öyle iyi anlıyorum ki seni ve imreniyorum, keşke ben de içimdekileri söyleyebilseydim de böyle kendi kendimi yemeseydim..çok şükür biz farklı şehirlerdeyiz.. ama biz 15-16 aylık evliyiz ve evliliğimizin 6. ayında geldi bize, nisan ayıydı ve eylülde görümcem izine çıktığında o da geldiğinde biraz daha kalırım ve döneriz dedi. ben aynen :1shok: neden çünkü deniz kenarında oturuyoruz ve her an hizmet eden bi gelin var... eşimle her akşam ne yapacağız diye düşünüyorduk. bir de kayınpederim eşime dedi ki oğlum biz gideceğiz ama, sen karının evde çok sıkıldığını söylemişsin annene lütfen gitmeyin de o da kırmayalım çocuklara dedi... aaaa yalana bak kötükedihüso şeytanın sol bacağı vala... bu arada o dönemde bana yaptığı işkenceleri anlatmıyorum, yatak od:asına girip girip ağlıyordum, çünkü bizimki tatlı tatlı laf sokar, bişe de diyemiyodum
sonra yürüyememeye başladım, doktora gittik , bel fıtığı çıktı. sonra bizimki aynen kayboldu :lepi: tabi hizmet edecek kimse kalmadı. insan bel fıtığına sevinir mi? sevinir :roflol:
çok uzattım ama diyeceğim şu ki, uzaktayız ama her an bizi ziyarete gelecek diye korkuyorum... şimdiden bi doktorla görüşüp onlar geldiğinde bana yanlış teşhis koyması için anlaşıp işimi garantiye mi alsam :roflol: