller kazanır. biliyorum söylemesi kolay geliyor ama üstüne gittikçe daha da kaçar:KK43::KK5::KK5:

yarin hayirlisiyla davayi aciyor avukatim insallah. Rabbim onun bana yasattiklarini ona da yasatsin.
Yazik ki, yuvasini bir hic ugruna yikti.

bir insan bu kadar değişiyorsa eğer annesinin sözleriyle, bu kadar raht ayrılma kelimesini de emin ol annesinin dolduruşlarıyla söylüyordur. dediğin gibi sanki ayrılmayı sen istiyormuş gibi yapıp vicdanlarını rahatlatıp, ele güne karşıda mağdur rolünü oynayacaklar. bence ozamn yüzyüze konuşmayı dene ayrılsanızda barışsanızda kesin kararı ozamn verirsin ancak. annesi babası dıdısı olmadan ama.

yarin hayirlisiyla davayi aciyor avukatim insallah. Rabbim onun bana yasattiklarini ona da yasatsin.

cnm boşver takma kafana.kendine başka bi hayat kur.inşallah çok mutlu olursun.oda sürüm sürüm sürünür.barışmaya gelse bile kabul etme.bnce değmez öle bi insana.

emin ol en doğru kararı veriyorsun çok pişman olucak ama affetme bu arada şunu unutma en zor şey ölümdür ama gördüğün gibi ölümlere bile 3 gün üzülüolar bu neki? ve bitiyor sen bunu atlatacaksın emin ol daha yaşında küçükk neler çıkar karşına. o yansın.

bir insan bu kadar değişiyorsa eğer annesinin sözleriyle, bu kadar raht ayrılma kelimesini de emin ol annesinin dolduruşlarıyla söylüyordur. dediğin gibi sanki ayrılmayı sen istiyormuş gibi yapıp vicdanlarını rahatlatıp, ele güne karşıda mağdur rolünü oynayacaklar. bence ozamn yüzyüze konuşmayı dene ayrılsanızda barışsanızda kesin kararı ozamn verirsin ancak. annesi babası dıdısı olmadan ama.

anlattigim gibi evin kilitini degistirmis, babama da mecburen demis, güya yarin eski kiliti takicakmis yine. Ben ne yapmaya calistigini anlamiyorum. Zaten bu saatden sonra babam da onunla konusmama izin vermiyor. Eger sevse o bana ulasirdi. O annesini birakamadi, birakamaz.

:KK43: hem de büyük bir hiç...böyle annelerin derdi ne ya hiç mi vicdanları sızlamıyor kurulmuş bir yuvayı yıkınca ne geçiyor ellerine oğullarına nasıl bir

bağlılık bu hiç çıkarmasalarmış içlerinden sıpalarını tövbe tövbe :KK47:

ya kıyamam sana şuan seni anlamaya çalışmak bile çok kötü hissettirdi beni. böle akıl vermekle yorum yapmakla da olmuyor malesef ama böyle yapıyorsa, şuursuzca o yaşananlara hiçe sayıp düşman gibi daha ayrılmadan kilidi değiştiriyorsa hiç bekleme bile ayrıl. çünkü karara bağlanmadığı için daha da stres oluyor insan hele de o umutlu bekleyiş hani yuvamı kurtarım belki düşüncesi.. tezzamnda sonuca ulaş derim ozamn

emin ol en doğru kararı veriyorsun çok pişman olucak ama affetme bu arada şunu unutma en zor şey ölümdür ama gördüğün gibi ölümlere bile 3 gün üzülüolar bu neki? ve bitiyor sen bunu atlatacaksın emin ol daha yaşında küçükk neler çıkar karşına. o yansın.

aynen öyle, su an cok sükür cok iyiim, sizinle paylasiyorum, sizlerden yorumlari aliyorum ya, bana cok iyi geliyor.

insan ölüm acısına bile alışıyor zor zamn geçiriyorsun orası tartışılmaz ama inan herşey güzel olacak. bir müddet sonra bu yaşadıkların o kadar da canını yakmıycak.. belki de böylesi evli kalmandan daha hayırlı bile olacak. her şerde bir hayır var diye boşuna söylenmemiş böyle iyi olduğunu duymakta sevindirdi beni umarım daha daha iyi olursun.
iyi geceler arkadaşım Allaha emanet ol

Onu pişman etmek istiyosan en alımlı güzel halinle çık karşısına, zaten boşanma kararını almışsın. Birazda canını yak.. Evine git mesela sıradan biri gibi kapısını çal açtığında onunla konuşmak istediğni söyle ona bu evliliğin senin için neden bittiğini anlat sonra kalk ve git :)
Ne kaybettiğini görünce eminim çok üzülücektir :)
Baştan sona okudum konunu hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım daha fazla üzülmezsin..
Can yakma projemle ilgili olumsuz yorum almam umarım :)
benim aklıma böyle bişey geldi niyeyse :)

Onu pişman etmek istiyosan en alımlı güzel halinle çık karşısına, zaten boşanma kararını almışsın. Birazda canını yak.. Evine git mesela sıradan biri gibi kapısını çal açtığında onunla konuşmak istediğni söyle ona bu evliliğin senin için neden bittiğini anlat sonra kalk ve git :)
Ne kaybettiğini görünce eminim çok üzülücektir :)
Baştan sona okudum konunu hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım daha fazla üzülmezsin..
Can yakma projemle ilgili olumsuz yorum almam umarım :)
benim aklıma böyle bişey geldi niyeyse :)

mecburen bosanma davasi sebebiyle biraraya gelicez, o güne sakliyorum kendimi.
Evde kan aglicam ama oraya gayet bakimli gidicem.

Bugün olanlari bi anlatsam inanamicaksiniz: Sabah babamla o eve gittik, okul malzemelerimi almaya.
Bi gittik ki kapi duvar. Esim olacak insan! evin kilitini degistirmis ve bunu haber vermeden yapmis. Yani eve giremedim. Babam kendisini aradi ve kizimin okul esyalari lazim deyince, mecburen kiliti degistirdim demis. Yalana bak! Ayrica babam artik bu is uzamasin, deyince de: senin kizin kararini vermis, avukata bile gitmis diye cevap vermis. Yani güya yuvayi ben yikiyorum. Sanki ortada yuva varmis gibi. SU an kendisinin gelmesini bekliyoruz ki esyalarimi alsin babam.
Allahim kimlere gelin gitmisim ben :KK43:

aaayyy bi de sanki sen suçlusun,boşanma kararını almışsın avukata gitmen cok mu dokunmus... seni bırakıp,anasının dizi dibine oturup,arkandan konusup sonra da akraba akraba anasıyla gezerken aklı nerdeymiş :KK45:

:KK43: hem de büyük bir hiç...böyle annelerin derdi ne ya hiç mi vicdanları sızlamıyor kurulmuş bir yuvayı yıkınca ne geçiyor ellerine oğullarına nasıl bir

bağlılık bu hiç çıkarmasalarmış içlerinden sıpalarını tövbe tövbe :KK47:

katılıyorum walla sana,bu ne saçma bi bağlılık ki oğlunun mutluluğunu bozabiliyor.... Aman Rabbim evlerden ırak bu tipler... dediğğin gibi o kadar kıymetliydi cıkarmasaymışlar hiç:KK4:

canım benim, Allah yardımcın olsun. bi yuvanın yıkılması cok zordur elbette ama hiçbir sucun yokken anasının danasının lafına sözüne gelip (evi terkedip anasına gitse yine iyi) seni alıp da babanın yanına getirdikten sonra da kalkıp yine bağımlı anasının sözüyle evin kilidini değiştiren adam,cocugun olsa neler yapardı acaba... sonra da kalkmıs sana sen boşanaalım diye dava actın diyor. e ne yapacaktın ya,baba evinde onun ağzından cıkcak lafı mı bekleyecektin. :KK20:
almanyada yaşıyorsun,umarım türklerin cok bulundugu bi yerde değilsindir. ben de avusturyada okudum da,maalesef ki bizim halkımız dedikodyu cok seviyor. hele de yurtdısındakiler,etrafta cok türk olmayınca herkes herkesi tanıyor ve herkes herkesi konusuyor. şimdi seni yuva yıkan olarak lanse edeceklerse etrafa, ki eminim bu akraba gezmelerinden başlamıştır, hiç umursamamaya çalış. gerektiği yerde gereken insanlara da cevap ver,herkes kendini ayaklı gazete ilan etmesin :KK57:

dün evimizin önünden gectim, sadece TVnin isigi yaniyordu, artik evde yasiyor ve duydugum kadariyla cok mutsuzmus. Kendi kabuguna cekilmis. Beter olsun! Düsündükse yasadiklarimi cok üzülüyorum. Allah gercekten benim gibi durumda olanlarin yardimcisi olsun. Su an dimdik ayaktayim ama gelin de icime sorun bunu..

X