canım ya gecmiş olsun biran önce kendine gel ayrıca yanlış anlama eşine hayran kaldım sana ne kadar bağlı gercekleri görüyor oda ayrıca cok iyi yapmıssın içinde ne varsa dökmüşsün kendisi düşünemiyormu genc oğlanın ne işi var evinizde
siz arkadaşın yaptığını onaylamıyorsunuz bende sizinkini onaylamıyorumyaptıklarınızı onaylamıyorum. insanlara sıfatlar eklemek büyüklere carcar konuşmak marifet mi? kocam baştacım diyorsunuz bence kocanız sadece bi zavallı siz de engellenemez bi buldozer gibi önünüze gelen (herne olursa olsun sonuçta eşinizin ailesi olan insanları) herşeyi yıkmayı marifet sanıyorsunuz. bunu da ailenizin maddi durumu sanırım iyi ve eğitimli olmanızdan güç alarak yapıyorsunuz. bence insana yatırım yapın para neymiş altın akçe neymiş. hepsi geçici en çok kayınvalidenize üzüldüm zavvallı kadının belli ki maddi gücü yok sözü geçmiyor reva mı o kadıncağızı hem sert yerlerde yatırmışsınız hem de postaladım deyip övünüyorsunuz ...ben de görümceyim üstelik ben de gelinim ne eşimin ailesine böyle yaparım ne de anneme böyle yapılmasına müsaede ederim çok ayıp yapıyorsunuz verilen desteklerle de gaza geliyorsunuz...bu güç savaşında kazanmış olabilirsiniz ama aslında siz de bi zavallısınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?