• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Bu bayramda ziyarete gitmicektim
Ama hayınpeder yine rahat durmadı saçmalayınca bende 8 saatlik yolu 3-4 saat için gidip geri döndüm
Döner dönmezde terminalden direk hastanelik oldum
Şuan kafamı toparlayamıyorum
Yarın kendime gelirsem anlatıcam
Şimdilik fragmanlarla idare edin
Sonunda beklediğim ortam oluştu ve bütün kinimi kustum

ayy cnm ya keşke gitmeseydin merak ettim bak ama iyi yapmısın butun kinini kusmussun bu yeter sanırım

Öncelikle kafasını şişirdiğim Herkese iyi bayramlar dilerim
Umarım kimsenin bayramı benimki gibi geçmez

Eşimle bayram anlaşmamızda arefe akşamı annemlere gidecektik bayramın birinci günü orda kalıp
İkinci sabahı o yalnız kendi ailesine gidecekti
Ama benim hayınpeder tutup oğlum gelde şu kardeşinin elinden tut al yanına bi iş bul çalışsın adam olsun
Senin ev büyük nasılsa bi oda verirsin demiş
Eşimde ben o evde yalnız değilim o evin bi hanımı var o istemez o istese ben erkek kardeşimle karımı aynı evde istemem dedi
Ama benim yüzsüz hayınpeder sen gelini ikna edersin gel bayramda halledelim demiş
Eşim bunlar bu serseriyi peşime takar gönderir iş büyür sen gel de tepkini görsünler akşama dönersin dedi
Mecbur sabah 8de kalktık gittik bu arada ben hasta oldum sıpa giribi :kedi:
Gittik hayınpeder eşimi dışarı çekti önce borç istedi sonra kardeşi konuşuyorlar ama sesleri geliyor
Hemen bindim tepelerine olur mu öyle şey yaa bizim düğünde elimizden tuttunuz mu
Yaptığınız rezillikleri daha unutmadık
Hem hiç tanımadığım adamın benim evimde ne işi var
Evim büyükse bize normal geliyor siz o eve bi iğne mi koydunuz

Ama kızım dedi
Bana kızım deme ben 30 liralık gelindim düğünde gelinlikten istifa ettim dedim
Ben istemiyorum ne kardeş ne başka birini sizin o evde yatacak yeriniz yok
Benim eşimi de zamanında bu kadar düşündün mü
Para işine gelince sana daha önce bizden alacağını aldığını söyledik daha neyin parasını istiyorsun
Hem sen babasın insan evladına bişeye ihtiyacın varmı der yolmaya çalışmaz

Saydım döktüm bu arada ateşim yükseldi öksürük başladı boğazımdan kan geldi
Bize artık huzur verin biz düşe kalka yolumuzu buluyoruz önümüze çıkmayın dedim
Hayınpeder gık diyemedi sonra eşim elimden tuttu geçtik içeri
Ama kızlar bi hastayım ki sormayın bindim otobüse babaevine geldim
Eşim orda kaldı çünkü ordan kendi evimize gitmek daha kısa bide o perişan olmasın dedik
Ben gelir gelmez terminalden dooğru ambulansla hastaneye
Önce domuz gribi şüphesi dediler ama ciğerleri ağır üşütmüşüm
Bademciklerim şişmiş fazla konuşmak sokağa çıkmak yasak
Çorba ıhlamur ve dünya kadar ilacım var başucumda
Neyse bayram maceram böyle geçti

geçmiş olsun canım inş kısa zamanda iyileşirsin hakısın ama çok ağır konuşmuşsun kırıcı olmuşsun üç günlük dünya o sana altın taksa ne olur takmasa ne olur evlendin mutlumusun mutlusun bunları büyüterek hem kendini hem eşini mutsuz edersin boşver takmayan takmasın ama evime gelme deme senin evin tamam ama onunda evladının evi benim ablamında kaynanası kayınpederi hatta görümceleri felan aç gözlü ablamın nişanında yediler içtiler ablama bişi takmadan geri döndüler çünkü nişan kıızn parada kıza gidecek ya takmadılar şimdide araları pek yok ablam bayramdan bayrama gider kaynanası ayda yılda bi gelir ama ablam demez evime gelme evde yatacak yeriniz yok diye herkesin kendi rezililiği eşinin aileside böle değiştiremicen için tahammül göstermen daha mantıklı ha demiyorumki suskun kal haklıysan hakkını ara ama sonuçta arada eşin kalıyo oda mutsuz oluyodur rahatsız oluyodur evin ayrı barkın ayrı o yüzden boşver takma kafana canım dahada kötüleri var bak benim burda arkadaşım vardı şimdi gitti eşiyle boşanacaklar ayrılar daha yeni oldu onunda kaynanası kayınpederi görümceleri ne arar ne sorar kız erken doğum yapma riski vardı 7 aylıkken suyu geldi dr yatman lazım dedi kıza ne kaynanası ne görümcesi gelipte nasılsın demedi şimdide yuvasını yıktılar kızın 5 aylıkta bi kızı var eşi işten çıkmıştı kayınpederi bi eksiğin varmı diye bile sormadı yani demem o ki senden daha da kötüleri var sen gene hoşgörülü ol tamam haklısın zaten söyleyeceklerinide söledin dahada karışmazlar canım sana inş sorunuz çözülür

NisaNurum çok doluydum mesela takı meselesi olsa sorun değildi
Okuduysan daha bissürü rezillik var
Ayrıca eşim ben laf anlatamıyorum sende gel tepkini görsünler diye götürdü beni yanında
Sadece takı olsaydı bu cümlelerin birini bile söylemezdim
Başka bi çözüm bulun derdim
Sonuçta biz onlara güvenip evlenmedik
Eşimle benim durumumuz iyi sayılır
Ama yaşattıkları rezillikleri eşimde bende affedemiyoruz
Herşey üstüste binince bu sözler çıktı ağzımdan
Bu sözler 5 aylık birikimin patlamasıydı normalde asla eşimin babasına böyle saygısızca konuşmam
Ama adamın neresinden tutsam elimde kalıyor
Bide benim ateşim çıktı 39 buçuğa öksürdükçe boğazımdan kan geliyor
O para derdinde
Eşime gelince babasına hiç bana bişey deme kız iyi bile sabretti dedi
Az önce sordum konu açıldı mı hiç diye
Kardeşi kaçta gideriz deyince babası dur bakalım önce bi işini evini ayarla sonra bakarız demiş
Benim hastalığım ilerledi ama ben artık rahatım
Biliyorum böyle düşünmem bile ayıp ama eşimin çektiklerine sessiz kalamazdım

Valla çok heyecanlı okudum işte böyle insanlara sinir oluyorum yaa bu nedir ne yaptın ki ne istiyorsun bence o şekilde demekle iyi yapmışsın kesinliklee :umursamaz:

Ha bide kaygana tabi çıplak çıplak geziyon hasta oluyon dedi
Sanki oh olsun der gibi
Evde bide kaygananın kayganası var o hepten bi topic konusu
Bana sürekli bişeyler anlatıyordu ama benim beynim zonklarken duyamıyordum
Sonra kalktı yanımdan geçerken kayganaya buda sen gibi suratsız dedi
Bana mı laf soktu kayganaya mı bilemedim ama çokta umursamadım
39 buçuk derece ateşime hayınpederin densizliğine boğazımdan gelen kana rağmen
Eşime bi kez daha aşık oldum
Çünkü ana baba misafir demedi beni hep dizinde yatırdı
Saçlarımı okşadı yüzüme ıslak bez koydu
Sürekli ateşimi ölçtü
Biara gitti 1 tane köhne bi nöbetçi eczane olan memlekette ilaç buldu
Bu da önemli çünkü domuz gribi yüzünden bazı ilaçlar bulunmuyor artık
Eşim herkese meydan okurcasına bana sahip çıktığını herkese gösterdi
İnanın insan o kadar mutlu oluyor ki bian bütün ağrılarım geçti sanki

esine sifalar dilerim
cok güldüm yaptiklarina alemsin valla:))))
aferim kiz sana kaydirigubbakcemile5

ne güzel işte bak eşinde yanında daha kaynan kayınpederin yok o yok hbu içinci kişiler için üzülmene değmz sen genede kimseyle kötü olma tatlım üç günlük dünya herşey çok boş o yüzden iyi olursan sen kazanırsın haklısında yapılanlar ağır şeyler ama olmuş bitmiş artık sende ağırlığını koymuşsun eşinde arkanda dhaada bişi olmaz size inş hep böle arkanda yanında olur eşin hastasın bide üzme kendini çok

sizin adınıza çoook sevindim iyi olmuş. içinizde birktirdiklerinizi söylemişsiniz. onlar da bir adım geride durması gerektiğini anlamıştır inşallah...

mühim olan yeni kurulan ailenin huzurlu mutlu olması.. herkes kendi ailesinde mutlu olsun. onlarda artık size endeksli planlar kurmasın. kendi kendilerine geçinsinler.

canım ya gecmiş olsun biran önce kendine gel ayrıca yanlış anlama eşine hayran kaldım sana ne kadar bağlı gercekleri görüyor oda ayrıca cok iyi yapmıssın içinde ne varsa dökmüşsün kendisi düşünemiyormu genc oğlanın ne işi var evinizde

oooh oooh içimin yagları erıdı.eşime anlattım ıyı yapmış,keşke bızde ole olabılsek dedı.ama olamıyoruz dedı.onlara oyle davranmak yaraşır dedı.geçmiş olsun cnmcımmm

canım ya gecmiş olsun biran önce kendine gel ayrıca yanlış anlama eşine hayran kaldım sana ne kadar bağlı gercekleri görüyor oda ayrıca cok iyi yapmıssın içinde ne varsa dökmüşsün kendisi düşünemiyormu genc oğlanın ne işi var evinizde

Yok yanlış anlamadım
Ben öyle buluttan nem kapacak türden değilim
Aslında hiç kıskançta değilim
Daha ötesi senin hangi niyetle söylediğini biliyorum
Kızlar bu arada biraz önce acilden geldim
Ciğerlerim zatürreye çevirmiş
Annem gitme yat diyor
Eşim meraktan endişeden deliriyor
Kaldım arada
Aslında bende evimi istiyorum ama yol gözümde büyüyor

adam belliki yüzsüz birsey en iyisi uzak durmak ben olsam nimetten sayarim gicik gitmek icin yeterli sebeblerin var

yaptıklarınızı onaylamıyorum. insanlara sıfatlar eklemek büyüklere carcar konuşmak marifet mi? kocam baştacım diyorsunuz bence kocanız sadece bi zavallı siz de engellenemez bi buldozer gibi önünüze gelen (herne olursa olsun sonuçta eşinizin ailesi olan insanları) herşeyi yıkmayı marifet sanıyorsunuz. bunu da ailenizin maddi durumu sanırım iyi ve eğitimli olmanızdan güç alarak yapıyorsunuz. bence insana yatırım yapın para neymiş altın akçe neymiş. hepsi geçici en çok kayınvalidenize üzüldüm zavvallı kadının belli ki maddi gücü yok sözü geçmiyor reva mı o kadıncağızı hem sert yerlerde yatırmışsınız hem de postaladım deyip övünüyorsunuz ...ben de görümceyim üstelik ben de gelinim ne eşimin ailesine böyle yaparım ne de anneme böyle yapılmasına müsaede ederim çok ayıp yapıyorsunuz verilen desteklerle de gaza geliyorsunuz...bu güç savaşında kazanmış olabilirsiniz ama aslında siz de bi zavallısınız....

Size tek mesaj yazıcam başka cevap vermicem
Çünkü kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum
Bende sizin yorumunuzu onaylamıyorum ama size zavallı demiyorum
Tanımadan yaşamadan yazmak kolaydır
Bende bayılmıyorum böyle bi gerilim yaşamaya ama
Benim kına geceme ailesinin içine metresini getiren adam saygıyı kendi elleriyle yıkmıştır
Oğlunun parasını yiyerek oğlunu zor durumda bırakan onu sürekli sömürmeye çalışan aile
Eşimin deyimiyle varsın olmasın
Buldozer değilim ama oğlunu eşimi hasta eden adama sessiz kalacak kadar ezik değilim

insanlar burda okuyup kolayca yorum yapiyorlar kendini bir arkadasin yerine koysan ve yasadiklarini bastan sona kadar okusan ozaman anlarsin diyecem illa basinami gelmeli illa yasamalimisiniz baskalarini anlamak icin davulun sesi uzaktan hos gelirmis ayrica burda kimse kimseye gaz vermiyor herkes birbirinin derdini dinliyorum yorum yapiyor saygi duyuyor gaz vermek bizim isimiz degil herkesin kendi akli fikri vardir!! arkadasim carefully yaniliyormuyum yoksa siz baskalarin sozleri ile hareket edip aklini kullanamayanlardanmisiniz! kusura bakma simdi diyeceksindir neden durduk yere koruyorsun baskalarini konunun ortasinda dalmak yerine bastan sonra kadar yasananlari oku enzindan okumaya calis bir caba goster !!!

yaptıklarınızı onaylamıyorum. insanlara sıfatlar eklemek büyüklere carcar konuşmak marifet mi? kocam baştacım diyorsunuz bence kocanız sadece bi zavallı siz de engellenemez bi buldozer gibi önünüze gelen (herne olursa olsun sonuçta eşinizin ailesi olan insanları) herşeyi yıkmayı marifet sanıyorsunuz. bunu da ailenizin maddi durumu sanırım iyi ve eğitimli olmanızdan güç alarak yapıyorsunuz. bence insana yatırım yapın para neymiş altın akçe neymiş. hepsi geçici en çok kayınvalidenize üzüldüm zavvallı kadının belli ki maddi gücü yok sözü geçmiyor reva mı o kadıncağızı hem sert yerlerde yatırmışsınız hem de postaladım deyip övünüyorsunuz ...ben de görümceyim üstelik ben de gelinim ne eşimin ailesine böyle yaparım ne de anneme böyle yapılmasına müsaede ederim çok ayıp yapıyorsunuz verilen desteklerle de gaza geliyorsunuz...bu güç savaşında kazanmış olabilirsiniz ama aslında siz de bi zavallısınız....
siz arkadaşın yaptığını onaylamıyorsunuz bende sizinkini onaylamıyorum :kızgın:
siz kaynana ve kayınpederinizden memnunsunuz diye herkes memnun olucak değil insanlar buraya derdini paylaşmak için geliyor siz memnun olasınız diye yorum yapmak zorundada değil dün yorumunuz hoşuma gitmedi eksi rep verdim diye alakasız bi konuda bana eksi rep vermişiniz bunuda anlamış değilim bari vermişken doğru düzgün bişiye verseydiniz:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

geçmiş olsun umarım iyisindir.
eşinde senin gibi düşündüğüne göre sorun yok. kayınpederinin yaptıkları çok ayıp şeyler. düğüne metres getirmek filan. konu sadece takı meselesi değil. bence içindkileri dökmekl iyi yapmışsın. sustukça üstüne gelirler.
kayınpederin oğlunu yanınıza göndermek istemesi garip. resmen sömürmek istiyorlar.

Back