• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Akşam kendini uyanık sanan görümcem
Hayınperderle kafilesini de alarak gelmiş
Sözde emrivaki yaparak ortamı yumuşatacak
Biz sadece görümce kocası çocukları beklerken epey kalabalık geldiler
Kaygana hayınpeder kocakarı söze nişana zahmet etmeyen kardeşler bile geldi
Hemen çay demledim eşim patlamadan biran önce içip gitsinler diye
Eşim önce buzz gibi durdu durdu durduuu
Sonra hayınpeder ah yavrum hiç haberimiz olmadı gelemedik gidemedik dedi
Veeee eşim açtı ağzını yumdu gözünü
Teee sözlendiğimiz günden aldı bugüne kadar içinde ne varsa hepsini kustu
Son olarakta bidaha evime adım atmayın
Bu evde zerre hakkınız emeğiniz yok
Ben fırsat bulursam bayramdan bayrama gelirim
Siz beni herkese rezil ettiniz ama ben sizi dile düşürmem dedi
Hayınpeder bütün pişkinliğiyle kendini aklamaya çalışırken
Ben girdim araya bu adamı sağlığından ettiniz
Daha fazla uğraşıp canından etmeyin
Çok üzüldü yıprandı yoruldu artık dinlenmesi lazım
Sakinleşince biz sizi ararız deyip ceketlerini verdim ellerine gittiler
Umarım bütün hesaplaşma bununla kalır

Eşin de içini boşaltmış iyi oldu canım. Eşinin sağlığı nasıl,? Sinirlenip rahatsızlanmadı değil mi? Sen nasılsın Biraz kendinden bahset... Sağlığın nasıl? Kilo durumun nasıl? Yediklerine dikkat ediyorsun, düzenli besleniyorsun değil mi? Ayrıca seni olgun davranışından dolayı tebrik ediyorum .Kız kardeşin var mı, kardeşime alayım. Söz gözüm bakarım, pamuklara sararım, kardeşim olur benim.

Eşin de içini boşaltmış iyi oldu canım. Eşinin sağlığı nasıl,? Sinirlenip rahatsızlanmadı değil mi? Sen nasılsın Biraz kendinden bahset... Sağlığın nasıl? Kilo durumun nasıl? Yediklerine dikkat ediyorsun, düzenli besleniyorsun değil mi? Ayrıca seni olgun davranışından dolayı tebrik ediyorum .Kız kardeşin var mı, kardeşime alayım. Söz gözüm bakarım, pamuklara sararım, kardeşim olur benim.

Benim kist iğne ilaca rağmen küçülmedi
Mayısın 3ünde ameliyatla alınacak
Kilo için tedaviye devam doktor birden olmicak yavaş yavaş alacaksın kiloyu demişti
Eşim biraz zor sakinleşti ama iyi görünüyor şimdi kitap okuyor
Maalesef kız kardeşim yok
2 yıldır terörün ortasında hayatta kalmaya çalışan bi erkek kardeşim var :uhm:

Benim kist iğne ilaca rağmen küçülmedi
Mayısın 3ünde ameliyatla alınacak
Kilo için tedaviye devam doktor birden olmicak yavaş yavaş alacaksın kiloyu demişti
Eşim biraz zor sakinleşti ama iyi görünüyor şimdi kitap okuyor
Maalesef kız kardeşim yok
2 yıldır terörün ortasında hayatta kalmaya çalışan bi erkek kardeşim var :uhm:

Erkek kardeşin asker mi?

Erkek kardeşin asker mi?

Aslında örtmen
2 yıl önce güneydoğuda ilk terör çatışmalarının olduğu köylerden birine atandı
Askerde rahat eder belkim askere gitsin dedik Şırnak çıktı
5 ay önce de Şırnak'a asker olarak gitti
Kurtulamadı yavrum beladan

Aslında örtmen
2 yıl önce güneydoğuda ilk terör çatışmalarının olduğu köylerden birine atandı
Askerde rahat eder belkim askere gitsin dedik Şırnak çıktı
5 ay önce de Şırnak'a asker olarak gitti
Kurtulamadı yavrum beladan

Özel mesaj gönderiyorum bakar mısın?

ben de ilk sayfayı okuyup yorum yapmıştım
konu almış başını gitmiş neler olmuş neler
allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
bence de karışma canım eşin zaten ne yapacağını bilen bir adama benziyor.
sen zaten diyeceğini demişsin oh iyi de etmişsin kaydirigubbakcemile3
amma pişkinlermiş haa seninkiler de
allah yardımcın olsun ne diyim

Sen gelişmelere de bi gözat istersen
Artık ortada karışılacak bişey kalmadı bilmiyorumkismile

Anladığım kadarıyla eşin aklı başında bir insan. Ailesini tanıyor ona göre tavranıyor. Sen hiç karışma bence. Ayrıca şu anki duruşunu da çok takdir ettim. Sakın bozma. Yüz verilen insanlar çok kolay o yolda gördüğün çingenelere dönüşebiliyorlar.

Geri kalan sayfaları da okudum şimdi. Öncelikle ikinize de geçmiş olsun. Sağlığınız ve mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.

geçmiş olsun, senin yazdıklarını okuyunca kayınpederden yana aynı dertlerden muzdarip olduğumuzu gördüm. Allah kolaylık versin heppimize. sabahtan beri o kadar sinirliydim ki sizin buradaki yorumları okuyunca biraz sakinleştim. 8 yıldır evliyiz, daha nişanlıyken adamın borçları bitecek- 6-7 milyar borcu var 3-5 ay içinde bitecek denildi hala bitmedi, bitemedi. daha daha evlenirken yardım etmediği gibi o kadar kredi çektirdi ve bize ödetti. paralar da artık hangi borçlara gitti , hangi metreslere gitti bilen yok. geçen yıl da şirket açtırdı eşimin adına, tek kuruş görmediğimiz gibi dünya kadar da borca soktu. ama oğlunun hastalandığından, zor duruma düştüğünden haberi olsa bile umurunda değil. hayatı boyunca da olmayacak, gamsız. zannediyor ki oğlu onun için yaşıyor. 7 senedir vere vere bitmedi ya, zannediyor para bizde çuval çuval. kin- nefret nedir bilmeyen bana bunu da öğrettiler. kayınpederimle aynı çatı altında olmak istemeyen kaynanam da torunuma bakıyorum manasıyla bizde yatıp kalkıyor. aşağı bir tek yatak toplamaya gidiyor. bu arada anladığınız üzere altlı üstlü oturuyoruz. benim için şu anda onlardan kaçış yolu hala yok . arkadaşlar sabır sabır sabır.

geçmiş olsun, senin yazdıklarını okuyunca kayınpederden yana aynı dertlerden muzdarip olduğumuzu gördüm. Allah kolaylık versin heppimize. sabahtan beri o kadar sinirliydim ki sizin buradaki yorumları okuyunca biraz sakinleştim. 8 yıldır evliyiz, daha nişanlıyken adamın borçları bitecek- 6-7 milyar borcu var 3-5 ay içinde bitecek denildi hala bitmedi, bitemedi. daha daha evlenirken yardım etmediği gibi o kadar kredi çektirdi ve bize ödetti. paralar da artık hangi borçlara gitti , hangi metreslere gitti bilen yok. geçen yıl da şirket açtırdı eşimin adına, tek kuruş görmediğimiz gibi dünya kadar da borca soktu. ama oğlunun hastalandığından, zor duruma düştüğünden haberi olsa bile umurunda değil. hayatı boyunca da olmayacak, gamsız. zannediyor ki oğlu onun için yaşıyor. 7 senedir vere vere bitmedi ya, zannediyor para bizde çuval çuval. kin- nefret nedir bilmeyen bana bunu da öğrettiler. kayınpederimle aynı çatı altında olmak istemeyen kaynanam da torunuma bakıyorum manasıyla bizde yatıp kalkıyor. aşağı bir tek yatak toplamaya gidiyor. bu arada anladığınız üzere altlı üstlü oturuyoruz. benim için şu anda onlardan kaçış yolu hala yok . arkadaşlar sabır sabır sabır.

Sana da geçmiş olsun
Benim en büyük şansım eşim taaa en baştan babasının halini ahvalini gördüğü bildiği için
Maddi anlamda o salonda gidenlerden başka bişey kaptırmadı
Hayınpeder ne zaman borçlarını saysa benim uyanıkta kendi olmayan borçlarını sayıyordu aklinialirimsmile
Dilerim bigün senin eşinde bu işin sonunun olmadığını anlar
Ve babasına artık yeter diyebilir

valla yazdıklarınızdan ne kadar zeki ve işini bilen bi kadın olduğunuz belli oluyor
bence en doğru kararı da yine siz verirsiniz
ben olsam babandır bizim için bişey yapmamış bile olsa
bu yaşına kadar sana bakmış babalık etmiş
tamam tepki koy ama bu kızgınlığı fazla da abartma derdim
dediğim gibi gerisi sana kalmış

valla yazdıklarınızdan ne kadar zeki ve işini bilen bi kadın olduğunuz belli oluyor
bence en doğru kararı da yine siz verirsiniz
ben olsam babandır bizim için bişey yapmamış bile olsa
bu yaşına kadar sana bakmış babalık etmiş
tamam tepki koy ama bu kızgınlığı fazla da abartma derdim
dediğim gibi gerisi sana kalmış

İltifatına teşekkür ederim
Bende eşimin bu öfkeyle sağlıklı kalamicağını biliyorum
Bu yüzden onu sakinleştirmeye çalışıyorum
Ama inan son olaydan sonra görüşme konusunda hiçbi girişimde bulunmayı düşünmüyorum
Çünkü eşimin sağlığı hayatı tek önceliğimiz
Zaten geçmiş olsuna geldiklerinde söyledi içindekileri
Biraz sakinleşip dinlenmeye ihtiyacı var
Sonra sadece bayramdan bayrama görüşmeye karar vermiş
Bu şekilde daha az zarar göreceğine inanıyor

Bizde dert bitmiyor bilmiyorumkismile
Bu seferde ben arızalandım
Yarın ameliyata giriyorum acil alınması gereken ağrılı sancılı bi kistim var
Kendinize iyi bakın dertlerime ortak oldunuz hakkınızı helal edin

Bizde dert bitmiyor bilmiyorumkismile
Bu seferde ben arızalandım
Yarın ameliyata giriyorum acil alınması gereken ağrılı sancılı bi kistim var
Kendinize iyi bakın dertlerime ortak oldunuz hakkınızı helal edin

Nazar mı değdi size? Kendine dikkat et. Yapableceğiiz bişey olursa buradayız. Dualarımız seninle.

Back