• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Yine derdimize bi çare bulamadık
Bissürü ilaçla geri döndük
Eşime çare ararken benim sağlığımda bozulmaya başladı :sinifsinif:

En iyi ilaç moral bence kendizi sorunlardan soyutlayın .eşinin beslenmesine dikkat et doğal ürünler araştır .

Bende morala çok dikkat ediyorum
Doğal ürünlere gelince evimiz aktar gibi fisfisfis
Akşama kadar burda içimi döküp sohbet edip sizler sayesinde enerji depoluyorum
Çünkü bu yaşadığım yerde kimseyi tanımıyorum
Kimseye söylemeyin ama opuyorumnanaktan
Akşam geldiğinde gizlice telefonunun sesini kısıyorum
Kimse aramasın ararsa da duymasın başbaşa kalalım diye
Birbirimize bissürü şirinlik yapıp bitki çayları eşliğinde film seyrediyoruz
Allaha şükür Eşimle çok mutluyum
O benim herşeyim en iyi arkadaşım mesleğimde yardımcım yol arkadaşım
Arada dışardan gelen vızıltılar oluyor ama çokta dert etmiyorum
Susup ben şişeceğime veriyorum cevabını onlar şişiyor kaydirigubbakcemile3
Hepinize teşekkürler

hepsini okudum,eşinizin yanında olun,o da sizin yanında olsun birbirinize destek çıkın...sadece kendi yuvanızı düşünün...yuvanızı maddi konular yüzünden sıkıntıya düşürmeyin...olan olmuş...yüzlerini görmüşsünüz.

Yine derdimize bi çare bulamadık
Bissürü ilaçla geri döndük
Eşime çare ararken benim sağlığımda bozulmaya başladı :sinifsinif:

cnm oncelıkle cok gecmıs olsun.allah sıfalar versın.senın yasadıklarını okuyunca sankı kendı dugunumu gordum,kendı hayatımı da.bız esımle bırbırımızı cok sevdık.aılem vermedı.kactım.esım bunca sene calısmıs hep guvenıs aılesıne ceyızl dıye aldıgı camasır bulasık mak vs eve bırakmıs.sımdı yenı gelın sefasını suruyor bızım esyaların.esımın aılesı bana dugun yapmıcaktı esım yapacaz dedı.kaynanayla beraber oturdum 6 ay.dugunde babanesının gonderdıgı parayla 6 tane bılezık takıldı.kayınpeder de 2 ncı esıyle yasıyor kaynanadan ayrı.2 sını kayınpeder 3 kaynana 1nıde kaynım taktı.evlı gorumcem kı ovunuyordu 1 kg altınım var dıye cop bıle takmadı.mıllete guya gosterıs yaptılar.dugun bıttı takılan paradan salon parasını bız verdık.eve geldık kalan parayı sayamadım bıle ben sadece mıktar 1200 falan dedı kaynım aldılar ortak hesaba yattı benım dugun param.altınlara elletmedı esım.bana bır yatak odası bıle almadılar.dugunden once kendıme gıysı aldım gıttım esımle o da en fazla 300 tl tutmustur.6 ay kayınpederın eskı yatagında yattık esımle.benı hıc sevmedıler ama ben sabır ettım.daha sonra kendı annemle oturduk 15 ay kadar.daha sonra kıraya cıktık.en sonunda kayınpeder cocugumuz olacak dıye bıraz ınsafa geldıde kıracıyı cıkartıp alt kata bızım oturmamıza ızın verdı.bırsuru borcu var.2 3 bankadan kredı cekmıs.arada para ıster durur.ama sadece esım calısıyor bıde bebek beklıyoruz nasıl verelım.bu sefer de dıyorkı kaynımdanda ısteyecekmıs eger vermesse evı satacakmısyenı karısıyla yasıyor halıyle borcu cok..en son 600 kusur para ıstedı oglu zaten 600 tl maas alıyor bunu bıle bıle.ıkıde bır evı satacamda satacam.bıze cop bıle takmadılar.sana ıyı yıne 30 tl takmıslar.onuda paradan sayarlar marıfetmıs gıbı.anlıyacagın daha bırsuru olaylar yasadık bız.esımde gogsu agrıyor 1.5 senedır.gıtmedıgımız dr kalmadı hastane kalmadı.sorunu bulamıyorlar bı turlu.of ya basınızı sısırdım ama ınsanlar boyle ıste.ne olur kusura bakmayın.konuya gelınce bence dekı esıne babandır barıs ama ne olur bızden bısey ısterse vermeyelım bızımde gelecegımız var de.ben ole yaptım.herzaman esının sanasaygı sevgısını korumus olursun bence.hocsakal...

Dün gece eşimle konuştum
Ne yapmayı düşündüğünü sordum
Sakinleşmeye ihtiyacım var bisüre görüşmeyi düşünmüyorum
Sonrasında onun tavırlarına bağlı ama görüşsem de artık evime gelemez dedi
Bende karar senindir dedim. Biraz sakinleşsin bakalım neler olacak
Haklı kayınpederin yemediği halt kalmamış ki. Başka kadınlar kötü arkadaşlar. Sorumsuzluk
Kazandığını hep dışarda yemiş. Bu yüzden eşim babasına kuruş koklatmaz
Sevgili askitom_85 Kafa şişirmeye gelince hiç öyle düşünme
Anlattıığımız kadar dinlemeye de hazırız kafamız şişmez kusura bakmayız

Dün gece eşimle konuştum
Ne yapmayı düşündüğünü sordum
Sakinleşmeye ihtiyacım var bisüre görüşmeyi düşünmüyorum
Sonrasında onun tavırlarına bağlı ama görüşsem de artık evime gelemez dedi
Bende karar senindir dedim. Biraz sakinleşsin bakalım neler olacak
Haklı kayınpederin yemediği halt kalmamış ki. Başka kadınlar kötü arkadaşlar. Sorumsuzluk
Kazandığını hep dışarda yemiş. Bu yüzden eşim babasına kuruş koklatmaz
Sevgili askitom_85 Kafa şişirmeye gelince hiç öyle düşünme
Anlattıığımız kadar dinlemeye de hazırız kafamız şişmez kusura bakmayız

tesekkur ederım cnm.ama senınkıyle konumuz aynı.malesef guzel seylerde aynı olmasını cok ısterdım.esımle cok mutluyum sukurler olsun.sende mutlusun.bu cok guzel.allahım daım etsın...

benzer şeyler bende yaşadım ama sen benden şanslısın
eşin tavır koymayı bilmiş
benimki kardeşimdir dedi düğünde kesemizi alıp giden bununla o gece kız kaçıran kardeşine
biz balayındayken kaynanaya verilen altınları kaynana boca etmiş anamdır dedi
bir kuruşları geçmedi ne eşyalarda ne takılarda
eşim ailemdir dedi bana laf söyletmedi
bence bununla yetin..eşine sarıl otur :)

benzer şeyler bende yaşadım ama sen benden şanslısın
eşin tavır koymayı bilmiş
benimki kardeşimdir dedi düğünde kesemizi alıp giden bununla o gece kız kaçıran kardeşine
biz balayındayken kaynanaya verilen altınları kaynana boca etmiş anamdır dedi
bir kuruşları geçmedi ne eşyalarda ne takılarda
eşim ailemdir dedi bana laf söyletmedi
bence bununla yetin..eşine sarıl otur :)

Allah sana da kolaylık versin zor bi dönemden geçiyorsun ama inşallah güzel günlerin yakındır.
Ben eşimden yana şanslıyım ama adam düşüne düşüne sağlığını kaybetti
Ve ben ona nasıl yardımcı olacağımı ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah senin eşinde kısa zamanda ailesinin sen ve bebeğin olduğunu anlayıp gönlünüzü alır :Saruboceq:

Benim bişey yapmama gerek kalmadı kayınpeder kendi küstü kendi barıştı
Baktı ki arayıp pohpohlayan yok geçen akşam kendi aradı
Eşimle bişeyler konuştular
Sonrasında eşim bi ara yok oldu bi bakiim dedim
Koridorda baygın buldum
Adam içine ata ata dert sahibi oldu
Bende kayınpederi aradım Bi daha aramanı yada evime adım atmanı istemiyorum
ıçinde birazcık babalık duygusu varsa bırak bu adamın yakasını dedim
Bayrama kadar aramaz Bayramda yine bütün yüzsüzlüğüyle ağırlar bizi :umursamaz:

güzelim herkes iyi bir şekilde evlenmek ister,herkesin hayali vardır evlilikle ilgili..benimde vardır..keşkelerim var ,keşke şöyle olsa idi böyle olsa idi falan filan ama olmadı..sırf maddiyat yüzünden..eşimin annesi babası 600 tl para veridiler o kadar..onlara sorarsan paraları yok ,eşimin abilerine sorarsan onlar kirliçıkı..bilemiyorum ama biz zaten onlarda 600 tl yi beklemiyorduk..bu parada elde verildi ve başka takı falan bişi takılmadı..ben sorun etmedim çünkü biz zaten düğünü kendimiz yapacağız diye biriktirmiştik..tam istediğim gibi olmadı düğün ama bunun sebebide maddiyat tabiiki..kafama takıyormuyum hayır?eşimin babası arada para istemedi mi yani düğünde verdiği 600tl yi istedi ama eşim işini kaybettiğini için veremedik ,sonrada istemeyi bıraktı..istediği zamanda kulak arkası yaptık..başka başka şeylerde oluyor ,sinirleniyorum ama duymamazlıktan geliyorum...kafama takmıyorum
bak ,eşin de maddiyat yüzünden yataklara düşmüş..silkelenin ,kendinize gelin..olan olmuş,biten bitmiş,kendinizi heba etmenize gerek yok..az görüşürsünüz,görüştüğünüzde de para isterlerse yok dersiniz,densizce konuşurlarsada duymamazlıktan gelirsiniz......olur biter..sağlıktan dahamı önemli para...boşver canım..ileriye bakın siz..bırakın bitkileri falan...tatile gidin....birde saf bal alıp yesin eşin..mideye iyi gelir
geçmiş olsun

allah sabır versin öncelikle
bence kesinlikle eşinizin babası hakkında eşinize ne iyi nede kötü bişeylerden bahsetmeyin
o zaten olanları görüyor
kesinlikle yorum yapmayın
zaten uzakmışsınızda şükredin

Canım eşin konusunda çok şanslıymışsın aman nazar olmasın 41 kere maşallah :nazar:
Ailesi ne kadar kötü olsa da o benim annem babam diyip eşini hiçe sayan o kadar çok eş(koca) varki bu yüzden evliliği biten binlerce insan var ama helal olsun kocana :lepi:

Siz birbirinize sıkı sıkı sarılıp destek olun boşver gerisini ama eşin sağlığına dikkat etsin tatlım haketmeyen insanlar için canını sıkıp kendisine yazık etmesin !!

Eşime önce 3 aylık ilaç tedavisi sonrasında kesin ameliyat dendi
Bu arada geçen gece ikinci bayılma olayını yaşadık
Bayramda beni götürmemeye karar verdi kendi yalnız gidecek bi bayramlaşıp arkadaşlarıyla dışarı çıkacak
Söz verdi evde fazla oturup sohbete dalmicak,
Kaynanam neden gelmiyor diye sorunca domuz gribinden millet ölüyor ben karımı sokakta bulmadım otursun annesiyle hasret gidersin dedi
Kaynanam burda domuz gribi mi var oğlum deyince
Orda doğal gaz 4 kişi sıcacık ev orası gibi olur mu hadi bayramda görüşürüz dedi kapattı kaydirigubbakcemile3
Bu bayram kendini kurtardım ama eşime engel olamadım
İnşallah bi tatsızlık olmaz :Saruboceq:

merhaba yazdıklarını okudum çok üzücü şeyler yaşamışsın biçoğumuzunda başından geçmiştir benzer şeyler ama sana şunu söyliyeyim kayınpederinden vede ailesinden kurtulamazsınız anladığım kadarıyla sorumsuz yüzsüz insanlar genç yaşta eşin boşuna ülser olmamış ne yaparsanız yapın mutlu olsanızda siz uzak olsanızda bişekilde huzurunuzu bozarlar bazıları başka şehirde bile olsalar bir telefonla huzur bozuyorlar tel nolarını değiştirin onlarada vermeyin daha biçok şey yazmak isterdim ama nutkum tutuldu sana ve eşine murtluluklar diliyorum mutluluk yağmurunda daima şemsiyesiz kalın allah kötülerin şerrinden sizi korusun sen güçlü anladığım kadarıyla kendini koruyabilen birisin sen güçlü olki eşine yardımcı ol allah eşine şifa versin

vallahi para önemsiz vs takı önemsiz demeyin hepimiz o aşamalrdan geçtik sizin aileniz elinden geleni yapıyor herşeyinize koşuyor , ama karşı taraf hem kendini kaf dağında görüp hemde elini cebine atmayıp sonrada ileri geri konuşursa siz düşünün gerisini.
vallahi bende hal kızgınım eşimin aileine özellikle annesine aradığı zaman nasılsınız iyimisiniz derim , eşime derim ara sor nasıllar ama mesafeliyimdir eşimde ailesinin durumunu benden iyi biliyor onlarla yaşasak kafayı yeriz der hep. aileme daha düşkündür sürekli arar sorar ama benim ailemde hep arkamızda hem maddi hem manevi
en iyisi mesafe ve herşeyini ne görümcenle ne eltinle nede kayınvalidenle paylaşma derim ben ve çok ailene sokma gelip gidecekleri zaman haftalar öncesinden arayıp zaman belirlesinler ben bugün kayınvalidemle konuştum, hamileyim ben kızım ne zamn geliyim dedi dedim ben şubatta ist gidiyorum zamanı belirleyeyim seni haberdar ederim dedim

vallahi para önemsiz vs takı önemsiz demeyin hepimiz o aşamalrdan geçtik sizin aileniz elinden geleni yapıyor herşeyinize koşuyor , ama karşı taraf hem kendini kaf dağında görüp hemde elini cebine atmayıp sonrada ileri geri konuşursa siz düşünün gerisini.
vallahi bende hal kızgınım eşimin aileine özellikle annesine aradığı zaman nasılsınız iyimisiniz derim , eşime derim ara sor nasıllar ama mesafeliyimdir eşimde ailesinin durumunu benden iyi biliyor onlarla yaşasak kafayı yeriz der hep. aileme daha düşkündür sürekli arar sorar ama benim ailemde hep arkamızda hem maddi hem manevi
en iyisi mesafe ve herşeyini ne görümcenle ne eltinle nede kayınvalidenle paylaşma derim ben ve çok ailene sokma gelip gidecekleri zaman haftalar öncesinden arayıp zaman belirlesinler ben bugün kayınvalidemle konuştum, hamileyim ben kızım ne zamn geliyim dedi dedim ben şubatta ist gidiyorum zamanı belirleyeyim seni haberdar ederim dedim

Ben artık eşime ara sor demiyorum. Eşim eve gelince ona çaktırmadan telefonunun sesini kapatıyorum
Hatta hayınpederime değişmediğin adam olmadığın sürece arama sorma evime adım atma dedim

canım aynılarını bende yasadım eşimin abisi yüzünden ama ben söylüyorum konusmayacaksın o adamla diyorum eşimde konusmuyor zaten resmen dolandırdı bizi bana 400 tl bilezik taktı onu geri istedi düğünden sonra borc yaptım fln die ama zaten eşimden bu bilezik fiyatının kac katı para almıs eşimde vermeyince küstü hatta tehdit fln edio karsıma cıkma fln die bu bir abi işte senin eşinde senin gibi düşünüyormus cnm zaten

Back