- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi demetriadevonne
Cunku annesi bi tane kırmaya kıyamıyor ama sizi kırdıgının farkında değilArtık 2 yılda oldu ama hala böyle inanılır gibi gelmiyor bana bazen. Düzelmeyeceği belli dediğiniz gibi.
Aynen öyle tek çözüm eşim ama hiç bir zaman beklediğim tepkileri göstermiyor.
Yazdıklarınızın neredeyse tamamını bende yasadım ama ben bir ay dayanabildim
Eh yeter be madem bu kadar düşkündün annene ne diye evlendin koloni gibi yasayalım diye mi hadi herkes kendi ailesiyle yasasın vs diyip rest cektim
özellikle son bi misafirlige gidicez o haftasonu kendi de misafir alıyor diye gitmeyin bana gelin diye tutturması son nokta oldu. Arayıp ogluna ayrı bana acıtasyon yaptı ama defalarca arıyor neler neler diyor o kişi benden degerlimi tabi ben kimimki bana geleceksiniz bilmem ne. Ne alaka dedik niye yani davetliyiz önceden sözümüz var oraya gidicez diyoruz ama tüm sülale bize gelicek sizde gelmeniz lazım. E bana sordun mu plan yaparken yok. eşime annen sanırım evlendigimizin ayrı bi aile kendi planlarımız olabileceginin farkında değil sen annene git ben davet edildigimiz yere hatta gitmişken kal orda cunku bizim ayrı bi evimiz yok +30yaslarındayız ama o ne isterse anında o olacak e bende kendi aileme gideyim bi süre vs diye konustum annesini ilk defa o gün arayıp sen benim yuvamımı dagıtmak istiyorsun işimiz var diyoruz planımız var diyoruz niye sürekli arayıp ısrar ediyorsun senin yüzünden evde huzurum kalmadı vs minvalinde bir cıkıs yapıp son bir tartısıp yola getirdi
Demem o ki sen birazda gec kalmıssın ama eşini gercekleri görmesini saglamak adına bi cıkıs yapmaya zorlaman lazım
Yoksa böyle ördek ailesi gibi yasamaya devam edersiniz