Eşimin Ailesi

Hani insan borç yapar borç ister ama bunlar güzellikle olur
Benim bi dayım çok fakir bizim yardımlarımızla tavukla yoğurtla bişeyler üreterek kıt kanaat geçinir
Düğünümde ve nişanımda herkes altınlar bilezikler takarken o ezilmesin diye ben ona birer çeyrek aldım verdim
Al sende bunu tak dedim
Demem o ki yok deseler yok olsa anlardım
Ama sen kimsin ki bizim düğün bahşişimizi karıyla kızla yedin be şe...fiz diyesim geliyor

aynı eşimin abisi ya eşimin abiside düğün bahşilerini bide hepsi dolar onları almıs cebine koymus ben veririm onlara demiş düğünden cıktık bara gidioruz eğlenmeye petrolde durdu para yok nasıl alacam benzin diyip duruo eşime duyuruo eşimde cıkardı para verdi aldı cebine koydu sonrada dier abisini aradı abi para yok benzin alacam kartını versene die adamda indi arabadan kart verdi biz şok olduk bizden aldı cebine koydu zaten dolarlarda cebindeydi geri benzinide kartla aldı gecede barda içeri girmiolar karısıyla ne oldu dedi eşim bizim paramız yok siz eğlenin biz burda bekliyoruz diyo ay bu kadar numaracı olur bi adam nefret ettim o an ondan ayrıcaa bana aldıgı bilezigide kendi almamıs abisi alıp vermiş al sende bunu tak diye ve bize borca aldım kuyumcu geri istio diyo allahım ya allah ıslah etsin böyleleri canım cok sıkılıo valla ama eşim yanımda onada diyorum uzulme diye canım seninde eşin senin yanında cok sanslısın gecmiş olsun eşinede

Ben biraz uyanıklık yaptım içime mi doğdu nedir bilmem
Gelinliğime bi kese yaptırmıştım
Takı töreninden sonra eşimle ikimiz gelin odasına geçtik o kapıyı tuttu ben herşeyi keseye koydum
Kimseye emanet etmedim hatta eşimin halası ablası bozulmuştu
Sonradan ablasına dedim bak böyle oldu kim bozulmakta haklı
Hayınpeder takı sırasına girmeyip ona verilen zarfları yemiş
3 bin tl kadardı

of ya azda deilmiş 3bin tl benim mersinde nikahım istanbulda düğünüm oldu benimde kesem vardı mersinde herseyi keseye koydum istanbuldada törenden sonra eşimle odaya gectik bi baktım yengesi ablası o gıcık abisinin eşi peşimizden koştular bende hemen kusagı cektim attım keseye bilezikleri çıkarmadım kolumdan ver cantana koyalım fln dediler eşim yok kolunda kalsın dedi valla hiç umrumda olmaz millet bizim düğünü kendilerinin kurtuluşu olarak görmüş abisi biz ona vermedik diye bu dugun bizi mahvetti demiş aman ne derse desin abna dürüst olsaydı işi gucu eşimi kandırıp parasını almak şimdi yeni evlendim ya kesin gelin geldi böle yaptı diodur ama biliolar deli damarım tutarsa yıkarım ortalığı ondan bana söylemiolar ama eminim

Aslında ben kendimi karda sayıyorum
Eğer o kazığı yemesek bu adam bizden ara ara bişeyler tırtıklamaya devam edecekti
Kızlarından alıyor çoğu zaman vermiyor yada tomarla alıp kuruş kuruş veriyor para heba oluyor
Bizden de düğünden 1 ay kadar sonra istedi.
Önce kaygana altınları sordu nne taktınız ki ne soruyorsunuz anca borcumuzu ödüyoruz biz dedim
Sonra hayınpeder arayıp altınlardan kalan vardır kredi çektim ödeyemedim dedi
Eşim sen bizden alacağını çoktan aldın bizim sana bi borcumuz yok dedi
Böylece 3 binle yakamızı kurtardık

evet ya bide takmamıslarda zaten bide para istio ay ben hiç dayanamam ama sen guzel cevabını vermişsin abiside eşime dioki taksitlerinizi yatırma şimdi ben borca aldm bileziği onu verin ben dier ay butun taksidinizi yatırırım diyo hayatta guvenmem eşimde sen benim hesabıma karısma dedi sana soruomuyum dedi işte ondan küstü aman bizde kurtulduk valla eşim bekarken onlara o kadar sey yaptı borcsa eşime kaç lira borcu var ama biz ses cıkarmıyoruz sizinki yine acık acık istio eşimin abisi eşimi kandırıo mesela bişi alıolar 100 liraysa 300 lira dio eşimden cok para alıodu coğunu yakaladık bizde ama yazık yani insan kardeşine yaparmı bunu

Ah canım kahretsın onları rabbım.bızımde dugunde 3 bın tl para cıkmıs.belkıde daha fazla bıze o kadar dedıler.salon parası falan verdık o paradan.neyse gerıye 1200 falan kalmıs .ben elıme alıp sayamadım bıle.gÖrÜmcek kaynıma dedı al paraları bankaya yatır.o zaman kaynımla ortaktı hesabımız.ne gorumcem nede kaynım ıgne bıle takmadılar.esımde yanımızda.hıcbısey demedı sankı nutku tutuldu adamın.altınlarıma dokunmadılar ama hala yanarım o paralara.esımde coook pısman anlayamadım o an deyıp duruyor.bende esıme dıyorum mılyarlarım olsada o paranın asla yerıne gecmez dıyorum.haklısın dıyor ama ıs ısten coktan gectı.bı zaman sonra kaynıma solemıs esım ıste yengen kızıyor sana dıye.ne dese begenırsın.o paranın yarısını yanı 600 hesap ayırırken sız aldınız.dıger 600e de gelınlık damatlık aldınız ya...yuhhh kı ne yuhhh.utanmaz ınsanlar...

Akrabanın akrabaya ettiğini akrep akrepe etmezmiş
Ben bide öyle cadaloz bi gelinim ki annem babam teyzelerim dayım vs
hatta 3 günlük memur kardeşim bile bilezik takarlarken resim çekilmişti
O resimleri tabl ettirdim salonun çeşitli yerlerine çerçeveleyip koydum
Hayınpederim görünce ahhh canıım 3 günlük memur kardeşim bile iyi bi bilezik taktı dedim
Kaygana bizde hiç düğün resmi yok deyince bunlardan verirdim ama bizimkilerin takı resimleri
Sizden bişey takan olmadığı için resim yoktur dedim kaydirigubbakcemile3
Çok fena bi gelinim yaaaa :lepi:

Bide eşim iyileşse değmeyin keyfimize
Dilimde bi türkü hem söylüyorum hem yemek yapıyorum
Kaynanam kara biber kaynatam ondan beter
Al onları allahım yaşadıkları yeter :kedi:

cadı gelinler sizi

Efendin canım bana mı seslendin kaydirigubbakcemile3

Bugün düğün yaptık gelin aldık diye ortalıkta yüzsüzce geriniyorlarsa
Benim onları rezil etmemenden kaynaklanıyor
Benim gibi gelini öpsünlerde başlarına koysunlar
Ama hep söylüyorum iki bekar erkekleri daha var onlardan bulsunlar inşallah

senin diğer konularda yorumlarınıda okumustum cnm harikasın valla ben bu kadar laf cakamıyorum gecen kaynanam geldi biz boschun en üst modeli olan fırınlı ocağı aldık bana gelmiş bu eski model ben evlenirken bundan almıstım neden bundan aldınız diyorki bizim eve 1 iğne bile alıp gelmeyen bir kadın evde ne varsa eşim ve benim ailem aldı eşimin tarafından 1 lira bile vermediler bide benim ailemin aldıgı esyalara laf söylüyor bende dedimki senin yasında bundan mı vardı beğenmediysen sen alsaydın dedim eşimde gülüo arkada manyak kaydirigubbakcemile3 eşim dediki anne saçmalama allah askına sus konusma karısma bişiye dedi eski model demesinin sebebi set üstü ocakla fırını ayrı alacakmısız :umursamaz: ay insan derki oğlumu evlendirdim evine 1 sey almadım susayım bari der

Ben çoçukkende böyleydim anam babam olsa lafı gediğine oturdurdum
Hakkım varsa sonuna kadar savunurdum azcık cadıydım
Ha şu vardı kimseyi küçük düşürmeden haksızlık yapmadan laf sokuverirdim
Ama bunların ne duruma düştükleri artık beni ilgilendirmiyor
Hiçbiri kocamdan kıymetli değil

Sen bide benim kayganayı misafir edişimi okuduysan
Komediydi uzun süre daha gelmez sanırszam

valla linki bende bulamam şincik dur iki dakka anlatiiim
Biz evlendik kızgınlıktan dolayı erkek tarafından kimseyi evimize davet etmedik
Onlarda davet beklenirmiş haliyle gelemediler
1 ay kadar sonraydı kaygana kızına gelme bahanesiyle bizim ilçeye geldi
Bizde hoşgeldine gidince peşimize takıldı evimize geldi niyeti 1 hafta kadar kalmakmış
Neyse gece oldu yatma vakti geldi
Annecim koltukların üstünde rahat yatılsın diye incecik yataklar yapmıştı
Ama ben sermedim taş gibi koltuğun üstüne onun gönderdiği zımpara kağıdı gibi çarşafı odun gibi yastığı ve temmuz ayında yine onun gönderdiği yorganı serdim
Sabah kalkınca biraz kemikleri tutulmuştu koltuklarda çok sertmiş dedi
Tek başına düğün yapan adam bu kadar yaptı ben memnunum dedim
Kahvaltıda benim kollukları (Bilezik demekmiş) sorunca bende ne taktınız ki ne soruyorsunuz deyince bi sessizlik olduydu
Sonra ben aldım elime telefonu dur damadını (görümcekin kocası) arayayım da seni otogara arabayla bıraksın
Burdan uzak yürüyüp yorulma dedim kaydirigubbakcemile3
Kadını paket ettim öğlen olmadan yolladım

sahrudcum sana dedim..ama şaka niyetinde söyledim..
eşinin ailesinin yaptıklarını tabiki de onaylamıyorum..

Bende espirik olsun diye efendim dedim zaten kaydirigubbakcemile3
Valla şekerim eşim ve sağlığı söz konusu olduğu zaman cadılıkta üstüme yoktur
İçine atmak susmak yutmak saygı değildir bana göre ezilmektir
Eeee bende de ezilecek göz yok delikafadulden

tebrik ederim seni
ezilmeyip hakkını savunuyorsun
allah bir ömür boyu mutluluğunuzu sürdürsün..

Bende espirik olsun diye efendim dedim zaten kaydirigubbakcemile3
Valla şekerim eşim ve sağlığı söz konusu olduğu zaman cadılıkta üstüme yoktur
İçine atmak susmak yutmak saygı değildir bana göre ezilmektir
Eeee bende de ezilecek göz yok delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…