- 11 Aralık 2018
- 40.078
- 248.655
-
- Konu Sahibi Mra Toksoy
E yapmamışsınız düğün işte. Düğün istediniz yapmadınız diyetini ödeyeceksiniz mi diyorsunuz ne diyorsunuz anlamıyorum ben.Biz zaten sade bir nikah ile evlenmek istedik ama aileler düğün örf adet dediler, onlar kendi istedi yani
Mobilyayı da biz ödüyoruz demeyinEvet bana gelen çeyreği bozdurup mevlüt okutup kendi evine alışveriş yapmış altında değilim zaten düğün istemedik çünkü eşimin babası düğün parasını verecekti bizde belki üzerine altınlatımızdan ekleyip geleceğimiz için ev veya arsa alacaktık İstanbul'da kirada oturuyoruz ve düğün parası bizim için çok önemliydi
Bir düğün tahmini ortalama 500 bin falan sadece düğün salonu Bursa için söylüyorum 80 bin ve 100 bin arası70 bin zaten borclar için verilmis. su an bir düğün zaten ne kadar tutuyor ki? bilmediğim için soruyorumay kız taktığın seylere bak gözünü seveyim. benim kayınpeder düğün masraflarını takılarımın içinden aldı bana sormadan boşver. 5 kuruş paraları size gecmesin emin ol cok daha huzurlu oluyorsun.
Damat soğusun bence kızın ailesinden. Bir kına yapamamışlar salondaKınayı salonda yapmayan sizin aileniz, kiz tarafı yapar ya onu. Yoksa sizde farklı mı?
Kendi aileniz de para harcamak istememiş sizin icin, onlara karşı da soğudunuz mu?
Elinize gelmeyen paraya güvenip masraf yapılmaz ayrica. Hayır her seyi verseler de yine yaranamaz erkek ailesi, o yüzden böyle kötü olmuşlar.
kabul etmişti zaten.Damat soğusun bence kızın ailesinden. Bir kına yapamamışlar salonda
Kınayı salonda yapmayan sizin aileniz, kiz tarafı yapar ya onu. Yoksa sizde farklı mı?
Kendi aileniz de para harcamak istememiş sizin icin, onlara karşı da soğudunuz mu?
Elinize gelmeyen paraya güvenip masraf yapılmaz ayrica. Hayır her seyi verseler de yine yaranamaz erkek ailesi, o kk
Ha birde perde ve halıyı da ailem üstlendiYanlışınız var benim ailem ev için de koltuk takımı yemek masası yatak odasında ki dolap ve makyaj masası ve tüm ıvır zıvır çeyiz eşyalarını ayriyetten bana 3 bilezik kolye taktı. Bizde kınayı erkek tarafı yapar ve onlar bunu kabul etmişti zaten.
Eski kocamla alakalı konular ve buraya yansıman hoş değil!
Bir önceki konusu… kekleniyoruz arkaaşlar.
Isteme günü bizde kahve yerine çay servis edilir der gibi haa söylemeyi unuttuk ama erkek tarafı ev alır bizde derseniz böyle insanlara kal gelir.
Mal mısın sen ya bilip bilmeden konuşma nerden girdim bu sayfayMerhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Arkadaşı için açmıştır kesinMerhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 günde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 günde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gün olmasada hazırlanıp süslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim sürekli neden şu saç modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki böyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir düzgün çekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfüme tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana söylüyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar sürekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu çok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu çözmeye çalıştım ama sizce öyle bişey diyen adamın 2 günde bir sex yapması normal mi .. Dün gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken iç çamaşırı giyen kadınların videosunu açtı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben çok kötü hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kötü degilim sadece bi tık göğüslerim küçük ve çok hafif göbeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin böyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hiç bilmiyorum çekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için..
Bu hesabı ben kullanmıyordum rica ediyorum beni şikayet eder misiniz hesabımın silinmesini istyorum yapamıyorumArkadaşı için açmıştır kesin
Merak etmek birazdan şutlarlar seni zatenBu hesabı ben kullanmıyordum rica ediyorum beni şikayet eder misiniz hesabımın silinmesini istyorum yapamıyorum
Ay çok sağolunMerak etmek birazdan şutlarlar seni zaten
Yalancı sex düşkünü
o zaman düğün yapmayarak güzel bir parayı ödemekten kurtulmuşlar benceBir düğün tahmini ortalama 500 bin falan sadece düğün salonu Bursa için söylüyorum 80 bin ve 100 bin arası