- 6 Haziran 2022
- 149
- 339
- 18
- Konu Sahibi Nevriye Budak
-
Ben normalde susmam da stratejik olarak biriktiriyorum hepsini, zamanı gelince söyleyeceğim ki çok kısa bir süre sonra olacak buYa kızlar, siz niye söylemiyorsunuz dümdüz suratlarına "Pisliğinizden tiksiniyorum" diye de kendinize eziyete dönüyor artık hal? Yani nasıl sessiz kalabiliyorsunuz bu kısmı cidden anlayamıyorum. Ağzımı tutsam suratım, beden dilim, her yerim ayrı konuşur benim ayol.
Evde bile bazen ben dağıtırım o toplarBravo ya valla takdir ediyorum aileden görmediği halde temizlik konusunda kendini yetiştiren insanlarıevet yapı meselesi sanırım içten gelmeli her şey ailede öğrenilmiyor insan kendi de kazanabiliyor bazı şeyleri. Ölü gibi kokan çorap
Insanlar anlamiyor pisliğin boyutunu. Her klozet yıkayışımda sapsarı idrar lekelerini hatırlıyorum. Bunaldım valla.Ben de bilerek uzun uzun örnekler verdim uç noktada pis olduklarını anlatabilmek adına. Boşverin insanların negatif yorumlarını, bazı insanlar aynısını yaşamadan bilemiyor .
Ben normalde susmam da stratejik olarak biriktiriyorum hepsini, zamanı gelince söyleyeceğim ki çok kısa bir süre sonra olacak bu
Absürt komedi filminde görsem yok artık abartıya bak derim, ağzım açık okuyorum yazdıklarınızı abooooooosık tuvalete gitmeye üşendiği için ortak uyumak zorunda olduğumuz odaya plastik leğen getirmişti tuvaletini yapmak için
Strobe edepsiz insanla hiç karşılaştın mı? Konu sahibini bilmiyorum ama benimkiler edepsiz. Olumsuz bir şey denince bizi beğenmiyorsun imaları başlıyor ya da biz her şeyin en iyisini biliriz sen merak etme diyor kv. Hele görümceler için, ne dersen de cümleye anlamadın diyerek başlayıp ultra saçma bir yorum yapıyorlar.Biriktirmenin işe yaramayacağını söyleyebilirim şimdiden. Seni "Kinci" ilan ederler.
"Vaay her şeyi içinde tutmuş, biriktirmiş, suratımıza gülerken meğer neler düşünüyormuşsun" derler söyleyeyim de, haklı olacağın yerde haksız duruma itilirsin laf oyunlarıyla. Çata çat, olduğu an söylemenin hafifliğini tatmanızı dilerim. Ne size yük olur, ne başkasına laf kalır.
Açıkçası zaten mecburiyet haline gelen bağları koparmayı düşünüyorum bir takım başka durumlardan ötürü, o nedenle tüm falsolarını toptan söyleyeceğim. Bana tavır almaları işime gelir öyle diyeyim. Ama daha sağlıklı ilişkilerde bence de dediğiniz gibi olmalı.Biriktirmenin işe yaramayacağını söyleyebilirim şimdiden. Seni "Kinci" ilan ederler.
"Vaay her şeyi içinde tutmuş, biriktirmiş, suratımıza gülerken meğer neler düşünüyormuşsun" derler söyleyeyim de, haklı olacağın yerde haksız duruma itilirsin laf oyunlarıyla. Çata çat, olduğu an söylemenin hafifliğini tatmanızı dilerim. Ne size yük olur, ne başkasına laf kalır.
Böyle tiksine tiksine yaşayacağıma çat çat söylerim valla ben olsam. Bunun iki sonucu olur zaten. Ya kocam beni boşar anasını tutar. Ya da kocam kalır, kayın aile ile görüşmem. Valla ikisi de makul sonuçlar.Ya kızlar, siz niye söylemiyorsunuz dümdüz suratlarına "Pisliğinizden tiksiniyorum" diye de kendinize eziyete dönüyor artık hal? Yani nasıl sessiz kalabiliyorsunuz bu kısmı cidden anlayamıyorum. Ağzımı tutsam suratım, beden dilim, her yerim ayrı konuşur benim şu durumların içinde kalsam. :/
Ay çarpılmıyorlar da var ya. Çarpacak bir varlik varsa lütfen bizi değil, pisliği alışkanlık etmişleri çarpsın. Bizler mecburi misafiriz.Allahım cidden ben tuvalette çaydanlık doldurmaya şok olmuştum ama pilav yapmak isteyen bile varmış yarabbimcidden kv ler yarışıyor resmen yorumlarda cidden görünce üzülmek ile beraber yalnız değilmişim dedim
Ahh bide şey var konu sahibiNevriye Budak kv su içmesi gereken bir insan tahliller kötü çıkınca eşim anne su içeceksin diye baskı yapınca 2 günlük kaldığımız bir tatilde, gece sık tuvalete gitmeye üşendiği için ortak uyumak zorunda olduğumuz odaya plastik leğen getirmişti tuvaletini yapmak için akşam
Strobe edepsiz insanla hiç karşılaştın mı? Konu sahibini bilmiyorum ama benimkiler edepsiz. Olumsuz bir şey denince bizi beğenmiyorsun imaları başlıyor ya da biz her şeyin en iyisini biliriz sen merak etme diyor kv. Hele görümceler için, ne dersen de cümleye anlamadın diyerek başlayıp ultra saçma bir yorum yapıyorlar.
Size laf etmiyorlwr mı bu gelin bizi beğenmiyor diyeYaşlı olsalar yine lafını yapmam, 50 küsur yaşındalar, sağlıklılar ve ayrıca evde 18 yaş üstü kardeşler de var. Tamamen hayat tarzları böyle.
Hadi ona isiycek onu anladikta uyanirsiniz diyede mi hic utanmıyorAllahım cidden ben tuvalette çaydanlık doldurmaya şok olmuştum ama pilav yapmak isteyen bile varmış yarabbimcidden kv ler yarışıyor resmen yorumlarda cidden görünce üzülmek ile beraber yalnız değilmişim dedim
Ahh bide şey var konu sahibiNevriye Budak kv su içmesi gereken bir insan tahliller kötü çıkınca eşim anne su içeceksin diye baskı yapınca 2 günlük kaldığımız bir tatilde, gece sık tuvalete gitmeye üşendiği için ortak uyumak zorunda olduğumuz odaya plastik leğen getirmişti tuvaletini yapmak için akşam
Nasıl oldu ise bunların içinden eşim tertemiz çıkmış yemek yapacak her aşamada el yıkar ev az toz olsun beklemez süpürür, tuvalet alışkanlık akşam mutlaka bi ilaçla temizler yatmadan, şahsi temizliği diş bakımı herşeye özen gösterir uyarmadan hoş normal olanı uyarmamak zaten deAy çarpılmıyorlar da var ya. Çarpacak bir varlik varsa lütfen bizi değil, pisliği alışkanlık etmişleri çarpsın. Bizler mecburi misafiriz.
Uyarınca da o zaman su iç diye ısrar etmeyin gece nasıl gideyim diyorHadi ona isiycek onu anladikta uyanirsiniz diyede mi hic utanmıyor
Böyle tiksine tiksine yaşayacağıma çat çat söylerim valla ben olsam. Bunun iki sonucu olur zaten. Ya kocam beni boşar anasını tutar. Ya da kocam kalır, kayın aile ile görüşmem. Valla ikisi de makul sonuçlar.Kıllı sabunla yıkanacağıma iki sonuçtan birini yeğlerim.
Ay bu neeeeeYa gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Havlu kağıt, sabun, dezenfektan, dezenfektanlı ıslak mendiller vb.
Valizinize nevresim vs koyun. Havlu el havlusu falan derdim de ortada kalırsa kullanırlar belki
Konuyu ben yazmışım gibi. Benim kayınvalidemi geçemez hiç birinizin ki.
Senin konunu da müsait olunca okuyacağım.
İki örnek vereyim. Karar verin.
Mesela benim kayınvalidem bir sel meselesi olduğunda lağım sularınında karıştığı sulara temas eden bir kilolarca(köyde çuvalla alınır) pirinci yıkayıp kurutup herkese, evine gelen herkese yedirmiş
Bu yetmez derseniz,
Aynı dönemde sular yokken tuvalet maşrapasındaki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istemişti.
Devamını isterseniz yazarım.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?