• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi

begumprenses

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
44
24
18
44
kısaca anlatmaya çalışacağım...bayram günü cok kırıldım...esimin abisi esinden ayrilip baska birisiyle evlendi..ilk gecen ramazan bayrami gördük esimin abisi ve yeni eşini cok muhatap olmak istemedim ..bu bayramda gittik onlarda ordaymis mesafeli bi sekildr bayramlastik oturduk bu arada komsu bizi caya çağırdı gittik geri döndüğümuzde bizi beklemeden yemeye oturmuslar esimde bahceye cikti ben biraz bekledim sıkıldım rsimin yanina ciktim o sirada gelen kayinpederim sert bi sekilde neden uzak duruyorsunuz dedi ve kızdı..ben cok kirildim agladim dunki gelin icin beni kırdı. neyse esimin abisi gitti. kayinpederim neden küs gibi duruyorsunuz dedi ben de kalbim kirildi dedim cpk sert çıktı neymis onun evinde durmadan caya gitmişiz dedik ya bes dakija gittik geri donduķ kizilcak bisey yok diye.benim dedigim olacak azarladi bir suru hala ofkeliyim aglamaktan gozlerim şişti..gitmesem esimin babasi sonucta ama affedemiyorum da aklimdan çıkmıyor yaptığı

Eltinizden neden bu kadar uzak durdunuz? Aranızda problem mi var? Siz zaten başka birine çay davetine gitmişsiniz neden yemeğe beklemediler diye trip atıyorsunuz? Kp sonuna kadar haklı, Bayram günü insanların huzurunu kaçırıp sudan sebeplerden surat asıp ağlayacak ne var? 15 yaşında ergen misiniz?

Belkide fazla önemsiyorsunuz. Amaaan baba sen de filan diyip geç bence kavga havasına bürünmeden şakaya vur. Mübarek bayram günü kırk yılda bir gördüğümüz akrabalarla da kavga etmenin bi yararı yok ki. Hem o yaşlı insan alttan alıver azcık. Dünkü gelin bugünkü gelin filan takılma boşver neyse ne. Sizden önce sofraya otursalar nolur zaten yiyeceğiniz 2 tabak yemek bence ağzınızın tadını bozup ağlamanıza değmezdi

kısaca anlatmaya çalışacağım...bayram günü cok kırıldım...esimin abisi esinden ayrilip baska birisiyle evlendi..ilk gecen ramazan bayrami gördük esimin abisi ve yeni eşini cok muhatap olmak istemedim ..bu bayramda gittik onlarda ordaymis mesafeli bi sekildr bayramlastik oturduk bu arada komsu bizi caya çağırdı gittik geri döndüğümuzde bizi beklemeden yemeye oturmuslar esimde bahceye cikti ben biraz bekledim sıkıldım rsimin yanina ciktim o sirada gelen kayinpederim sert bi sekilde neden uzak duruyorsunuz dedi ve kızdı..ben cok kirildim agladim dunki gelin icin beni kırdı. neyse esimin abisi gitti. kayinpederim neden küs gibi duruyorsunuz dedi ben de kalbim kirildi dedim cpk sert çıktı neymis onun evinde durmadan caya gitmişiz dedik ya bes dakija gittik geri donduķ kizilcak bisey yok diye.benim dedigim olacak azarladi bir suru hala ofkeliyim aglamaktan gozlerim şişti..gitmesem esimin babasi sonucta ama affedemiyorum da aklimdan çıkmıyor yaptığı
Yanlış anlamayın ama bence siz yeni geline olan ilgiyi kıskanmışsınız sanki:confused:

konu çok karışık geldi bana ? niye abisine karşı bukadar mesafelisinz yada elti kişisine ? yani haklı sebepleriniz varmı eğer varsa yorumum değişir ama yoksa daha farklı olur o yüzden :-)

o
konu çok karışık geldi bana ? niye abisine karşı bukadar mesafelisinz yada elti kişisine ? yani haklı sebepleriniz varmı eğer varsa yorumum değişir ama yoksa daha farklı olur o yüzden :-)
onceki eltimden ayrilip arkasindan hemen evlendiler..yuva yikmasi sebebim..Ahlaksızlık bence ve tanimadigim biri olayli bir sekilde evlendiler taniyana kadar mesafe koydum cunku herkes uzak dur diyor

o

onceki eltimden ayrilip arkasindan hemen evlendiler..yuva yikmasi sebebim..Ahlaksızlık bence ve tanimadigim biri olayli bir sekilde evlendiler taniyana kadar mesafe koydum cunku herkes uzak dur diyor

İyi de bu seni hiç ilgilendirmez ki ayrıca hemen evlenince ahlaksız olmaz insanlar

o

eee peki aldatsami eski elticiginizi daha iyi olurdu ? bitmiş sevgi demekki ayrılmışlar ve yeni biri ile evlenmiş ne var ki bunda ben tavrınızı anlattığınız kadarıyla çok çok saçma buldum kusurabakmayın. hiç tanımadığınız birine mesafe koyuyorsunuz sonra kyp kızıyor diye ağlamaktan ölüyorsunuz bence kyp haklı . çok özür dileyerek yazıyorum ama böyle gözüküyor.

Back