güzelim herkes iyi bir şekilde evlenmek ister,herkesin hayali vardır evlilikle ilgili..benimde vardır..keşkelerim var ,keşke şöyle olsa idi böyle olsa idi falan filan ama olmadı..sırf maddiyat yüzünden..eşimin annesi babası 600 tl para veridiler o kadar..onlara sorarsan paraları yok ,eşimin abilerine sorarsan onlar kirliçıkı..bilemiyorum ama biz zaten onlarda 600 tl yi beklemiyorduk..bu parada elde verildi ve başka takı falan bişi takılmadı..ben sorun etmedim çünkü biz zaten düğünü kendimiz yapacağız diye biriktirmiştik..tam istediğim gibi olmadı düğün ama bunun sebebide maddiyat tabiiki..kafama takıyormuyum hayır?eşimin babası arada para istemedi mi yani düğünde verdiği 600tl yi istedi ama eşim işini kaybettiğini için veremedik ,sonrada istemeyi bıraktı..istediği zamanda kulak arkası yaptık..başka başka şeylerde oluyor ,sinirleniyorum ama duymamazlıktan geliyorum...kafama takmıyorum
bak ,eşin de maddiyat yüzünden yataklara düşmüş..silkelenin ,kendinize gelin..olan olmuş,biten bitmiş,kendinizi heba etmenize gerek yok..az görüşürsünüz,görüştüğünüzde de para isterlerse yok dersiniz,densizce konuşurlarsada duymamazlıktan gelirsiniz......olur biter..sağlıktan dahamı önemli para...boşver canım..ileriye bakın siz..bırakın bitkileri falan...tatile gidin....birde saf bal alıp yesin eşin..mideye iyi gelir
geçmiş olsun