Eşimin Ailesi

canım ya sen eşinle iyi olda gerisi boş ben bazı arkadaşları anlamıyorum ne kadar acımasız oluyorlar yorum yaparken hani bi söz geçer insanların arasında empati kulağada pek hoş gelir söylemesi bazı insanlar akıl vermeden eleştirmeden o empatiyi yani kendini karşısındakinin yerine koysalar böyle iğnelemezler karşısındaki insanı...
maşşallah aile kavramını saygıyı sevgiyi eşinin ailesini baş tacı etmeyi bilenler nede çok acaba aynı şeyler hatta yarısı onların başına gelse dedikleri gibi aynı olgunluğu saygıyı gösterirlermi hiç sanmam !!!
canım sen o yorumları görmezlikten gel bazı dar görüşlüler canını sıkmasın senin zaten canın sıkkınki buraya tazmışsın ha kimse sana hak vermek zorundada değil ama bari çirkin kelimeler sarf etmesinler...
aynı şeyi banada yaptılar konumu aldılar nerelere götürdüler biliyosun...
anne baba olmak küçük bebeğe süt verip pışpışlamakla olmuyo o çocuğa bi gelecek hazırlamak gerekiyo ama az ama çok...
ha yapamadılarmı bari bişey ummasınlar isteyebilir ama bu sömürme hakkını onlara vermiyor senin ailen sana yapınca : durumları iyi madem yapacaklar oluyoda ,erkek tarafı üstüne düşeni yapmayınca oğlunu büyütmüş meslek sahibi etmiş bu yaştan sonra rahat etmek istemiş ne var !! diyolar bu çok yanlış dünya trsine dönüyor galiba erkek tarafı (herkesi aynı kefeye koymuyorum) nedense bakıyo kız babası kızına düşkün, bu adam nede olsa kızına bişeyler yapar diyo misafir gibi düğüne geliyo bu böyle olmamalı ...
neyse uzattım bende canım boşver eşin iyi olsun gerisi boş bazı yorumlarada takılma kendini yıpratma...

lmaz:arkadaşı anlıyorum ama inanın benim eşimin ailesi kadar evladını sömüren başka bir aile yoktur.ben de bu bayram eşimin ailesine içimden geçenleri söylemeden geçemedim.şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum ama tekrar bunları düşünürsem sinirlerim zıplar.hadlerini bilsinler yoksa ben bildiririmklava:yasakkelime

sahrud geçmişi okudumda kıss bacım neler neler demişin öyle annnaamm
benim eşimde evlendim hep hasta ülser sizdede varmış anlarsın insan yarım insan oluyo herşeyi yiyemiyo yese miğdesi ağrıyo çalışamıyo bile benim eşimde çalışmış anasına vermiş biriktirsin diye oda düğünde veririm demiş nişan oldu düğün oldu hiç bişey yok bide bizimkilerin durumu iyiymiş annemin evi var nede olsa birikmişimde var demiş ama dımdızlak kaldık ortada sonra zaten ben kapalıyım diye beni ilk başta istemediler !!!
ne evlerini gördüm ne eşimin biriktirdiği paraları önce yazmıştım okumuşsundur sanki yeniden doğdmuş gibi olduk ama bizden para istiyolar benimki verdi bi kaç kere için için kızdım ama ben bişey diyemedim yapı meselesi galiba hep dua ediyorum rabbim onlara hidaet versin benimkininde gözünü açsın diye ama sana üzüldüm ayrıca güldüm geçmiş olsun canım ALLAH baska der vermesin..

cnm benim tekrardan cok gecmiş olsun

..

esin ve sen iyi oldunuz mu?

hastaydiniz ya o anlamda sordum..yerimseniben

Ailesiyle pek görüşmüyor 15-20 günde bi resmi bi konuşma yapıyor

Kısa kesip kapatıyor tedaviyi aksatmadan ilaçları vakitli alıyor

Beslenmeye dikkat ediyoruz

Tedavi uzun sürecek ama en azından artık bayılma yada mide krampları yok

Daha iyiyiz düşündüğün için teşekkür ederim

sahrud uzun zamandır yoktun galiba yada ben denk gelmedim gecmiş olsun canım çok gecmiş olsun

rica ederim canim,
aman siz iyi olun gerisi bos

:lepi:

Sana sukadarini söyliyecegim... Sana hic altin takmamalari disinda onlari cok zararsiz buldum. Hatta ben sende hata buluyorum arkadasim kizma. Ortada dogru dürüst bir sorun göremiyorum bence sen kendi kendine sorun yaratiyorsun. Adam ister para vermezsiniz olur biter para istedi diye ona sinir olmaya gerek yokki. Her firsatta onlara saygisiz davranmissin kaynana laf sokmussun bayramda ellerini öpmemissin bence kendi hatalarini gör. Bayramda hastaydim odama uzandim sürekli girip ciktilar utanmadan diyorsunda ne bileyim bayram bu rahatsizda olsan kendini bir odaya cekmen pek dogru gelmedi bana.

Benim dügünümde kaynanamlar bana neler yapdilar hatta annem dügünü terk etti icimde yara kaldi ardindan görümcem annemin arkasindan laflar soktu bu aile fotograflarini anasina gönderecegim diye agzimi acipda birsey diyemedim. Diyemedim cünki onlarda artik benim büyügümdü. Karsiliginda senin kaynananlarin senin üzerine düstügü kadar benim üzerime düsmelerini isterdim ama senin kadar sansli degildim ben.

Dügünde birsey takmamis olmalari hic hos degil keske dügünden önce konussaydiniz böyle kötü süprizlerle karsilasmazdin. Kinada altin takmadiklarini söylemissinde kinada zaten altin takilmaz ilk defa senden duyuyorum altin dedigin dügünde takilir ve nisanda belki biraz takilir ondada sana sormuslar birsey takmana gerek yok demissin onlara sonrada almadilar diyorsun kusura bakma ama cadi gelinler gibi davraniyorsun

Baştan söyleyeyim kızmadım
Canım altınları da canları da cehenneme
Sadece giriş konusunu okumuşsun devamı da var aralarda
Adam kına geceme metresini getirdi
Metres meselesi yeterince mide bulandırıcı zaten
Ama o ucuz kadını benim kına geceme getirmeye ne hakkı vardı
Bizden yürüttüğü parayı metresiyle yemiş
Bizim düğünümüz için kullanmamış
Eşim bunu anlayınca ne hale geldi bi düşünsene
Eşim ülser gastrit oldu midesinde delik oluştu durup durup bayılıyordu
Takı tabi ki kınada takılmaz ama bunu adama söylemek yerine üstüne yürümeye
Ortamı germeye ne gerek var
Yeni evliydim eşimle doktor doktor geziyorduk
Arayıp sormayanlar para istemeye arıyorlardı
Takı konusuna takılıp kalmışsın
Odaya kapanmaya gelince hastaydım narkoz almıştım
Hastaneden 2 gün önce taburcu olmuştum
Ve ayakta duramıyordum doğal olarak yatmam gerekiyordu
Herşey bi yana Kaynananların senin üzerine düştüğü demişsin
Üzerime düşme falan yok canım
Belki sen bire bir gerilim içinde olduğun için bunlar sana hafif geliyor
Belki sen daha ağırını yaşadın ama
Benim derdim zaten bana yaptıkları değil eşime yaptıklarıydı
Metres olayından gayrı bana bişey yapamazlar çünkü izin vermem
Ama eşim hasta doktorlar bu gidişatla fazla yaşamaz dediler
Eşimin huzura ihtiyacı var
Ama her aradıklarında adamın sancıları artıyor
Çünkü her aradıklarında eşimi sömürmeye çalışıyorlar
Eğer eşimin sağlığını evimin huzurunu korumak için
Cadı gelinler gibi davranmam gerekiyorsa onu da yaparım
Yaptırmasınlar sebeb olmasınlar
Neyse hepsi geride kaldı artık bayramdan bayrama görüşüyoruz
Seninde yaşadıklarını az biraz yazdıklarından biliyorum
Sana da allah kolaylık versin :Saruboceq:

Herkes bizi desteklemek zorunda değil
Buldozer diyen de olur cadı gelin diyende
Hakaret edilmediği sürece okur saygı duyarım
Bize gelince bu aralar sağlık yönünden iyiyiz
Artık görüşmüyoruz sadece arada arıyorlar
Eşim kısa kesip kapatıyor
Eşimin 1 aylık ilaç tedavisi kaldı
Bakalım sonra kontrol olacak
Son gittiğimizde bu şekilde fazla yaşamaz demişlerdi
Eğer iltihaplarda kuruma varsa ameliyat olacak
Ama şimdilerde iyi görünüyor
Sancıları azaldı artık bayılmıyor
İnşallah daha iyi olacak

sen iyi gelinsin demekki kızın yazdığını bi daha oku da öyle yorum yaz o kadar şey yapmışlar sen suçu kızda buluyosun hayret..

sahrud
aldırma sen herkese
neler yasadın tek tek okudum bılıyorum
ve tum yaptıkların esının saglıgı ıcın bunuda bılıyorum
inş
kısa zamanda ıyıleşir eşin
ve mutlu huzurlu yuvanızda bır ömur beraber geçirirsınız

Metres tarafini bilmiyordum tabi ki zaten metres tutmasi yeterince cirkin birde ailesine yansitmamasi gerekir. Arada olanlari okumadim sadece ilk yazdigini okudum ve okudugum kadariyla kanitim bu. Sakin bozulup darilma bana inan kendi öz kardesim olsan yine bunlari söylerdim bende böyle ufak tefek seyleri kafama takardim sonunda cok kötü patladim onun icin bunlari takmamani tavsiye ederim.

Esine üzüldüm oda babasini metresini kafasina cok takiyordur tabi ki. Allah esine acil sifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…