Eşimin Ailesi

valla bayıldım sana kaydirigubbakcemile3yine sizinkiler yorgan vermiş yastık vermiş bizimki 1 iğne almadı askım aldı herseyi ailem aldı cok sukur herseyimizde var daha gelmiş ona buna laf edio gecen banyonuz çirkin sizin diyo annem koçtastan banyo aksesuarları almıstı havlusu paspası bile takım dusun bunları bosuna almısınız banyoda hiç görünmüo dio allahım dedim sus dilek sus dedim daha 2 ay olmadı biraz zaman gecsin pençeni gösterirsin dedimkaydirigubbakcemile3 iyiki eşim yanımda hep annem boş boş konusur oralı olma dio ama yok ben biriktiriom hepsini gun gelir patlarımkaydirigubbakcemile3

Yorganı vermezlerdi aslında boş gelmişlerdi
Ev yerleştirirken gelip tepemizde dikilip benim çeyizi seyrediyorlardı
Annem bak kızım bu misafire bu size bu günlük bu hasta falan olduğunuzda diye gösteriyordu
Döndüm kayganaya eee siz gelince neyde yatacaksınız bişey yok mu dedim
Düğünden evimize dönerken evdeki yorganlarından birine bi zımpara kağıdı gibi nevresim geçirmiş
Alakasız renkte de bi çarşaf odun gibi yastık verdi
Bende bi yorgan naylonuna tıkıştırıp koltuğun altına attım
Geldiklerinde seriyorum yatıyor daha bi kere geldi ama bidaha gelmez sanırım

benim görümcemde ceyizinden kalma bir yorgan verdi bide nevresim takımı diktirmiş onu begendim ama kaynanam hiçbişi ya insan bi dikiş kutusu fln alır en azından ama yok ya banamı garip gelio bilmiorum ama evimize ilk geldiğinde torunuda yanında kahvaltıdan kalktık kızda yedi yani yemese neyse dicem neyse kalktık odaya geldik oturur oturmaz ya bu kız yemedi bişey ben kalkıyımde aksamdan kalan corbayı ısıtayım dedi baktım kalktı bana hiçbişi demio sanki kendi evi lmaz: dolaptan aldı ısıttı bende duyuyorum sesleri getirdi kızda yemedi iyice deli oldum ya tamam oğlunun evi ama benimde evim en azından bana sorsaydı hiç sevmem öyle dolabı acıp fln bana sormadan bişi yapanları bide evime ilk defa gelmiş ya abartıomuyum sence ya

Canım,talihsizliğine çok üzüldüm. Senin talihsizliğin; çıkarları uğruna yapması gereken babalığını bir kenara bırakan,hesap adamı,paracı,bencil ve evladını bile kullanmaya kalkan,onun saadetini bile riske atan bir kayınpederinin olması....Sen de herşeyin farkındasın.Eminim senin ailen de bunlara çok üzülüyor,sinir oluyordur ama "aman kızımız mutlu olsun,tatsızlık çıkmasın..." diye susuyorlardır.
Benim diyeceğim; eşinle aran iyiyse,mutluysan, olan biteni onun başına kakmadan babasına olan kızgınlığını uygun bir dille ifade etmen ve seni çok incittiğini belirterek mesafeli olmak istediğini söylemen gerek.Evet,hazır size küsmüşken bu durumu değerlendir.Bu adamdan ne oğluna,ne sana fayda yok,ancak zarar verir.

sen yine burda okudugumuz gelin kaynana olaylarında şanslısın çünkü eşin senden yana sonuna kadar okudum işallh kocası ondan taraf olur diye ....olmuş nihayet...bide canım kusura bakmada gülesim geldi ne talihsiz başın varmış senin ya yolda çingene saldırmış arı sokmuşgelinligin taşları boynunu kanatmış neyse şimdi eşinle iyisin ya onlar unutulur gider ..kocanla babasıda kendi sorunlarını kendileri halletsinler bence sen dahil olma onlar barışır küser olan sana olur arada...

bence bu olayı nimet bil değerlendir canım yoksa benim gibi çoookk pişman olursun

hakkını savunabildiğin için tebrik ederim seni ezdirmiyorsun kendini..
eşinde senden yana olduğu için şanlısın..
allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

baştan kendiniş ezdirmemişsin maşallah yazdıklarını kah gülerek kah üzülerek okudum diğer arkladaşlarında demekki böyle sorumsuz anne babalar çok var bari bişey yapmadınız bari rahat bırakında mutlu olsunlar

Sadece benimle uğraşsalar razıyım
Evel allah haklarından gelirim
Ama eşim böyle bi aileye sahip olmaktan pek memnun değil ve içine ata ata hastalık sahibi oldu
Düğünde olanlara o zaman deliricem sanmıştım ama şimdi bende gülüyorum

sizi anlıyorum olumsuz çok şeyler yaşamışsınız.ama bu şekilde davranmanız bence hoş olmamış.ilerde sizde kayınvalide olduğunuzda gelininiz size böyle davransa hoşunuza gider mi?olumsuz şeyler yaşasanızda böyle kovar gibi davranmanız bence pek hoş olmamış

Sorma bende şimdi gülüyorum başımıza gelmeyen kaldı mı diye
bBde bööyle gelin öpücem diye çekiştirirler ya bi canım acıdı ki sorma
Biri öptü ikisi öptü baktım kanadıkça kanıyor kimse tınmıyor
Bende kendimi geri çekip tokalaşmaya başladım yasakkelime
Asıl komedi orda oldu yaşlı başlı bi kadın tuttu elimi illa çekiyor öpecem diye
Beni sinir bastı bi hışımla kötükedihüso tamam işte tokalaştın öpmesen olmuyor mu dedim
Kadın ağzı açık şaşkın bana baktı delikafadulden akannehir :bbo:
Sonra kadını Hayınpederin yanında gördüm
Meğer kadın halaymış kaydirigubbakcemile3 allah size kolaylık versin demiş
Bunu el öpmeye gittiğimizde hayınpeder anlattı
Eşimde elini omzuma koyup size niye kolaylık olsun ki ben kendime eş sevdim aldım
Siz bayramdan bayrama görürsünüz
Hem damarına basmazsanız benim karım melektir dedi :lepi:
Çok seviyorum ben kocamı yaaa
Dan diye veriyor cevabını aynı ben :kedi:

Sevgili symt sadece bana yapsalar başa çıkardım
Ama herkesler nişanlısıyla sinema tiyatro sahil gezerken ben nişanlımla doktor endoskopi laboratuvar geziyordum
Balayına gidemedim hastanelerden tahlillerden fırsat bulup
Benim düğünümü rezil ettiler
Üstüne bide bilezik sorunca insan sakin olamıyor
Ben olamadım ayrıca annem beyin ameliyatı olmuştu ve ben o gün tekrar annemin yanına gidecektim
Bunu bile bile 1 haftalığına gelmesi de düşündürücü

ayyy sahrud sorma canım.benım dugunde de takıda yaslı yaslı kadınlar hepsı tek tek elını uzattı opsun dıye..ama bızım taraf yanı annemlerın memleketten komsular ıdı.bısey dıyemedım....

Ben öpmedim ki tokalaştım işlerine gelirse
Canım o kadar yanıyordu ki gelinliğin iç tarafı hep kan olmuştu
Çekiştirip durmasalar yine öperdim belki ama sarılacaklarmış bide çok canımı acıttılar
Onlar gelini öpmeyince bişey olmaz ama
Öptükçe benim canım acıdı
Öpmede dediysem çene alın ikilisi :kedi:
Öyle ciddi ciddi bi öpme faslı yapmadım halacıkta hemen şikayet etmiş dedikoducu
Eşim onun kızını almadı ya bende pek bi sosyetik şeherliyim ya
Beğenmedi beni

ayyy hayın pederının kardesı ne beklersın...sosyetık gelınlerız varmı ıtırazı olannn

sahrud yıllarca bekledıgın hayalını kudurgun seyın gerceklesecegı gun boyle seylerı yasamız olman gercektende cok uzucu.bende dugun gunumde cok uzucu seyler yasadım ama bısver

Onun itirazı zaten aslan gibi yeğeni yaban ellere kaptırmaktı
Ben onlar gibi olsam da beğenmicekti
Benin hayınpederin topraklarını bu hatun ekip biçiyor senelerdir
Kızını kocama verip toprakları elinde tutmak istemiş
Gelin gelir oğlanın aklını çeler paylarını isterler diye korkuyor :sinifsinif:
Bende bildiğim için bi fırsatını bulup aslında köyde bi ev ne güzel olur
Arada gider bağ bahçe yaparım kafa dinleriz dedim kaydirigubbakcemile3
Kadın artık korkudan 3 buçuk atıyor

sahrud yıllarca bekledıgın hayalını kudurgun seyın gerceklesecegı gun boyle seylerı yasamız olman gercektende cok uzucu.bende dugun gunumde cok uzucu seyler yasadım ama bısver

Sen bizi dinledin okudun sende anlat
Elimiz dilimiz döndüğünce destek olur derdini dinleriz

eşimin babasıyla annesi boşanmış eşim babasıyla kalıodu o adamda evli bi cadıyla bu cadı kadın beni istemedi aslında eşim üvey oğlu oldugu için eşime bişey yapmak istemedi sebep bu yani babasıda kukla gibi olmuş kadın ne derse o kadının kendi oğlu var eşimden küçük ilk önce o evlenecekmiş o evlenemden eşim evlenemezmiş neden birikmiş parası vardı hepsi ona gitsin diye eşimde senlemi uğrasacam dedi carptı kapıyı cıktı annesine gitti babasıyla görüşmüyor yani neyse biz davetiyeleri fln bastırdık dagıttık bunlar(babasıyla o kadın) kapı kapı dolaşıp lütfen gitmeyin ölümü görun gitmeyin düğünlerine demişler ay gitmedikleri ev kalmamıs ya bizimde düğüne beklediğimizden cok az kişi geldi yine cok sukur salon doluydu rezil olmadık ve babasıda gelmedi düğüne adama bak ya kadın ne derse onu yapıo eşim babasını üvey kardeşini kendi çalıştıgı yerde işe soktu acıkta kalmasınlar diye bizim dugunden 1 gun önce kardeşi hırsızlık yaparken yakalanmıs işten cıkarmıslar patron dugunumuze geldi söyledi babasınada iş yerinde calısanlar dugunumuze gelirken yapma gel götürelim senide demişler ben o dugune gidersem eve almaz beni demiş
eşim herseyi tek basına yaptı sağolsun görümcemin verdiği bir nevresim takımından baska bişi görmedik daha bide bana gelip bunu nerden aldın bunu nasıl yaptın banada yap demiyolarmı deliriorum ama çok sükür eşim hep benimle bunun farkındaim ama asla ezdirmem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…