- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
valla linki bende bulamam şincik dur iki dakka anlatiiim
Biz evlendik kızgınlıktan dolayı erkek tarafından kimseyi evimize davet etmedik
Onlarda davet beklenirmiş haliyle gelemediler
1 ay kadar sonraydı kaygana kızına gelme bahanesiyle bizim ilçeye geldi
Bizde hoşgeldine gidince peşimize takıldı evimize geldi niyeti 1 hafta kadar kalmakmış
Neyse gece oldu yatma vakti geldi
Annecim koltukların üstünde rahat yatılsın diye incecik yataklar yapmıştı
Ama ben sermedim taş gibi koltuğun üstüne onun gönderdiği zımpara kağıdı gibi çarşafı odun gibi yastığı ve temmuz ayında yine onun gönderdiği yorganı serdim
Sabah kalkınca biraz kemikleri tutulmuştu koltuklarda çok sertmiş dedi
Tek başına düğün yapan adam bu kadar yaptı ben memnunum dedim
Kahvaltıda benim kollukları (Bilezik demekmiş) sorunca bende ne taktınız ki ne soruyorsunuz deyince bi sessizlik olduydu
Sonra ben aldım elime telefonu dur damadını (görümcekin kocası) arayayım da seni otogara arabayla bıraksın
Burdan uzak yürüyüp yorulma dedim kaydirigubbakcemile3
Kadını paket ettim öğlen olmadan yolladım
valla bayıldım sana kaydirigubbakcemile3yine sizinkiler yorgan vermiş yastık vermiş bizimki 1 iğne almadı askım aldı herseyi ailem aldı cok sukur herseyimizde var daha gelmiş ona buna laf edio gecen banyonuz çirkin sizin diyo annem koçtastan banyo aksesuarları almıstı havlusu paspası bile takım dusun bunları bosuna almısınız banyoda hiç görünmüo dio allahım dedim sus dilek sus dedim daha 2 ay olmadı biraz zaman gecsin pençeni gösterirsin dedimkaydirigubbakcemile3 iyiki eşim yanımda hep annem boş boş konusur oralı olma dio ama yok ben biriktiriom hepsini gun gelir patlarımkaydirigubbakcemile3