Eşimin Ailesi Pislikte Bir Dünya Markası

Ay sızın anlattiginiza benzer bir eve misafir olarak gitmistim 1 haftalığına gidip 3.günde kacmistik koridorda bi koku var anlatılamaz 😐 neyse 2.günü kadın gülerek salona girdi kokunun sebebini buldum siz gelmeden önce makineye çamaşır atmıştım unutmuşum onlar kokmuş dedi 😣
Misafir gelmesin diye kesin çözüm bulmuşlar 🤣🤣

Ya gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Havlu kağıt, sabun, dezenfektan, dezenfektanlı ıslak mendiller vb.
Valizinize nevresim vs koyun. Havlu el havlusu falan derdim de ortada kalırsa kullanırlar belki 🤦‍♀️

Konuyu ben yazmışım gibi. Benim kayınvalidemi geçemez hiç birinizin ki.

Senin konunu da müsait olunca okuyacağım.

İki örnek vereyim. Karar verin.
Mesela benim kayınvalidem bir sel meselesi olduğunda lağım sularınında karıştığı sulara temas eden bir kilolarca(köyde çuvalla alınır) pirinci yıkayıp kurutup herkese, evine gelen herkese yedirmiş🙄

Bu yetmez derseniz,
Aynı dönemde sular yokken tuvalet maşrapasındaki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istemişti.
Devamını isterseniz yazarım.
:)
Yazma ben yıldım bacım.
Benim rahmetli kayınvaldem çok temiz CD düzenli bir kadındı. Eli çok lezzetli idi, çok becerikli idi. Bizler gitmeden yemeğini yapar, çarşaf yastık kılıfı pike havlu vb ne lazım olursa hazırlardı. Sonra yavaş yavaş bu düzen bozuldu, bir gariplik vardı anlayamadık ilk başta, unutmalar, korkular başladı. Demans olduğunu öğrendik. Görümcem ve ben gidince yapıyorduk. Çok ağladı, ben bu duruma düşecek kadın mıyım diye. Biz de 15 günde bir dönüşümlü olarak görümcemle gidip destek olduk. Evde bekar oğlu vardı beraber yaşıyorlardı. 6 ayda kaybettik kayınvalidemi.

Mesela benim kayınvalidem bir sel meselesi olduğunda lağım sularınında karıştığı sulara temas eden bir kilolarca(köyde çuvalla alınır) pirinci yıkayıp kurutup herkese, evine gelen herkese yedirmiş🙄

Bu yetmez derseniz,
Aynı dönemde sular yokken tuvalet maşrapasındaki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istemişti.
Beterin beteri varmış, lütfen devamı gelmesin. 🤢🤢
Nasıl hasta olmuyorlar inanılmaz bir şey ya.

Diger arkadaşlarinda dedigi gibi çarşaf, Sampuan, çarşaf, havlu, sivi sabun kalip sabun alip gideceksin. Sivi sabun olsun kesinlikle bende temizde olsa kalip sabun kullanamam hic kimseyle ortak pis geliyor. Ben kendim kullandığımda sabunuda fazladan yıkayıp bırakıyorum. Ayrica tuvalet örtüsü cocuklar icin var ya ben ogluma kullanıyorum, kendi evimde bile. Ve antibakteriyel spreyler varya adini söylemek yasak mi bilmiyorum covidde çıkanlar ondan al butun eve gidince sık. En azindan bakteriler ölsün. Esinede dersin madem öyle benim sartimda bu diye, onlar utanmiyorsa sen mi utanacaksınız. Hatta ver esin sıksın butun her yere madem ailesi.

Tüm tatili temizlik yaparak ve eşime yaptırarak geçirirdim herhalde.
Öyle olunca bir daha kendide gitmek istemezdi diye düşünüyorum 🤦🏼
Diğer havlu, sabun, çarşaf, şampuan, terlik, yastık gibi kullanacağım ne varsa evden yüklenir giderdim. Hepsini yine eşime taşıtır burnunda getirirdim 😂
Tabi temizlik yaptığım için yorgun olup tüm gün söylenip, gecede kıçımı dönüp yatardım 😂😂

Ya gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Valizinize nevresim vs koyun. Havlu el havlusu falan derdim de ortada kalırsa kullanırlar belki 🤦‍♀️

Bu yetmez derseniz,
Bunlar ne yaaaa Allahim sabir versin sizlere yaa okudukca cildircam

Ev temizliği ayrı konu
Bu konuda çok büyük bir problem
Ne demek aylık bir asgari ücret aileye göndermek
Bu devirde 15 bin kazansan ekonomik olarak sarsar seni o kadar para
Ciddi sorunlarınız var Allah yardımcınız olsun.
O parayı gönderebilmemizin tek sebebi de ailemin biz kira vermeyelim diye bize (daha doğrusu bana) verdikleri evde oturuyor olmamız. Gerçekten çok ciddi sorunlar yaşıyorum, çok sıkıntıdayım aslında bu konuda...

Bu yetmez derseniz,
Benimkilerin alaturka tuvalet taşında tuvaletin başından sonuna kadar olan kısmında kapkara ve taşlaşmış dışkı izi vardı. İz demek hafif kalır. Tuvaletin 5'te 4'ü kadar bir kir diyebilirim.

Üçümüz bir grup kurmaliyiz.🤣🤣 Sorunları, çözümlerini ve kaçış yollarını konuşmak için.🤣🤣🤣

Tüm tatili temizlik yaparak ve eşime yaptırarak geçirirdim herhalde.
Öyle olunca bir daha kendide gitmek istemezdi diye düşünüyorum 🤦🏼
Diğer havlu, sabun, çarşaf, şampuan, terlik, yastık gibi kullanacağım ne varsa evden yüklenir giderdim. Hepsini yine eşime taşıtır burnunda getirirdim 😂
Tabi temizlik yaptığım için yorgun olup tüm gün söylenip, gecede kıçımı dönüp yatardım 😂😂

5 tane eldiveni üst üste taksam yine de temizleyemem sanırım o evi, yok midem almaz ama kocaya yaptırılabilir aklıma yattı. 😄

Nice öğrenci evinde kaldım bu kadar pis ev görmedim, mümkünatı yok elimi süremem onların pisliklerine. 🤢
Ailesine de her ay yardım ediyoruz, bunun üzerine bir iğne bile almam inat yaptım. Buna rağmen bir keresinde kendi ihtiyacım için markete gitmiştim, annesi peşimden geldi bulaşık deterjanı aldırmaya çalıştı, almadım. Bedavacı insanlar yani. O eve ekstra temizlik malzemesi alsam işine gelir, vereceğim mesajı da anlamaz maalesef.
Anlıyorum siz daha iyi tanırsınız onları tabi ki
Benim kayınvalidem mahcup oluyo o yüzden kıyamıyorum, gizlice yapıyorum bazen. Sizinkiler gibi değiller o yüzden yapıyorum ben . Ben ilk zamanlar orada ev tutmayı düşünüyordum ev almayı falan aslında aldık ama kiracı koydu eşim hemen yoksa bende evimde rahat olmayı tercih ederdim.
Eşinizin ısrarı ile gideceksiniz sanırım kendi havlunuzu paketlerce ıslak mendili sıvı sabunu yaninizda götürün birde kolonya veya dezenfektan. Umarım kavgasız musmutlu geçer tatiliniz 🧡

Benimkilerin alaturka tuvalet taşında tuvaletin başından sonuna kadar olan kısmında kapkara ve taşlaşmış dışkı izi vardı. İz demek hafif kalır. Tuvaletin 5'te 4'ü kadar bir kir diyebilirim.

Üçümüz bir grup kurmaliyiz.🤣🤣 Sorunları, çözümlerini ve kaçış yollarını konuşmak için.🤣🤣🤣
Kusucam galiba🤣 Kesinlikle başlarının midesini daha fazla kaldırmadan üçlü grup kurmak lazım 🤣

Sizin konunuzu mutlaka okuyacağım, çok merak ediyorum, ayrıca rahatsızlanmanıza çok üzüldüm. 😔

Okudum konunuzu, diyecek söz bulamıyorum, aynı şeyleri yaşamışız resmen.🤢🤢🤢🤢🤢
Bu öyle büyük bir dert ki yaşamayan bilmez. Evime geldiklerinde de durum aynı. Bir kere evime gelmelerini nasıl engellerim diye konu açtım. Bazı kendini bilmezler ne kadar kötü gelin olduğumu, bir kap yemek yapmanin ne zorlugu olacağını yazdı. Ne diyeyim darısı başlarına onlarin da.

Anlıyorum siz daha iyi tanırsınız onları tabi ki
Benim kayınvalidem mahcup oluyo o yüzden kıyamıyorum, gizlice yapıyorum bazen. Sizinkiler gibi değiller o yüzden yapıyorum ben . Ben ilk zamanlar orada ev tutmayı düşünüyordum ev almayı falan aslında aldık ama kiracı koydu eşim hemen yoksa bende evimde rahat olmayı tercih ederdim.
Eşinizin ısrarı ile gideceksiniz sanırım kendi havlunuzu paketlerce ıslak mendili sıvı sabunu yaninizda götürün birde kolonya veya dezenfektan. Umarım kavgasız musmutlu geçer tatiliniz 🧡
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum
❤️❤️

Bu yetmez derseniz,
Allahım cidden ben tuvalette çaydanlık doldurmaya şok olmuştum ama pilav yapmak isteyen bile varmış yarabbim😂😂cidden kv ler yarışıyor resmen yorumlarda cidden görünce üzülmek ile beraber yalnız değilmişim dedim 🙈

Ahh bide şey var konu sahibi Nevriye Budak Nevriye Budak kv su içmesi gereken bir insan tahliller kötü çıkınca eşim anne su içeceksin diye baskı yapınca 2 günlük kaldığımız bir tatilde, gece sık tuvalete gitmeye üşendiği için ortak uyumak zorunda olduğumuz odaya plastik leğen getirmişti tuvaletini yapmak için akşam :işsiz:

Kusucam galiba🤣 Kesinlikle başlarının midesini daha fazla kaldırmadan üçlü grup kurmak lazım 🤣
O kiri porçözle temizlediler düşünebiliyor musun? Tam temizlenmedi bile. Ne derece taşlaşmışsa kimyasallarin en ağırını döktüler. Yine de bana mısın dememiş bok.🤣🤣🤣

Ya kızlar, siz niye söylemiyorsunuz dümdüz suratlarına "Pisliğinizden tiksiniyorum" diye de kendinize eziyete dönüyor artık hal? Yani nasıl sessiz kalabiliyorsunuz bu kısmı cidden anlayamıyorum. Ağzımı tutsam suratım, beden dilim, her yerim ayrı konuşur benim şu durumların içinde kalsam. :/

Bu öyle büyük bir dert ki yaşamayan bilmez. Evime geldiklerinde de durum aynı. Bir kere evime gelmelerini nasıl engellerim diye konu açtım. Bazı kendini bilmezler ne kadar kötü gelin olduğumu, bir kap yemek yapmanin ne zorlugu olacağını yazdı. Ne diyeyim darısı başlarına onlarin da.
Ben de bilerek uzun uzun örnekler verdim uç noktada pis olduklarını anlatabilmek adına. Boşverin insanların negatif yorumlarını, bazı insanlar aynısını yaşamadan bilemiyor .😔

Back
X