- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.449
- 548
- Konu Sahibi Nevriye Budak
-
Misafir gelmesin diye kesin çözüm bulmuşlarAy sızın anlattiginiza benzer bir eve misafir olarak gitmistim 1 haftalığına gidip 3.günde kacmistik koridorda bi koku var anlatılamazneyse 2.günü kadın gülerek salona girdi kokunun sebebini buldum siz gelmeden önce makineye çamaşır atmıştım unutmuşum onlar kokmuş dedi
Yazma ben yıldım bacım.Ya gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Havlu kağıt, sabun, dezenfektan, dezenfektanlı ıslak mendiller vb.
Valizinize nevresim vs koyun. Havlu el havlusu falan derdim de ortada kalırsa kullanırlar belki
Konuyu ben yazmışım gibi. Benim kayınvalidemi geçemez hiç birinizin ki.
Senin konunu da müsait olunca okuyacağım.
İki örnek vereyim. Karar verin.
Mesela benim kayınvalidem bir sel meselesi olduğunda lağım sularınında karıştığı sulara temas eden bir kilolarca(köyde çuvalla alınır) pirinci yıkayıp kurutup herkese, evine gelen herkese yedirmiş
Bu yetmez derseniz,
Aynı dönemde sular yokken tuvalet maşrapasındaki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istemişti.
Devamını isterseniz yazarım.
:)
Beterin beteri varmış, lütfen devamı gelmesin.İki örnek vereyim. Karar verin.
Mesela benim kayınvalidem bir sel meselesi olduğunda lağım sularınında karıştığı sulara temas eden bir kilolarca(köyde çuvalla alınır) pirinci yıkayıp kurutup herkese, evine gelen herkese yedirmiş
Bu yetmez derseniz,
Aynı dönemde sular yokken tuvalet maşrapasındaki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istemişti.
Bunlar ne yaaaa Allahim sabir versin sizlere yaa okudukca cildircamYa gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Valizinize nevresim vs koyun. Havlu el havlusu falan derdim de ortada kalırsa kullanırlar belki
Bu yetmez derseniz,
O parayı gönderebilmemizin tek sebebi de ailemin biz kira vermeyelim diye bize (daha doğrusu bana) verdikleri evde oturuyor olmamız. Gerçekten çok ciddi sorunlar yaşıyorum, çok sıkıntıdayım aslında bu konuda...Ev temizliği ayrı konu
Bu konuda çok büyük bir problem
Ne demek aylık bir asgari ücret aileye göndermek
Bu devirde 15 bin kazansan ekonomik olarak sarsar seni o kadar para
Ciddi sorunlarınız var Allah yardımcınız olsun.
Benimkilerin alaturka tuvalet taşında tuvaletin başından sonuna kadar olan kısmında kapkara ve taşlaşmış dışkı izi vardı. İz demek hafif kalır. Tuvaletin 5'te 4'ü kadar bir kir diyebilirim.Ya gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Bu yetmez derseniz,
Tüm tatili temizlik yaparak ve eşime yaptırarak geçirirdim herhalde.
Öyle olunca bir daha kendide gitmek istemezdi diye düşünüyorum
Diğer havlu, sabun, çarşaf, şampuan, terlik, yastık gibi kullanacağım ne varsa evden yüklenir giderdim. Hepsini yine eşime taşıtır burnunda getirirdim
Tabi temizlik yaptığım için yorgun olup tüm gün söylenip, gecede kıçımı dönüp yatardım
Anlıyorum siz daha iyi tanırsınız onları tabi kiNice öğrenci evinde kaldım bu kadar pis ev görmedim, mümkünatı yok elimi süremem onların pisliklerine.
Ailesine de her ay yardım ediyoruz, bunun üzerine bir iğne bile almam inat yaptım. Buna rağmen bir keresinde kendi ihtiyacım için markete gitmiştim, annesi peşimden geldi bulaşık deterjanı aldırmaya çalıştı, almadım. Bedavacı insanlar yani. O eve ekstra temizlik malzemesi alsam işine gelir, vereceğim mesajı da anlamaz maalesef.
Kusucam galibaBenimkilerin alaturka tuvalet taşında tuvaletin başından sonuna kadar olan kısmında kapkara ve taşlaşmış dışkı izi vardı. İz demek hafif kalır. Tuvaletin 5'te 4'ü kadar bir kir diyebilirim.
Üçümüz bir grup kurmaliyiz.Sorunları, çözümlerini ve kaçış yollarını konuşmak için.
Bu öyle büyük bir dert ki yaşamayan bilmez. Evime geldiklerinde de durum aynı. Bir kere evime gelmelerini nasıl engellerim diye konu açtım. Bazı kendini bilmezler ne kadar kötü gelin olduğumu, bir kap yemek yapmanin ne zorlugu olacağını yazdı. Ne diyeyim darısı başlarına onlarin da.Sizin konunuzu mutlaka okuyacağım, çok merak ediyorum, ayrıca rahatsızlanmanıza çok üzüldüm.
Okudum konunuzu, diyecek söz bulamıyorum, aynı şeyleri yaşamışız resmen.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorumAnlıyorum siz daha iyi tanırsınız onları tabi ki
Benim kayınvalidem mahcup oluyo o yüzden kıyamıyorum, gizlice yapıyorum bazen. Sizinkiler gibi değiller o yüzden yapıyorum ben . Ben ilk zamanlar orada ev tutmayı düşünüyordum ev almayı falan aslında aldık ama kiracı koydu eşim hemen yoksa bende evimde rahat olmayı tercih ederdim.
Eşinizin ısrarı ile gideceksiniz sanırım kendi havlunuzu paketlerce ıslak mendili sıvı sabunu yaninizda götürün birde kolonya veya dezenfektan. Umarım kavgasız musmutlu geçer tatiliniz
5 tane eldiveni üst üste taksam yine de temizleyemem sanırım o evi, yok midem almaz ama kocaya yaptırılabilir aklıma yattı.
Allahım cidden ben tuvalette çaydanlık doldurmaya şok olmuştum ama pilav yapmak isteyen bile varmış yarabbimYa gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Bu yetmez derseniz,
O kiri porçözle temizlediler düşünebiliyor musun? Tam temizlenmedi bile. Ne derece taşlaşmışsa kimyasallarin en ağırını döktüler. Yine de bana mısın dememiş bok.Kusucam galibaKesinlikle başlarının midesini daha fazla kaldırmadan üçlü grup kurmak lazım
Ben de bilerek uzun uzun örnekler verdim uç noktada pis olduklarını anlatabilmek adına. Boşverin insanların negatif yorumlarını, bazı insanlar aynısını yaşamadan bilemiyor .Bu öyle büyük bir dert ki yaşamayan bilmez. Evime geldiklerinde de durum aynı. Bir kere evime gelmelerini nasıl engellerim diye konu açtım. Bazı kendini bilmezler ne kadar kötü gelin olduğumu, bir kap yemek yapmanin ne zorlugu olacağını yazdı. Ne diyeyim darısı başlarına onlarin da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?