valla linki bende bulamam şincik dur iki dakka anlatiiim
Biz evlendik kızgınlıktan dolayı erkek tarafından kimseyi evimize davet etmedik
Onlarda davet beklenirmiş haliyle gelemediler
1 ay kadar sonraydı kaygana kızına gelme bahanesiyle bizim ilçeye geldi
Bizde hoşgeldine gidince peşimize takıldı evimize geldi niyeti 1 hafta kadar kalmakmış
Neyse gece oldu yatma vakti geldi
Annecim koltukların üstünde rahat yatılsın diye incecik yataklar yapmıştı
Ama ben sermedim taş gibi koltuğun üstüne onun gönderdiği zımpara kağıdı gibi çarşafı odun gibi yastığı ve temmuz ayında yine onun gönderdiği yorganı serdim
Sabah kalkınca biraz kemikleri tutulmuştu koltuklarda çok sertmiş dedi
Tek başına düğün yapan adam bu kadar yaptı ben memnunum dedim
Kahvaltıda benim kollukları (Bilezik demekmiş) sorunca bende ne taktınız ki ne soruyorsunuz deyince bi sessizlik olduydu
Sonra ben aldım elime telefonu dur damadını (görümcekin kocası) arayayım da seni otogara arabayla bıraksın
Burdan uzak yürüyüp yorulma dedim kaydirigubbakcemile3
Kadını paket ettim öğlen olmadan yolladım
Bende espirik olsun diye efendim dedim zaten kaydirigubbakcemile3
Valla şekerim eşim ve sağlığı söz konusu olduğu zaman cadılıkta üstüme yoktur
İçine atmak susmak yutmak saygı değildir bana göre ezilmektir
Eeee bende de ezilecek göz yok delikafadulden
baştan kendiniş ezdirmemişsin maşallah yazdıklarını kah gülerek kah üzülerek okudum diğer arkladaşlarında demekki böyle sorumsuz anne babalar çok var bari bişey yapmadınız bari rahat bırakında mutlu olsunlar
valla linki bende bulamam şincik dur iki dakka anlatiiim
Biz evlendik kızgınlıktan dolayı erkek tarafından kimseyi evimize davet etmedik
Onlarda davet beklenirmiş haliyle gelemediler
1 ay kadar sonraydı kaygana kızına gelme bahanesiyle bizim ilçeye geldi
Bizde hoşgeldine gidince peşimize takıldı evimize geldi niyeti 1 hafta kadar kalmakmış
Neyse gece oldu yatma vakti geldi
Annecim koltukların üstünde rahat yatılsın diye incecik yataklar yapmıştı
Ama ben sermedim taş gibi koltuğun üstüne onun gönderdiği zımpara kağıdı gibi çarşafı odun gibi yastığı ve temmuz ayında yine onun gönderdiği yorganı serdim
Sabah kalkınca biraz kemikleri tutulmuştu koltuklarda çok sertmiş dedi
Tek başına düğün yapan adam bu kadar yaptı ben memnunum dedim
Kahvaltıda benim kollukları (Bilezik demekmiş) sorunca bende ne taktınız ki ne soruyorsunuz deyince bi sessizlik olduydu
Sonra ben aldım elime telefonu dur damadını (görümcekin kocası) arayayım da seni otogara arabayla bıraksın
Burdan uzak yürüyüp yorulma dedim kaydirigubbakcemile3
Kadını paket ettim öğlen olmadan yolladım
sen yine burda okudugumuz gelin kaynana olaylarında şanslısın çünkü eşin senden yana sonuna kadar okudum işallh kocası ondan taraf olur diye ....olmuş nihayet...bide canım kusura bakmada gülesim geldi ne talihsiz başın varmış senin ya yolda çingene saldırmış arı sokmuşgelinligin taşları boynunu kanatmış neyse şimdi eşinle iyisin ya onlar unutulur gider ..kocanla babasıda kendi sorunlarını kendileri halletsinler bence sen dahil olma onlar barışır küser olan sana olur arada...
sahrud yıllarca bekledıgın hayalını kudurgun seyın gerceklesecegı gun boyle seylerı yasamız olman gercektende cok uzucu.bende dugun gunumde cok uzucu seyler yasadım ama bısver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?