- 11 Aralık 2018
- 40.078
- 248.655
-
- Konu Sahibi Mra Toksoy
Hani eski kocandı kızBu hesabı ben kullanmıyordum rica ediyorum beni şikayet eder misiniz hesabımın silinmesini istyorum yapamıyorum
S***** G** (Defol) ya senle mi upraşacam üstelik kız değilim erkeğimHani eski kocandı kız 
Valla öyle olan sensin gibi mal sandın demek buradakileri. İyi oldu alsın ağzının payınıMal mısın sen ya bilip bilmeden konuşma nerden girdim bu sayfay
Tam yorum yapacaktım ki, bir hayal dünyasıyla karşı karşıyaymışızDamat soğusun bence kızın ailesinden. Bir kına yapamamışlar salonda
Tazminat parasıyla kim rakı balık ister, isminizi yazdırın
Baliğa hiç hayır demem, rakı yerine sprite falan içsem olur herhaldeTazminat parasıyla kim rakı balık ister, isminizi yazdırın
Ilk ben geldim, raki ya gerek yok balik sohbet yeter
Baliğa hiç hayır demem, rakı yerine sprite falan içsem olur herhalde
Yok tüm düğün masrafı 500 bin ortalama dedimo zaman düğün yapmayarak güzel bir parayı ödemekten kurtulmuşlar bencebenim düğünümü, düğün mekanını falan hep arkadaslarla ayarladık valla hiç bu kadar bir masraf çıkmadı. gecen yıl evlendim ben de yani o kadar zaman da gecmedi. 500 bin lira bir geceye vermek akıl işi değil
Mobilyayı kim ödüyor yazık perde halı da size kalmışHa birde perde ve halıyı da ailem üstlendi