• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

bir görümce püskürtme eylemi daha basarıyla sonuclanmıstır kaydirigubbakcemile5

bir görümce püskürtme eylemi daha basarıyla sonuclanmıstır kaydirigubbakcemile5

Var ya içine mi doğdu beni mi tanımaya başladın nedir bilmem
Akşam gittiklerinde aynen bu cümleyi anneme mesa atmıştım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senide tanıdımda içimede doğar bazen bişi sölerim nerden bildin derler ama burda seni tanımam daha önde kaydirigubbakcemile3

Ama görümcek evine gidince çocuklarla eşinin başına neler geldi bilemicem
Vay efendim benim supanglem kötü mü sen benim hamsi temizlemeyi bilmediğimi neden söyledin
Dün kü gelinin yanında beni rezil ettiniz Çok üzgünüm çoook

Eşiyle çocuklara sayıp durmuştur
Eşim ablam çok kötü bombardımana tutuldu dedi
Artık benimle iyi geçinmesi gerektiğini anlamıştır
Bana iyi olsun ben ona her bildiğimi anlatayım
Nolucak elime yapışmaz ya
Ama beni yeni gelin beceriksiz sosyetik anarşik gibi görmesin yoksa böyle olur :lepi:

alemsin kız annemde cok guzel yemek yapar dedemle babaannem birbirlerine girmişlerdi bu yuzden evde tavuk yemio dedem bizim evde yiyo sen yapamıon gelin guel yapıo ondan yiyorum demişti tabi kabak anneme patladı babaannem hep senin yuzunden sen alıstırrdın bunu dedi durdu ağladı bidekaydirigubbakcemile3

Ama benim herifte az uyanık değil akşam ben onlara hoşgeldin derken
Eşimde yufka poşetini çöpün dibine ittirip poşetin ağzını bağlamış ki
Hazır yufka olduğunu anlamasınlar diye
Gece gülerek anlatıyordu
Onunda zoruna gidiyor eşine yapılan haksızlıklar ama ailesi napsın garibim
Yine de bi çok kocadan daha çok destek oluyor bana

aman onlar ne yaparsa yapsın.ama mesafeniiz koruyun.eşinizin sizin tarafınızda olması harika.llahtan ailem deyip onlara sarılmıyo seni dışlamıyor..

Allah nazarlardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar: eşim bitanedir
Bazen ona acaba seni hangi hastanede karıştırdılar diyorum
Hiiç ailesine benzemiyor
Ben Lisede evden ayrılıp yatılı okudum sonra iş hayatı derken azcık kendimi yonttum diyor :kedi:

Dün biliyorsunuz görümcem ve kolonisi geldiler
Şimdi ben teknolojik alanda çalışıp siyasi bi ideolojisi olan mitinglere eylemlere katılan
Sivil toplum örgütlerinde görev yapan biri olduğum için ev işinden anlamam sanıyorlardı
Su böreği yaptım ama kızlar sakın çaktırmayın hazır yufkaydı kaydirigubbakcemile3
Eşim muziplik olsun diye benim karım su böreği bile açar dedi
Bissürü hazırlık temizlik yaptım
Ortalıkta gözü kalacak kırılacak ne varsa kaldırdım
Koca bi masa donattım herşeye ama özellikle su böreğine ve yaprak sarmama bayıldılar 5er dilim yediler eşim öyle dedi. valla ben lokmalarını saymadım :kedi:
Görümcek önce 3 katlı kurabiyeliğimi beğendi az daha kırılıyordu
Su böreğimi hem övüp hem silip süpürdüler
Çocuklarla baştan pazarlık yaptım uslu durup evimi dağıtmazlarsa size özel sürpriz var dedim
Sağolsunlar ikisi de uslu durdu görümcek senden korktular galiba deyince yooo güzel güzel rica ettim oturuyorlar dedim
Çocuk dediğin başı boş bırakınca yaramazlık yapar tabi dedim
Bilmem anlatabildim mi CADIARZU
Sonra eşim su böreğime teşekkür babında bi öpücük verince Şeniz görümcekin kocası
Millette ne şans var kardeşim benim hanımda hamsi temizlemeyi benden öğrendi dedi
Çocuklar supangleme bayıldılar annem bize supangle diye pudingi yutturuyor dediler
Hatta anne sende tarifini alsana seninki hiç güzel olmuyor deyince görümcem markasını sordu
Hazır değil kendim yaptım dedim ağzı açık kaldı
Daha aklıma gelmiyor
Gelirse yazarım kaydirigubbakcemile3
Gece yorgunluktan sızlanmaktan uyuyamadım ama değdi
Aldılar boylarının ölçüsünü
Anladılar ki bu gelin hem dışarda hem evde çok iyi

İlk sayfadaki yazınızı da okumuş biri olarak bunu okurken resmen zevke geldim kaydirigubbakcemile3

Allah eşinizden râzı olsun, sizi iki arada bir derede mağdur etmemiş. Ama kendisi zarar görmüş, en az zararla atlatır inşallah.

Çok olgun bir insanmış. Siz kimseye saygıda kusur etmeyin, o aradaki dengeyi sağlayacaktır. Çok ciddi şeyler yaşamışsınız ve aranıza birilerinin girmesine izin vermemiş kendini yıpratma pahasına. Çok şanslı bir kadınsınız, ona çok iyi bakın :nazar:

İlk sayfadaki yazınızı da okumuş biri olarak bunu okurken resmen zevke geldim kaydirigubbakcemile3

Allah eşinizden râzı olsun, sizi iki arada bir derede mağdur etmemiş. Ama kendisi zarar görmüş, en az zararla atlatır inşallah.

Çok olgun bir insanmış. Siz kimseye saygıda kusur etmeyin, o aradaki dengeyi sağlayacaktır. Çok ciddi şeyler yaşamışsınız ve aranıza birilerinin girmesine izin vermemiş kendini yıpratma pahasına. Çok şanslı bir kadınsınız, ona çok iyi bakın :nazar:

Teşekkür ederim canım
Dediğin gibi kimseye saygıda kusur etmeden kavga gürültü olmadan
Becerilerimle mutluluğumuzla ağırlığımızla eziyoruz bize çektirenleri
Eşime bakmaya gelince ben geçenlerde okuduysan biliyorsundur
Eşimi baygın buldum koridorda sırf ona bişey olursa diye aklım çıktı
İki hafta evin içinde peşinde dolaştım
O uyurken ben başında sabahlara kadar hiç uyumadan nöbet tuttum
Akşam görümcek kocama biraz süzüldün mü sen dedi
Kocam yok abla düğünde 78 kiloydum şimdi 94 oldum hatunun elleri pek marifetli çamura bile tat veriyo dedi
Ben hep söylüyorum eşim iyi olsun yeter ki ben evvel allah herkesin hakkından gelirim

Teşekkür ederim canım
Dediğin gibi kimseye saygıda kusur etmeden kavga gürültü olmadan
Becerilerimle mutluluğumuzla ağırlığımızla eziyoruz bize çektirenleri
Eşime bakmaya gelince ben geçenlerde okuduysan biliyorsundur
Eşimi baygın buldum koridorda sırf ona bişey olursa diye aklım çıktı
İki hafta evin içinde peşinde dolaştım
O uyurken ben başında sabahlara kadar hiç uyumadan nöbet tuttum
Akşam görümcek kocama biraz süzüldün mü sen dedi
Kocam yok abla düğünde 78 kiloydum şimdi 94 oldum hatunun elleri pek marifetli çamura bile tat veriyo dedi
Ben hep söylüyorum eşim iyi olsun yeter ki ben evvel allah herkesin hakkından gelirim

Bu başlığı önce sondan, sonra nasıl başlamış bu diye biraz da baştan okumuştum. Az evvel geri kalana da baktım, ve okudukça sizi takdir ettim, ikinizi de. Allah sizi birbirinize bağışlasın, başka sıkıntı vermesin.

Keşke her çift sizin gibi kenetlenebilse, problemleri kendi içinde çözmeye çalışıp dış etkenlere karşı birbirini koruyabilse.

Maşallah diyorum, Allah bozmasın:nazar:

Yüreğim daraldı, ay vallahi ben de kayınpederim anlayışsız biri derdim ama seninki benim rahmetli kayınpederimden de bir gömlek üztünmüş... Allah sabırlar versin canım ne diyim...

Yüreğim daraldı, ay vallahi ben de kayınpederim anlayışsız biri derdim ama seninki benim rahmetli kayınpederimden de bir gömlek üztünmüş... Allah sabırlar versin canım ne diyim...

Yaşarken hatta yazarken bile yüreğim daraldı nefes alamadım boğuldum
Ama artık hepsinin hakkında gelebiliyorum
Ezilmiyorum
Eşimi de ezdiriyorum
Kavga etmeden onların seviyesine düşmeden küçülmeden çirkinleşmeden
Başım dik içim rahat hepsine meydan okurcasına mutluyum
Herşeye rağmen eşimle çook mutluyum
Ve inanıyorum eşim iyileşecek daha mutlu olucaz

Yaşarken hatta yazarken bile yüreğim daraldı nefes alamadım boğuldum
Ama artık hepsinin hakkında gelebiliyorum
Ezilmiyorum
Eşimi de ezdiriyorum
Kavga etmeden onların seviyesine düşmeden küçülmeden çirkinleşmeden
Başım dik içim rahat hepsine meydan okurcasına mutluyum
Herşeye rağmen eşimle çook mutluyum
Ve inanıyorum eşim iyileşecek daha mutlu olucaz
Allah eşinize sağlık,sıhhat;size de sabır,huzur,mutluluk versin.Allah yardımcınız olsun.bize bu takdikleri verseniz kırmadan ama lafı gediğine koyarak cevabını vermeyi.gerçekten sizden ders alacağm çok şey var.

Allah eşinize sağlık,sıhhat;size de sabır,huzur,mutluluk versin.Allah yardımcınız olsun.bize bu takdikleri verseniz kırmadan ama lafı gediğine koyarak cevabını vermeyi.gerçekten sizden ders alacağm çok şey var.

ıyi dileklerin için sağol canım
Ders alma konusuna gelince estağfurullah bende sağdan soldan gördüklerimi harmanladım
Kendime dersler çıkardım uyguladım işe yarıyor

valla gorumcek puskurtme basarını cok mutlu olarak esımede okuttum.valla helal olsun dedı esımde senın esın ıcın....

Merhaba arkadaşım hikayeni okudum,tüm msj larını okuyamasamda anladığım kadarıyla insanları idare ederek başarıyı mutluluğu yakalamışsın.Dün benim hikayeme de msj yazmıştın hatırlarsan.Bugün düşündümde ve senin yaşadıklarından da yola çıkarak,eşinin ailesini silip atamazsın onları idare etmekten başka çare yok,silip atamadığın gibi daha da bela oluyorlar.O halde yapmacık gülümsemeler ,ufak laf sokmalardan başka çare yok öyle mi?Ben de bayramda eltimlere gideyim tüm yaptıklarına rağmen yoksa eline koz vericem işler kötüye gittiği gibi eşim de saymayacak beni.Ben doğrumu anlamışım konu sahibi arkadaşım??

Merhaba arkadaşım hikayeni okudum,tüm msj larını okuyamasamda anladığım kadarıyla insanları idare ederek başarıyı mutluluğu yakalamışsın.Dün benim hikayeme de msj yazmıştın hatırlarsan.Bugün düşündümde ve senin yaşadıklarından da yola çıkarak,eşinin ailesini silip atamazsın onları idare etmekten başka çare yok,silip atamadığın gibi daha da bela oluyorlar.O halde yapmacık gülümsemeler ,ufak laf sokmalardan başka çare yok öyle mi?Ben de bayramda eltimlere gideyim tüm yaptıklarına rağmen yoksa eline koz vericem işler kötüye gittiği gibi eşim de saymayacak beni.Ben doğrumu anlamışım konu sahibi arkadaşım??

Benim asıl sorunum hayınpederle paramızı karıyla kızla yiyerek bizi borç içinde bırakan
Kınama metresini de getirip herkesin eşimin ve benim gecemi mahveden hayınpeder
Diğerleri hakkından gelinebilir insanlar
Ve ben hayınpederle artık sadece tokalaşıp el öpmüyorum yan yana gelmiyorum
Sorduğu sorulara evet, hayır, iyi, idare eder, gibi kısa cevaplar verip yüzüne bakmıyorum yani sildim.
Geçen bayram bize layık gördükleri fareli rutubetli oda olayından sonra bayramda da gitmiyorum.
Üstelik eşim bu konuda beni zorlamıyor
Eltine gelince o çok başka daha ağır bi durum
Eltin namusuna laf edilmesine göz yummuş heryerde seni konuşuyor
Tehlikeli bi kadın ama eşini eltini kaynını sen biliyorsun
Gitmen gerektiğini düşünüyorsan ben bişey diyemem

Back