- 1 Kasım 2017
- 318
- 470
- 53
- Konu Sahibi demetriadevonne
İç içelik en sevmediğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bir kere olmadı ama bebek arabamız alındığı zaman da 4 yaşında çocuğu bindirdiler. Benim ilk hamileleğim bazı şeylere fazla değer veriyor olabilirim. Asıl nokta bana sorulmadan kendilerinin yapması. Sadece bir noktaya takılıp olayın bütününü görmemezlik etmeyin lütfenBir yasindaki bebek sizin cocugunuzun besigini yedimi kemirdimi ne yapti? Ne var icinde uyuttularsa. Besigin bir yerimi eksildi. Ne kadar bencil bir insansiniz ya.
Yazdıklarımı okumuşssanız eğer aslında bütün hata benim kocamda önceliklerini belirleyemiyorsun Ya da madem git onlarla yaşamaya devam et diye yazmışım değil mifarkindaysaniz kocasina da toz kondurmuyor, kocasinin ailesinde goruyor butun hatayi.
hayir oyle yazmamissiniz. esim erkek oldugu icin durumun farkinda degil demissiniz hatta :))) o kadar farkinda ki, siz sessiz kaldiginiz surece de 1.planda daima ailesi olacak.Yazdıklarımı okumuşssanız eğer aslında bütün hata benim kocamda önceliklerini belirleyemiyorsun Ya da madem git onlarla yaşamaya devam et diye yazmışım değil mi
Emin olun dedim yeri geldi kayınvalideme de dedim ama sonuç değişmiyor maalesefilk iki paragrafı okurken acaba bu konuyu ben mi açtım da haberim yok diye düşündüm sizi çok iyi anlıyorum ama artık tepki gösterin yeter deyin yoksa daha sayfalarca uzar gider
onlarla yasa madem demissin o da susmus . korkmus mu? degismis mi? annenize giderke bizimkilere ugrayalim diyebilmis hatta size.Yazdıklarımı okumuşssanız eğer aslında bütün hata benim kocamda önceliklerini belirleyemiyorsun Ya da madem git onlarla yaşamaya devam et diye yazmışım değil mi
anlamıyorlar bu sefer yalandan gidip eşine göz yaşı döker arar onu çağırır her istediğini ona yaptırır. sende eşinle kavga gürültü mecbur yaparsın..Emin olun dedim yeri geldi kayınvalideme de dedim ama sonuç değişmiyor maalesef
Evet doğru yaramamış. peki sizin bir öneriniz var mıonlarla yasa madem demissin o da susmus . korkmus mu? degismis mi? annenize giderke bizimkilere ugrayalim diyebilmis hatta size.
e bu durumda sizin git onlarla kal demeniz bir ise yaramamis.
Aynen durum öyle oluyor zaten bir şey yapılacağı zaman beni aramıyor ki oğlunu arıyor. Sadece eşimin bu kadar körü körüne bağlı olmasını anlayamıyorumanlamıyorlar bu sefer yalandan gidip eşine göz yaşı döker arar onu çağırır her istediğini ona yaptırır. sende eşinle kavga gürültü mecbur yaparsın..
inan kelin merhemi olsa misali bende çaresizim :)Aynen durum öyle oluyor zaten bir şey yapılacağı zaman beni aramıyor ki oğlunu arıyor. Sadece eşimin bu kadar körü körüne bağlı olmasını anlayamıyorum
cinnet gecirin. rest cekin..hamilesiniz siz. sakin sakin gecirmeniz gereken gunleri size zehir etmisler. sizinkiler de aile, sadece kocaninkiler mi aile?Evet doğru yaramamış. peki sizin bir öneriniz var mı
Gelsinler mi diye sorulmadı ki aynı ortamdaydık sana gelmek istiyoruz diyenler oldu. Ayıp olmasın diye buyrun gelin dedim. O kadar kişi olacaklarını tahmin bile etmedim. Zaten her zamanki gibi kayınvaliden o şuan çalışmıyor istediğiniz zaman ayarlayabiliriz diye lafa girdi.Tamam da siz çok pasifsiniz. Neden o 10 misafiri ağırladınız ki? Kahve yapiyim diye soran da sizsiniz, sormayın o zaman. Çocuk yatsın derse "Hayır yatırma ben istemiyorum" deyin. Ağzınız tutulmuş gibi davranmayın. Ne bileyim ben olsam bir bayram birlikte bir bayramı ailemle geçiririm. Eşim gelmiyorsa benle yine her bayramı ailemle geçiririm. Hayır gitmiyoruz yemeğe ben yemek yaptım derim. Yapmayın yani sen git deyin.
Geçirdim inanın geçirdim başka zamanlarda hem de bu halimle ağlama krizlerine girdim. Kesinlikle öyle bana bencil diyen arkadaşlar olmuş ama onun abileri şehir dışından geldi diye ben 10 gün boyunca nerdeyse kendi ailemi göremedim. Evlilik yıldönümümde burdalardı birde. Bu seferlik böyle olsun her zaman olmuyor ki diyor. İnanın kocama da aynı şekilde kızıyorum. Ama değiştiremiyorum. Bağırınca ben suçlu oluyorum. Bizimkilerle de çıktımı bütün gün geziyormuşuz denize gidiyormuşuz onun ailesi onları yapamıyormuşuz. Bir şekilde haklı çıkmaya çalışıyor. Sakin olunca da fırsattan istifade yapıyorlar.cinnet gecirin. rest cekin..hamilesiniz siz. sakin sakin gecirmeniz gereken gunleri size zehir etmisler. sizinkiler de aile, sadece kocaninkiler mi aile?
sahte cinnet gecirin tabi bebeginizi ve kendinizi uzmeden.
bir kere tyzeleri kabul etmeyin. ben yardim ederim demekle olmaz o is.
teyzenlere yardim edecegini soylemistin, ben annemlerde yatacagim sende onlarla ilgilwn diyip ailenize gidin
korkmayin bosamaz sizi. birkere duzgunce soylemissniz olmamis..simdi sira anladigi dilden duzgun olmayan sekilde soylemeye gelmis. insallah yaparsiniz bunu.
yarin bebek dogdugunda hele evinizden hic cikmayacaklar bunu da biln. dur demeniz sart.
İnşallah eşlerimiz düzelir diyeceğim ama maalesef boş bir istek olacak. Umarım ben bebek doğunca değişir diyorum.inan kelin merhemi olsa misali bende çaresizim :)
Sizin kendinizi ifade etme anlamında sıkıntınız varGelsinler mi diye sorulmadı ki aynı ortamdaydık sana gelmek istiyoruz diyenler oldu. Ayıp olmasın diye buyrun gelin dedim. O kadar kişi olacaklarını tahmin bile etmedim. Zaten her zamanki gibi kayınvaliden o şuan çalışmıyor istediğiniz zaman ayarlayabiliriz diye lafa girdi.
Açık açık söylememek yerine başka yere yatırmalarını söyledikten sonra orası olmaz orası olmaz dediler o zaman siz ayarlayın demek durumunda kaldım.
Benim ailem onlar kadar kalabalık olmadığı için bir gün içinde bayramlaşma faslı bitiyor zaten. Onlarda öyle değil ki köye gidiliyor buraya birileri geliyor herkes dip dibe yani.
Evde yemek var daha yeni yaptım dedim en son öyle olunca dursun onları da yarın yeriz dedi eşim daha üstüne ne yapabilirim ki
Geçirdim inanın geçirdim başka zamanlarda hem de bu halimle ağlama krizlerine girdim. Kesinlikle öyle bana bencil diyen arkadaşlar olmuş ama onun abileri şehir dışından geldi diye ben 10 gün boyunca nerdeyse kendi ailemi göremedim. Evlilik yıldönümümde burdalardı birde. Bu seferlik böyle olsun her zaman olmuyor ki diyor. İnanın kocama da aynı şekilde kızıyorum. Ama değiştiremiyorum. Bağırınca ben suçlu oluyorum. Bizimkilerle de çıktımı bütün gün geziyormuşuz denize gidiyormuşuz onun ailesi onları yapamıyormuşuz. Bir şekilde haklı çıkmaya çalışıyor. Sakin olunca da fırsattan istifade yapıyorlar.
Allahtan teyzeleri dayısı abis şehir dışında ama maşallah herşeye yetiyorlar. Yok ondan eminim doğumdan 1 gün sonra herkesi doldurmaya başlar kayınvalidem. Eşime onuda söyledim bak ben 1 ay sonra mevlid yapacağım. Ameliyatlı olucam eve çok insan gelmesn sen anneni uyar. Gelmek isteyen insana nasıl gelmein diyelim diyiveriyor o zamanda