- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi demetriadevonne
Evet lütfen bundan sonra kararlı olun.Kızdığım nokta o evet. Bazı arkadaşlar bunun için bencillik yaptığımı söylediler ama konu kesinlikle o değil öyle bir insan değilim sakınmam. Ama dediğiniz gibi beşik olmasa ne olacaktı. Ki kayınvalidem de kalıyorlardı orada da beşik yoktu yastıklarla yapıyorlardı. Gene öyle yapsalardı. Eltim dedi hatta belki bebeğinin yatmasını ilk diye kayınvalidem yine araya girdi tabi. Bide gelmiş bana yorganları falan kaldırdım sonra yine düzelttim diyor kalkınca. Teşekkür etmem gerekiyordu herhalde.
Şuan yine idare edebiliyorum dedğiniz gibi çok şükür bebeğimin sağlığıda yerinde ama sonrası için doğumdan sonrası için gerçekten endişeleniyorum.
Ben gene arada lafımı söyleyip tavrımı koymaya çalışıyorım ama kimse oralı olmuyor ki.
Eğer bu şekilde doğumdan sonra da devam ederse hiç kavga etmeden eşime terapiye gitmek istediğimi söylicem başka türlü olmayacak dediğiniz gibi.
Umarım etkilenmeyiz ana kesin lohusa sendromuna falan girerim kendimi şartlamakta istemiyorum ama kurnazlıklarıyla gene herkesin gözünğ boyayıp istediklerini yaptıracak kayınvalidem
Kimse bir anda değişmez. Siz en az 6 ay bu kararlı tavrınızı sürdürürseniz işe yarayacaktır.
Bir de lütfen önceliğiniz siz ve bebeğiniz olsun. İlk 2-3 gün gidişata bakın. Baktınız kabile hayatı ve anlayışsızlık devam ediyor. Lazım olanları alıp annenize geçin orada çıkarın kırkınızı.
Unutmayın lohusa kadın ve yenidoğan için 40 gün çok hijyen, çok anlayış ve az insanla geçmeli ki bebek hasta olmasın, siz rahat olun hem bedenen hem zihnen.