• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

çok üzüldüm.rabbim şifalar versin.güzel düşünmeye çalış.derdini veren dermanını da verir.Allah a emenet olun.

Canım yaa bu konuyu yeni okudum,çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin inş.Benim de çok büyük sıkıntılarım var seninkinden biraz farklı ama inş eşinin hayırlı haberlerini alalım daha sonra detaylı bir şekilde anlatır akıl isterim hepinizden.

Canım bence sen hiç karışma
eşin zaten mantıklı düşünebilen biri belli ki
seni de ezdirmez kendini de
o yüzden şanslısın...

10 gün önce eşim ameliyat için hastaneye yattı
Ama ameliyat yolunda gitmedi ve eşim uyanamadı
Günlerdir başında hayata, bana dönmesi için bekliyorum
39 kiloya düştüm hastaneden hiç ayrılmadan bi iyi haber bekliyorum
Ama 4 saat uzakta olan ailesi telefonla 2-3 günde bi arayıp haber alıyor
Düğünde bizi ortada bırakan insanlar böyle bi günde bile oğullarını yalnız bıraktılar
Ve bu şekilde içleri rahat ediyor
Eşim günlerdir uyuyor ama ben uyuyamıyorum
Bi camın arkasından gözlerini açsın diye gözümü ayırmadan bekliyorum
Ama o gözlerini açmıyor bense 1 dakika gözlerimi kapatamıyorum
Çok şükür o nefes alıyor ama ben nefes alamıyorum
Ona bişey olacak diye korkudan ölüyorum
Herkes hikayemi az biraz biliyor çok zor evlendik
Şimdi bu kadar kolay kaybedemem daha çok erken
Daha birsürü planlarımız vardı
Paramızı denkleştirmiştik ev alacaktık
Biraz gezip tozduktan sonra bi bebeğimiz olacaktı
Kızımız olursa ben onu erkek arkadaşıyla rahat gezsin diye anneannesine gönderecektim
Çok mutlu olacaktık
Bunları yaşamadan gitmez dimi
Kötü düşünmek istemiyorum ama eğer giderse taş üstünde taş bırakmam
Bu dünyayı o baba olacak adamın başına yıkarım
Sizden tek istediğim eşim için minicik bi dua
Tıbben bütün imkanlar kullanılıyor
Özel doktor özel hastane özel hemşireler vs
Maddi olarak neyimiz varsa kullanıyorum
Ev için ayırdığımız bütün birikimi çektim
Tek ihtiyacımız dua

:((
canım bu msjı görmemiştim çok üzüldüm inşallah sağlığına bian önce kavuşur eşin...
dualarımız seninle olacak...

ah canım bende konunu okudum başından sonuna kadar dicektimki sakın yüz verme eşinlede ailesinin arasını düzeltmek için çabalama sonra kötü sen oluyosun tavrını koy dicektimki eşinin durumunu okudum ve çok üzüldüm Allah bir an önce sana kavuştursun..bazı insanlar diyolar ya sonuçta ailesi annesi babası laf kalabalı bunlar lafta bunlar.yeri gelince çatır çatır yuvada yıkıyolar oğullarınıda üzüyolar.bırakın yaa bunları Eğer oğullarını sevseler zaten oğullarının başında olurlardı..hani diyolarya gelin el kızıdır aile yine bir araya gelir..bu lafları duyunca kan beynime sıçrıyo..ya hala daha ne kadar bu lafları işiticez görün işte genelde erkek tarafı böyle oluyo..inşallah eşin tez zamanda gözlerini açar ama bi dahada oğul deyip hangi yüzle gelicekler gelselerde koyma şimdi dicekler çıkar nihayetinde annes, babası boş geçin bunları anne baba ne demek az çok biliriz..bunlar ana baba değil anacık babacık..sokaktaki köpeklerde o kadar annelik yapar..kusura bakma canım öylesine sinirlendimki sınırımı aştıysam kusura bakma.

rabbim şifa versin sahrud canım çok üzüldüm.inşallah eşin biran önce iyileşir ve eski mutlu günlerinize dönersiniz.

Kızlar merhaba
Sizi merakta bıraktıysam özür dilerim
Eşim yeniden ameliyat oldu
Midesinin 4Te 1ini kansere dönüşme riski yüzünden aldılar
Ameliyat biraz ağır geçti o yüzden bazı risklere karşın yoğun bakımda tutuyorlar
Neyse ki arada yanına girebiliyorum elini tutabiliyorum
Artık biraz daha umutluyum
Bu arada beni de kilom yüzünden tedaviye aldılar
Şimdilik haberler bu kadar
En yakın zamanda daha iyi haberlerle gelicem inşallah
Bu arada ailesinden hala gelen giden yok
Eşim uyandığında ona nasıl söylicem bilmiyorum
Çok üzülecek ama artık onun üzülmesine izin vermicem
Düğünden bu güne ben onların nasıl bi aile olduğunu gördüm
Bugünden sonra da onlar benim nasıl bi gelin olduğumu görecekler
Eşimin canından olmasına izin vermicem

sahrud cok gecmiş olsun canım bende merak ettim uzun süredir göremedim seni buralarda cok cok gecmiş olsun eşin biranönce saglıgına kavussun sen yanında ol yeter elini tutman bile ona yetiodur senin bu kadar güçlü olman dimdik ayakta durman zaten onlara yeterde artar canınızı sıkmayın daha cok

sahrud cok gecmiş olsun canım bende merak ettim uzun süredir göremedim seni buralarda cok cok gecmiş olsun eşin biranönce saglıgına kavussun sen yanında ol yeter elini tutman bile ona yetiodur senin bu kadar güçlü olman dimdik ayakta durman zaten onlara yeterde artar canınızı sıkmayın daha cok

Sen beni az biraz bilirsin
Eşim iyileşse bana yeter
Gerisinin hakkından gelirim ben
Anası babası değil soyu sülalesi gelse farketmez
Hepsinin hakkından gelirim

geçmiş olsun sahrud.allah iyiliğini versin eşinin inşallah.bunlar nasıl anne babymış aklım almıyor şaşkınım.sen onları boşver önemli olan eşinin iyi olması

geçmiş olsun sahrud.allah iyiliğini versin eşinin inşallah.bunlar nasıl anne babymış aklım almıyor şaşkınım.sen onları boşver önemli olan eşinin iyi olması

Bi ara çok sinirlendim aradım
Merak etmeyin benim param gücüm var
Özel hastanede aslanlar gibi tedavi ettiriyorum oğlunuzu
Sizden bişey beklemiyorum ölmeden bi oğlunuzu gelin görün dedim
Bende biraz üşütmüşüm bu aralar dedi bana
Daha da aramadım tek derdim eşim iyileşince hiç gelmemelerine üzülecek
Ama bundan sonra üzülmesine izin vermicem
Üzülmekten bu hale geldi zaten

gün olur devran döner demişler bakalım kendilerinin başına neler gelicek.iş sadece doğurmakla bitimyor.hadi baba para için yapıyorda,annesi nasıl durabiliyor anlamadım

Sen beni az biraz bilirsin
Eşim iyileşse bana yeter
Gerisinin hakkından gelirim ben
Anası babası değil soyu sülalesi gelse farketmez
Hepsinin hakkından gelirim

biliyorum canım biliyorum bak eşin üzüntüden hasta oldu ama inşallah hemen iyileşecek sen böyle güçlü oldugun sürece

bu kadar mı olur. bunların hepsimi böyle anlamıyorum ki.bizde nişanımızda aynı şeyi yaşamıştık 8 de gelip 10 da gitmişlerdi:). eşim tek başına kalmıştı. sana tavsiyem sakın eşini onlardan soğutma çok fazlada konuşma ki eşin söylediklerinden sıkılıp tartışma çıkmasın aranızda. eğer onlara gitme konuşma dersen daha çok yakınlaşır. sen yine de o senin babandır dersen her zaman senin yanında olur. biz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadık eşim hiç ailesine gitmedi ben zorladım hep. 2 ayda bi gidiyoduk onda da en fazla yarım saat oturup kalkıyoduk çünkü durmak istemiyodu orda. hep annendir babandır kardeşlerindir boşver dediğimde önce beni evlat yerine kardeş yerine koysunlar bende onları ana baba yerine koyarım dedi. ama sen çok üstelersen onlar kıymete binerler.

Bugün 1 nisan herkes için şaka günüdür
Ama bizim için yani eşim ve ben
Bizim için özel bi anlamı var
Biz 1 nisanda nikahlandık
Bugün yoğun bakıma girdiğimde elini tutup ona hadi kalk evimize gidip bi şişe şarap açalım
Sana güzel bi masa hazırlarım diyordum ki
Eşim bana tepki verdi
Hemen doktoru çağırdık geldi muayene etti iyileşme olduğunu onayladı
Eşim iyileşiyor
Beni yalnız bırakmicak bana geri dönecek opuyorumnanaktan

Back