- 3 Mayıs 2011
- 13.757
- 48.966
- 798
- Konu Sahibi Nevriye Budak
-
Ya gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Havlu kağıt, sabun, dezenfektan, dezenfektanlı ıslak mendiller vb.
Valizinize nevresim vs koyun. Havlu el havlusu falan derdim de ortada kalırsa kullanırlar belki
Konuyu ben yazmışım gibi. Benim kayınvalidemi geçemez hiç birinizin ki.
Senin konunu da müsait olunca okuyacağım.
İki örnek vereyim. Karar verin.
Mesela benim kayınvalidem bir sel meselesi olduğunda lağım sularınında karıştığı sulara temas eden bir kilolarca(köyde çuvalla alınır) pirinci yıkayıp kurutup herkese, evine gelen herkese yedirmiş
Bu yetmez derseniz,
Aynı dönemde sular yokken tuvalet maşrapasındaki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istemişti.
Devamını isterseniz yazarım.
:)
Allah hepinize gerçekten yardim etsin, ben de cildirirdim herhalde. Ne yapardım inan tahmin edemiyorum.Uyarınca da o zaman su iç diye ısrar etmeyin gece nasıl gideyim diyortabi eşim sonra leğeni attı böyle saçmalık mı olur diye utanma ile ilgili özellikler yüklü olsa zaten iş buralara gelmez bence tek umudum elti adayım ondan bari çekinseler
Benim kayınvaldem gelince ayıp olur diye buzdolabını açmazdı. Ben işten gelene kadar beklerdiBu öyle büyük bir dert ki yaşamayan bilmez. Evime geldiklerinde de durum aynı. Bir kere evime gelmelerini nasıl engellerim diye konu açtım. Bazı kendini bilmezler ne kadar kötü gelin olduğumu, bir kap yemek yapmanin ne zorlugu olacağını yazdı. Ne diyeyim darısı başlarına onlarin da.
Tamam korkma :)))Beterin beteri varmış, lütfen devamı gelmesin.
Nasıl hasta olmuyorlar inanılmaz bir şey ya.
Benimkilerin alaturka tuvalet taşında tuvaletin başından sonuna kadar olan kısmında kapkara ve taşlaşmış dışkı izi vardı. İz demek hafif kalır. Tuvaletin 5'te 4'ü kadar bir kir diyebilirim.
Üçümüz bir grup kurmaliyiz.Sorunları, çözümlerini ve kaçış yollarını konuşmak için.
Tuvalet tasındaki suyla.Ay bu neeeeekız manyak mı bu insanlar tuvalet tasıyla pilav yapmak mı
Ben artık daha sakinim eşim farkında olayların elinden geldiğince yardımcı, kendim yapıp yiyorum onlar da yiyor yetişemediğim bişey olursa yemiyorum yaşam alanını eşim ile temizleyip 2 3 gün idare ediyoruz, uyarılması gerekenleri eşim uyarıyor gördüğümüz yerde yapmıyorlar bari en azından artık suratıma konuşurken pıt pıt oraya buraya sümük yapıştırmıyor kimseAllah hepinize gerçekten yardim etsin, ben de cildirirdim herhalde. Ne yapardım inan tahmin edemiyorum.
Üçüncü sonucu da var; eş de arkandaysa, bir arada bulunulacak görüşmelerde senin gelişine göre davranmayı ipe ipe öğrenirler (Varsa potansiyel, işte bi ümit).
Strobe için bi sabun ayıralım vb.
Strobe dikkat ediyor/rahatsız oluyor, kalkarken klozeti fırçalayayım elimi yıkayayım bari onun evinde.
Gibi gibi..
70inde de insan yapar isterse.
Ay anladım anladım o suyla olduğunu nasıl yazdıysamTamam korkma :)))
Benim tek merak ettiğim şey çocukları nasıl büyüttüğü. :)
O da özel bir başarıymış :)
Mecbur kalmazsam tuvalete gitmiyorum. Mecbursamda evin kullanılmayan tuvaletini dezenfekte ediyorum.
Kaç yıllık evliyim evlerinde girmediğim tuvalet ve banyo var. :)
Bir de onu kaldıramam.
Tek kaçış yolu aslında olmamaları :)
Tuvalet tasındaki suyla.
Yapmadı ama teklif etti. Kendisi ısrarcıdır. Olmaz diye en az 3,4 kere tepki verince biraz da ayıplanınca durdu.
Ben artık daha sakinim eşim farkında olayların elinden geldiğince yardımcı, kendim yapıp yiyorum onlar da yiyor yetişemediğim bişey olursa yemiyorum yaşam alanını eşim ile temizleyip 2 3 gün idare ediyoruz, uyarılması gerekenleri eşim uyarıyor gördüğümüz yerde yapmıyorlar bari en azından artık suratıma konuşurken pıt pıt oraya buraya sümük yapıştırmıyor kimse
Ayy toptan görüşmemek daha iyi be Strobe. O yaştan sonra hizaya getiremezsin ki kimseyi. İki gün dikkat eder, sonra yine salar.Üçüncü sonucu da var; eş de arkandaysa, bir arada bulunulacak görüşmelerde senin gelişine göre davranmayı ipe ipe öğrenirler (Varsa potansiyel, işte bi ümit).
Strobe için bi sabun ayıralım vb.
Strobe dikkat ediyor/rahatsız oluyor, kalkarken klozeti fırçalayayım elimi yıkayayım bari onun evinde.
Gibi gibi..
70inde de insan yapar isterse.
Ayy toptan görüşmemek daha iyi be Strobe. O yaştan sonra hizaya getiremezsin ki kimseyi. İki gün dikkat eder, sonra yine salar.
Zaten anne babamızı dinlesek buralarda konu açıyor olmazdıkOf kader arkadaşıymışız... Benim kayın ailem de bütün ayakkabılarını kapının önüne üst üste yığıyor, kaç kereler tertemiz ayakkabılarımın üstüne pis ayakkabılarını koymuşlar, her seferinde uyarıyorum ama yok. Benim ailem onları görünce çok uyardı ama dinlemedim, eşlerimiz için çekiyoruz işte.
Ayıp konusunda dikkat ediyor benimki de ama hijyen sorun işte. Yine de bu kadar ince düşünceli değil tabii. Vefat mi etti sizinki?Benim kayınvaldem gelince ayıp olur diye buzdolabını açmazdı. Ben işten gelene kadar beklerdianne sen çok güzel yoğurt çorbası yapıyorsun, benim yaptığım öyle olmuyor, yapar mısın hem bana bşr kere daha gösterirsin derdim, çok sevinirdi.
Benim eşim konu sahibininki gibi evdeki en ufak kusuru söyleyip annesigilde kör olmuyor. Her şeyin farkında ama ailesine bir şey diyemiyor. Benim yanimda demiyor ben yokken temizlenmesi için gerekli şeyleri söylüyor. Ama nereye kadar? Alışkanlık yok adamlarda. Nefes almak kadar normal geliyor yaptiklari.Edepsize laf anlatılmaz, ancak daha büyük bir edepsizlikle bastırırsın (Ki kendine ne derece yakıştırırsın o hali, sonra kendinden de utanırsın o ayrı) ya da kendinden olabildiğince uzakta tutarsın ki burada eşlerinize de iş düşüyor.
Duruma göre ben ağzımı yüzümü bozabilirdim bana belli olmaz, kendi pisliğimi anca temizliyorum, bir de milletin taharetini takip edecek hale geldimse zaten bozayım ağzımı o saatten sonra, yüz yüze bakılmayıversin. Olay biraz böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?