Çok uzağa gitti be kızlar Irak sınırında asker
Üstelik benim kardeşim sivilde Güneydoğuda görev yaptığı için
Terörle burun burunaydı evin etrafına mayın döşeniyordu
Taciz ateşi oluyordu, tehdit evi taşlama gece çatısında dolaşma
Daha neler yaşadı psikolojisi azcık bozuktu
O yüzden biraz daha endişeliyiz
Hele ilk hafta hiç haber alamadık
Ben ki yatak odasına telefon götürmezdim
Ev telefonunu bile götürür olmuştum
Annem ben aramadan aramazdı sabah kalkar kalkmaz arar oldu
Baktım olmuyor çalıştığı yerde Binbaşı kaymakam emniyet
Tanıdığı kimler varsa hepsini aradım yardım istedim
Sağolsun binbaşı buldu haber getirdi
Şimdi arada yokluyor ziyaret ediyor
Ama yine de çok zor
canım senin adına üzüldüm bende düğünümde benzer şeyler yaşadım.Ailem dünyaları yaptı,eşimin ailesi hiçbi,şey yapmadı düğünde 400 kişi bizim 30 kişi onların misafiri vardı.ve nbenim nanakör kocam gayet normalmiş gibi tavır takıldı.Daha yeni evliyiz diye biraz beni sakinleştirdi o kadar.Kısacası sen teselli de etsen,nimet bilip uzak da dursan .,Biraz zaman geçince işin içine duygusallık girecek ve hiçbir şey olmamaış gibi davranacaklar.Ama sen baştan tavrını koy muhattap olma .Eşin iki gün sonra unutur.Çünkü benim de öyle oldu ben yaşadığım edebsizliklerle kaldım düğünümden sonra sanki hiçbişey olmamış gibi gelmeye devam ettiler.İnsan yüzsüz olmaya görsün.Sen muhattap olma.Eşin için iyi niye gösterirsin sonra başına kalırlar.Eşine laf söyleme ama barıştırma daAllah yardımcımız olsun böyle insanlarla..Hoşçakal.:teselli:
bi an bitmicek diye korktum yani...
tabikide sen bişi yapma...herşey ortada zaten...eşin konusunu açarsa konuşursun mantıklı cümleler eder kendine yakışanı yaparsın...ancak eşin konuşmaz ise ve konuyu açmaz ise sende hiççççççççççççç takma....
canım senin adına üzüldüm bende düğünümde benzer şeyler yaşadım.Ailem dünyaları yaptı,eşimin ailesi hiçbi,şey yapmadı düğünde 400 kişi bizim 30 kişi onların misafiri vardı.ve nbenim nanakör kocam gayet normalmiş gibi tavır takıldı.Daha yeni evliyiz diye biraz beni sakinleştirdi o kadar.Kısacası sen teselli de etsen,nimet bilip uzak da dursan .,Biraz zaman geçince işin içine duygusallık girecek ve hiçbir şey olmamaış gibi davranacaklar.Ama sen baştan tavrını koy muhattap olma .Eşin iki gün sonra unutur.Çünkü benim de öyle oldu ben yaşadığım edebsizliklerle kaldım düğünümden sonra sanki hiçbişey olmamış gibi gelmeye devam ettiler.İnsan yüzsüz olmaya görsün.Sen muhattap olma.Eşin için iyi niye gösterirsin sonra başına kalırlar.Eşine laf söyleme ama barıştırma daAllah yardımcımız olsun böyle insanlarla..Hoşçakal.:teselli:
bu kadar da kötü niyetli bir düşünceyi bariz belli etmenize şaşırdım kaldım.
başına kalırlar
yaptıklarını unuturlar
bu sözlere inanamadım. evet sana bir koca büyütmüşler. bunu da bence siz unutmamalısınız. hiç bir şey yapmamış bile olsalar. maddi olarak en az kız evi kadar para harcamışlardır diye tahmin ediyorum.
ve size katılmıyorum.
senden baska kımseden fayda yok ona
Sahrud özel ders veriyormusun canım? benim gibi aptal, sessiz gelinlere senden lazım bi tane..
seninle hemen aynı şeyleri yaşamama rağmen, şok oldum okudukça... tek cümle vala helal olsun sana...
keşke ben de senin gibi olabilsem.
ama burda eşinin de hakkını yememek lazım, çünkü gerektiğinde cevabını veriyor. ben düğünümüzden sonra (bi otelde olmuştu) kalacağımız odaya çıktığımızda 3-4 saat hüngür hüngür ağladım, ne yapmaya çalışıyorlar böyle diye.. eşim bana hak veriyor, mahçup olduğunu belirtiyor hatta gözleri doluyor ama o kadar... ben söyleyemem doğrudan bişe diyor.. gerçi, dolaylı olarak beni fazla muhattap etmemeye çalışıyor ama o kadar işte....
bütün sayfaları okuyamadım kaynananı nasıl yolladın geriye ne dedin valla çok merak ettim:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?